- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали ще искат ?
И аз мисля,че тая тема е пусната,за да навредят на въпросното момиче.Някой се гаври с нея.Не й се връзвайте...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз мисля така, иначе какъв е смисъла да си казва името и сичкото, не вярвайтеПървоначално написано от sherry
![]()
pitai gi!!!!!deistvai smelo \/
![]()
sunney_f
ei az sum ot pleven ama milo ne te poznavama ti 6to si misli6 4e si "izvestna" hahahahahhah bojeeee!!!!!3-ka a mi....kato iska6 gi pitai..3-kata ne e tolkova izvrateno ne6to..ama vse pak..malka si ma!!!
Хах и аз съм от Плевен и не те познавам.Сигурно си някоя от многото който ходят на децка в Анаконда 2 и си мислят че вече целия град ги познава![]()
Диана от вазов бегай бе и откъде трябва да те знаят ...... ша доде да си неква оборотна курвичка ....... ебахти смеха ...... сигурно и Гюма та знае ми Бойко и Джантов знаят ли те ???? не ми се верва
Don`t Ride Faster Than Your Angel Can Fly
hahah silno se samnqvam 4e tova naistina go e pisala 15 godi6nata diana ot pleven koqto u4i vav vazov. trqbva da si izkliu4itelno glupavi4ka da dade6 tolkova mnogo info za sebe si v tozi forum, a da ne iska6 nikoi ot pleven da nau4i.taka 4e moite saboleznovaniq za milata diana s koqto nqkoi e re6il da se po6eguva!![]()
Haha i az sum ot Pleven i ne te znam koq si, qvno ne si tolkova izvestna za kolkoto se mislishTa..za problema: v toq maluk grad da imash dve gadjeta!!? Abe momiche tuka v Pleven si znaem kutnite zubi i koi, kude, koga- q izlez po centura i se ubedi sama, che vsichko jivo sedi po kafenetata i zqpa. Veche si nagazila nadulboko, a da ti kaja moje i da ti se uredi 3-kata, ama puk se preorientirai kum po-golqm gradec, che nashiq tuka e skromen- nie drugite se ogranichavame v povecheto sluchai do po 1 gadje v grad
![]()
pleven e maluk grad ?![]()
Yupeeee !
ole napravo nz kakvo da kajata ti si na 15godini a ve4e i do 3-ka stigna,a i kak moje da ima6 ednovremenno za priqtel i mom4e i MOMI4E???Spored men nqma da e mn qko da kaje6 i na dvamata,nai dobre skusai s edin ot tqh i taka nqma da te trevoji ni6to,no ima i edna podrobnost ti kazva6 4e gi OBI4A6 I DVAMATA haha mn se sumnqvam v tova,tova e prosto nqkvo uvle4enie nqkva iliuziq v koqto ti vqrva6 i si tulpi6 v glavata 4e e taka.No 6tom iska6 3-ka kaji im haha da vidi6 kak 6te reagira6,no posle kaji i tuka
![]()
Abe qj mi kuro PlevenO!!!Egati selskite mastii sa se navudili ta 4ak trojki,osmici,devqtki,lesbiqnki,B sexualni...Ti ili sa nenormalna ili naistina iska6 da navredi6 na momi4eto,ama na men ne bi mi pukalo,za6toto i da me znaqt i da ne me znaqt se si ostavam su6tata jalka plevesnak pasmina!Gnus...
Подобни теми не се толерират. Форумът е с възпитателна насока, не служи за деградиране на тези, които го посещават.