- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата/въпрос относно смс
e purfo 4e v 2-3 prez noshtta oshte ne spa taka 4e shte mi e se taq no v slu4aq 4e ve4e zaspala shte si pomslq"awe kfi sa teq idioti nqma li da me otavqt da spa bre!!!" ii prosto shte si izklu4a gsm-a ;PpP~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
rozi4ka...proveri ot kogo e
zvu4i interesno ....
![]()
и аз така...Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
аз бих се зарадвала много,които и да е все пак в 2ч през ноща мисли за мен,така или иначе в днешно време не може да очакваш на вратата да се звънне и цветарят да внесе наи-голямата купчина цветя която си виждал макар че както всички говорят че било старомодно всеки би се зарадвал...:]
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ще се усмихна и пак ще си легна с мисли кой ще е този път.
Преди съм получавала такава розичка, но е имало послание.
Ще си помисля: "Кой пък ми се е разлигавил по телефона??? Вече никой нищо не ти казва като хората в очите!". Разбира се, ако знаех от кого е и ако това беше един определен човек, просто бих се усмихнала и бих призвъняла.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
ми мисля че е мило,но ако е от някой досадник![]()
иначе аз не спя в 2-3 часа по принцип
Zavisi ot kogo e.Ako e ot 4oveko koito bi4kam mn 6te se zaradvam
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ммм аз мразя да ме сабуждат ...а ако някой ми прати това ще тръшна телефона и ще продълва да спа..а сутринта като го усмисля..пфф незнам ..ще си помисля..за какво е тая роза ...или поне на това прилича![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ще го псувам наум.как така през нощта ше ми праща некви чертички...роза.ако е наживо по-става,но в смс.некаф анонимко.Първоначално написано от марина
Zavisi ot kogo e!ako e ot moeto momche shte se zaradvam dori da me e sabudil,ako ne DGD!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Mmm ako e ot nomer ne ot m-tel she call na nomera ako ne she mi stane interesno ot koi e ama nqma da mu oburna osobeno mnogo vnimanie...Ama sichko tva v sluchai che ne go prospq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ще се зарадвам, че някой мисли за мен![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от blood_dodo
taen obojatel be momi4e \Първоначално написано от марина
/ q se kefi i tolko
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
6e se izkefq i pak 6e zaharkam![]()
zavisi koi mi go pra6ta
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Ще се зарадвам,независимо от кой е.Все пак е жест към мен.![]()
А бе знаеш ли може и да е базик...Вчера един ми праща стреличка аз му званя и той някав ми се прави че не ми е звънял ...Така че може и да е базик!!!
Mi ili nqkoi se opitva da ti pokaje che ne si mu bezrazlichna ili prosto ti se podigrava...A ti znaesh li ot kogo e?
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
6te se qdosam nezavisimo ot koi e...mrazq da me budqt...
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Т'ва е розаа ве тъпаци!Е-е-е тъпи сте кат крив кюнец
! Зависи от кого е тоя смс, най-верочт да го вида на сутринта... едвали да го чуя...
Пък после не се пита на сутринта к'во ще го права
, тогава ще му мисля
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
да ме будят заради някакув си СМС!!!аааааа мн ще се ядосам...
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...