- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vkusa na spermata promenq li se...
4uvala sam 4e kogato mom4eta piqt sok ot ananas i spermata im stavala vkusna...vqrno li e tova tvardenie ..nqkoi probval li e da galta sled kato gadjeto mi e pilo sok ot ananas
ХАХАХАХА!
Първоначално написано от ThePunisher
Някъде четох, че вкуса на спермата се променя в зависимост от тва какво си ял или пил... така че има нещо вярно в тва
Чели, чули...![]()
А изпитали?![]()
Животът е БРЯГ!
имам идея. така... момчета, всеки да си избере един вид сок - портокалов, ананасов, малинов, бананов и т.н. после започвате да мастурбирате и събирате по минимум една бутилка от половин литър семенна течност. пък после ще направим конкурс и ще установим, чий сок, така де, сперма е най-вкусна.![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
navita si da degostira6 i da si ot jurito li ?![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ми, в името на откачените, шантавото и дружество "За по-вкусна сперма", ще се жертвам. то не, че е голяма жертва, но все пакПървоначално написано от WindWaker
![]()
![]()
![]()
даже, може и да добавя такава темичка в блога ми![]()
http://ista.blog.bg/
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Aз затова преди секс винаги се зареждам с ананасов сок. По 2 литра, за всеки случай.![]()
Животът е БРЯГ!
Спермата на мъжа наистина променя вкуса си в зависимост от това какво яде....но не си мисли, че ако яде ананас, тя ще има вкус на ананас...хахаха....просто става по-сладка...така поне съм чувала...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
na men sa mi razkazvali za nekvo mm4e deto e qlo portikali i posle e pil sok ot portokla i posle tam pravil sex i i svur6il v ustata i tq mu kazla 4e imalo vkus na portokal ama sega dali e verno....![]()
O_o?! подяволите....някой има ли идея как се "произвежда" спермата в човешкото тяло??? я се стегнете![]()
emi are az 6e ti se izhvurlq i ti 6e kaje6 to s pitane ne stava trqq da probva6Първоначално написано от Анонимко
Да променя се. Вкуса на спермата варира от сандвич с пуешко до натурален сок с пет витамина... =/Първоначално написано от Анонимко
Ето го поредния мит за разбиване на "Mythbusters"
"КаК МоЖе ЧоВеК Да иЗПРаВи ТоВа, КоеТо СаМ БоГ е НаПРаВиЛ иЗКРиВеНо?"
Имах приятелка която в едно 70-80% от случаите е познавала какво съм ял ... стига да има някакъв особен вкус. Да кажем банани, ананаси, понякога супер много се дразнех но въпреки това явно има значение.
Първоначално написано от ba6ta ti
aide na tebe rozova kamila na vejdata da te izhvurli marlq4 s marlq4ite kazala sum 4e na mene sa mi kazlai ane 4e sum probvla we kakvi li ne hora sa po forumite nqmam dumi za tiq deto sa kato tebe![]()
ako qm semki "Detelina" ili "Zaio Baio" kakuv vkus shte mi ima spermata ?
Yupeeee !
ako izqde6 2 6okolada ne samo spermata a i kruvta stava sladka, az nali sum vampir i znam kolko e vkusno
ROCK will save the world