.

Виж резултатите на анкетата: да ги питам ли ?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 62,79%
  • не

16 37,21%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И аз мисля,че тая тема е пусната,за да навредят на въпросното момиче.Някой се гаври с нея.Не й се връзвайте...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    И аз мисля,че тая тема е пусната,за да навредят на въпросното момиче.Някой се гаври с нея.Не й се връзвайте...
    И аз мисля така, иначе какъв е смисъла да си казва името и сичкото, не вярвайте

pitai gi!!!!!deistvai smelo \/
    sunney_f

Град
    кво ти пука?
    ei az sum ot pleven ama milo ne te poznavam a ti 6to si misli6 4e si "izvestna" hahahahahhah bojeeee!!!!!3-ka a mi....kato iska6 gi pitai..3-kata ne e tolkova izvrateno ne6to..ama vse pak..malka si ma!!!

Guest
    Хах и аз съм от Плевен и не те познавам.Сигурно си някоя от многото който ходят на децка в Анаконда 2 и си мислят че вече целия град ги познава

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ами ако темата не е ебавка значи си много пропаднала, "миличка". На 15 години и тройки ще ми прави и ще се прави на интересна. Боже. налъде отива света!???
    А ако темата е ебавка и някой се опитва да навреди на момичето ще кажа само, че това е адски тъпо, че е избиване на комплекси и много детинско.

Диана от вазов бегай бе и откъде трябва да те знаят ...... ша доде да си неква оборотна курвичка ....... ебахти смеха ...... сигурно и Гюма та знае ми Бойко и Джантов знаят ли те ???? не ми се верва
    Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly

Guest
    hahah silno se samnqvam 4e tova naistina go e pisala 15 godi6nata diana ot pleven koqto u4i vav vazov. trqbva da si izkliu4itelno glupavi4ka da dade6 tolkova mnogo info za sebe si v tozi forum, a da ne iska6 nikoi ot pleven da nau4i.taka 4e moite saboleznovaniq za milata diana s koqto nqkoi e re6il da se po6eguva!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Haha i az sum ot Pleven i ne te znam koq si, qvno ne si tolkova izvestna za kolkoto se mislish Ta..za problema: v toq maluk grad da imash dve gadjeta!!? Abe momiche tuka v Pleven si znaem kutnite zubi i koi, kude, koga- q izlez po centura i se ubedi sama, che vsichko jivo sedi po kafenetata i zqpa. Veche si nagazila nadulboko, a da ti kaja moje i da ti se uredi 3-kata, ama puk se preorientirai kum po-golqm gradec, che nashiq tuka e skromen- nie drugite se ogranichavame v povecheto sluchai do po 1 gadje v grad
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    pleven e maluk grad ?

Yupeeee !

ole napravo nz kakvo da kaja ta ti si na 15godini a ve4e i do 3-ka stigna,a i kak moje da ima6 ednovremenno za priqtel i mom4e i MOMI4E???Spored men nqma da e mn qko da kaje6 i na dvamata,nai dobre skusai s edin ot tqh i taka nqma da te trevoji ni6to,no ima i edna podrobnost ti kazva6 4e gi OBI4A6 I DVAMATA haha mn se sumnqvam v tova,tova e prosto nqkvo uvle4enie nqkva iliuziq v koqto ti vqrva6 i si tulpi6 v glavata 4e e taka.No 6tom iska6 3-ka kaji im haha da vidi6 kak 6te reagira6,no posle kaji i tuka

Pala4a
    Guest
    Abe qj mi kuro PlevenO!!!Egati selskite mastii sa se navudili ta 4ak trojki,osmici,devqtki,lesbiqnki,B sexualni...Ti ili sa nenormalna ili naistina iska6 da navredi6 na momi4eto,ama na men ne bi mi pukalo,za6toto i da me znaqt i da ne me znaqt se si ostavam su6tata jalka plevesnak pasmina!Gnus...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Pala4a, mai si ot nqkoi "gotin" "golqqqqm" grad. Q zemi slez na zemqta, che vseki znae koi sa nai-golemite sela v Bulgariq.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на machoka
    Подобни теми не се толерират. Форумът е с възпитателна насока, не служи за деградиране на тези, които го посещават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си