- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- praska mi se
awe hora naprao otka4am biq pone po 2-3 4ikii na den i samo da vidq jensko i mi staa kura... deeeba otka4am mnoo mi se ebe. to e lesno da kajete "mi nameri si" ma ne e tolkova prosto a ako fana nqkoq 6e i grumna putaka ot ebane!![]()
tupak ti na kolko si be 5-6 godinki??trqq da si mn zle da pi6e6 vav foruma i sq kvo iska6 nie da ti kajem??????
tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
ae lek slu4aino da znae6 4e moje6 da si pora4a6 kurva....awe hora naprao otka4am biq pone po 2-3 4ikii na den i samo da vidq jensko i mi staa "мъжкия полов орган"... deeeba otka4am mnoo mi se ebe. to e lesno da kajete "mi nameri si" ma ne e tolkova prosto a ako fana nqkoq 6e i grumna putaka ot ebane!
ako ne si se setil e as ti kazvam
ili si pora4vai ili mlakvai s tezi lape6ki prostotii
П.П. as sam napalno siguren 4e taq tema e e****a ama aide sq...
ми не е ли очевидно? Някоя да му се предложи![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xax dori i da mu se predloji nqkoq(a tova nqma da stane)toi obzalagam se ni6to nema da napraiПървоначално написано от skate_warrior
i kvo ako se predloja az
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops ama ne 6e me zatvorqt 6toto 6te se vodi iznasilvane na 6-god. hlape( ot moq strana )
хаахахха кефиш ме!Първоначално написано от teen_girl4e
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
off mnogo sme6no.. nito sum lape nito se ebavam... prosto ve4e ne se izdurja i nz kak da postupq![]()
ne se izdurjalo abe q si kaji godinkite pak az moje i da pomislq da ti pomogna ne6to![]()
17...Първоначално написано от teen_girl4e
Аз ще те прасна! [-o<
em stava6 na fisika ama na psihika si mn zleПървоначално написано от Анонимко
sq ostaa da kai6 kade jivee6 4e ako tragna da znam kade otivam
4esno da ti kaja ne mi puka kvo misli6 za mene i napisah temata prosto ei taka da se poottursq ot 6ibanite misli za ebane.. ! MA NEMOGA WE UJAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaji na kolko si i ot kude si da ti spukam triugulnika ot julene!
haha ama vnimavai moje da se zase4eme nqkude i nito ednata da ne otide hahahahahПървоначално написано от teen_girl4e
taka a po temata mi malko li momi4eta ima kudeto pravqt sex za edna no6t otiva6 nqkude i si namira6 kuv e problema![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
xaxa ama ti si pomisli 4e az 6a doida o oooo kolko mmmilooo ama az ne sam tolkova izpadnala mi v pld jiveq ama drug me spukva ot sexПървоначално написано от Анонимко
az iskah da ti predloja nqkoi dr po izpadnali momi4eta ama ti qvno si tolkova zle 4e dori i da si plati6 mai nqma da ti varjat zn li za6to za6toto si s mizerno samo4uvstvie i vmesto da si nameri6 momi4e pi6e6 po forumi glupavi temi i o4akva6 nqkoi da te ute6ava i sajelqva ei za tva sq 6a tarpi6
![]()
sigurno si prava...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da prava sam no za6to o6te si tuk ti mai naistina ne razbira6 kvo ti govorq mislih 4e pone kazanoto ot men 6te te iznervi i 6te izleze6 da si nameri6 nqkoq ama ti si mmnnnnnnn.....e ve4e kazahNE6TATA TAKIVA KAKVITO SA ma ti prodaljavai da si sedi666 tuk nikoq nqma da doide sama da q prasne6
![]()
Пич като ти чета темата все едно гледам рекламата на Sprite
"КаК МоЖе ЧоВеК Да иЗПРаВи ТоВа, КоеТо СаМ БоГ е НаПРаВиЛ иЗКРиВеНо?"
Темата е тъпа.Вместо да пускаш тъпи теми направи нещо по въпроса.И без това ние с нищо не можем да ти помогнем.
off az nito sum grozen nito ni6to prosto znam 4e kato si namerq nqkoe momi4e trqa da profukam suma ti pari za restoran4eta, razhodki s lodki i nz si kfo i nakraq moje i da ne mi pusne ! A az iskam prosto SEX SEX i SEX! Ne iskam nqkva frucla da mi se okesi na vrata i posle da se 4udq kak da se oturva ot neq![]()
На мен ми се кара Ламборгини ама трябва да работя като луд да спестявам и пак не е сигурно че ще си го купя а аз искам просто да го карам.Ти май заради тези мисли още си на сухо
"КаК МоЖе ЧоВеК Да иЗПРаВи ТоВа, КоеТо СаМ БоГ е НаПРаВиЛ иЗКРиВеНо?"
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеле ! Това е щото си във ваканция и няма какво д правиш, като почнеш училище и няма да е така
![]()
хахаПървоначално написано от HaNNiBaL^LeCTeR
дамз
![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Т'ва па с рекламата на Спрайт е мнооо оригинално.. нямам думи![]()
От жегите ти става пишока, нормално е, и аз съм така.
2т. системно