- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravili li sa vi striptiiz ?
\/
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Aham i mi beshe mnogo zabavnooooA ako trqbva da sme chestni i momiche mi e pravilo haha nqma takuv smqh
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми най добрия ми приятел си има негов си стриптиз бар. Остава и да не са ми правили![]()
2т. системно
beche mnogo zabavno kogato mi praviha striptiiz
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
da oba4e mom4eto be6e piqno,spuna se padna i si s4upi rukata
s dosta dumi bih opredelil "striptiiz"-a , no ne i s "zabaven"![]()
Yupeeee !
Първоначално написано от Анонимко
на какво е бил качен
![]()
![]()
Има ли желание, има и начини!
..xixi zavisi kakyf striptiiz ima zabavni ima i romanti4ni ..?! na men sa mi pravili ot zabavnitee \/
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Ами не,сега гаджето ми иска да му правя,кой зае може и да го огрее![]()
Ауу...вие момичетата нямате никакъв вкус!Максимус ли, тия мазни и грозни гейове?Оо стига...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
da maximus mn sa......gore6tisuper be6e i moga da se pohvalq 4e potancuvah s edin ot tqh e dr ne ospqh da napravq ama i na tova sam saglasna
![]()
![]()
Tяло се прави, висиш по цял ден на фитнес, помпаш мускули и става.Но ако си грозен и тъп мазен гей това не можеш да го оправиш - просто така си се родил - като тия от Максимус.На тоя най-много му личи - пълен гей.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
на мен не са ми правили стриптииз
е ако не броиме на един купон.....но не бяхме сами а беше пред сички
и ест не се съблече чисто гол
само такъв съм получавала а и честно казано само такъв съм правила
Не са ми правили![]()
да правили са ми (една приятелка![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
awe kakvito i da sa evala za poteneto pod lostovete... vuv momenta go izpitvam i se vuzhishtavam na hora kato tqhПървоначално написано от Анонимко
Стриптийзът си е изкуство и независимо дали си мъж или жена не е добре да го правиш без вдъхновение,защото той е смесица между импровизация и все пак някакви знания и умения!
На мен не са ми правили, но аз съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ама да попаш чикии по цял ден и да избиваш комплекси във форуми още по лесно става.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
2т. системно
Ами МАКСИМУС, ако се зачитаЦяло лято бях на морето, тъй като там работих, и не ги пропусках, СУПЕР са
![]()
еми баща ми има стриптийз бар в центъра на софия ама не иска да ме заведе да ми направи някой стриптийз... иначе тука тия от наща компания момчетата като ги слушам кво е правил един познат на изпращането му за казармата като са мъ викнали стриптизьорка се спуквам да се смея![]()
![]()
![]()
![]()