- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очи и устни
ами попринцип си падам по розови и лилави сенки.. използвам секви нюанси на тези два цвята, и както прочетах на повечето девойки че се гримирвали според облеклото си - е,аз гледам да си купувам дрехи според гримовете ми) хехе . Молив за очи използвам (черен и бял с розовеещ ефект)
а колкото до молива за веждите.. никога до сега не съм си давала парите за такъв молив.. но ако ми се отдаде възможност,ще си взема,ще го пробвам и ако ми хареса.. може да стане така,че редовно да го ползвам. тва е
![]()
mi zna4i slagam si zaduljitelno 4eren moliv i spirala.po liceto se namacvam sus perli za bronzov zagar...prosto malko za teni muni4ko korektor...i glanc slagam..razli4en cvqt..rozovo,prozra4en,4ervenikuv..spored zavisi...a senki..ne pozlvam,imam ama mnooogo rqdko slagam...6tot i ne moga mnogo da se grimaram s tqh
i tva e
За очите - редовно използвам сенки според зависи това къде и с кой съм слагам най различни цветове наблягам на златните нюанси , кафяво розово и перлени цветовеЧерен молив - Почти винаги си слагам , спирали използвам на AVON И Орифлейм. За устните - балсамчета на AVON i NIVEA , червила също слагам (кафяви , розови пак зависи...) отново на AVON и Орифлейм . също използвам и гланцове
![]()
Ами веждите по принцип си ги харесвами без да са оскубани,но аз съвсем малко отдолу съм ги скубнала.Слагам черен молив редовно и спирала от време на време,сенки не ползвам или поне изключително рядко
![]()
А за устните позлвам гланцове,цветни безцветнибалсамчета също ползвам.
![]()
ммм значи сенки слагам суперрр рядко и почти не ги напластявам, нали такаче да замясам на палячоа когато слагам цвета го подбирам според тва как съм облечена. Черен молив и спирала, почти винаги, ама и тях ги пропускам понякога \
/ На устните гланцове ... най-вече на Орифлейм
Абе в общи линии избягвам да се цапам мноо мноо....А пък веждите ми не им слагам молив...пък формата си им е нормална, нито дълги нито тънки нормални са си
![]()
Vejdite sa mi tunki,slagam moliv spirala i senki(ponqkoga) na o4ite,na liceto slagam samo fon dio ten mislq 4e e napulno dostatu4no,a na ustnite slagam bezcveten glanc
Ами абсолютно винаги си слагам спирала, черен молив и когато ми прищрака сенки, но напоследък по-често в затисто-перлени нюанси, а понякога в края на окото и черни сенки.Червила не използвам, защото знам, че ще ми го изядътза това само гланцчета и то само когато наистина ми прищрака...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.