- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- i az ne moga da se.....
i az ne moga da se celuvam q kajete kaka stava kvo poto4no praite s ezika i ve4e sum na 16 i ne moga da se lija((
Kajee pls kak to4no si vurtite ezika ili nqkvi takiva 4e mi e super 6it . Skoror sigurno she se zabiq s edno momi4e ama kato ne moga da se celuvam((((((((((((((((((((((((( nz kvo da praq
http://www.teenproblem.net/index.php?mode=statii&id=815
tuka mojesh da procheteshs ichko koeto te valnuva po taq tema....pak i i ma drugi statii za chetene po taq tema.....![]()
pi4 to tova si idva ot samosebe si i az nevervah na vremeto no e taka.
vseki si ima stil v celuvaneto nemoje da se opishe ,,, hvastash devoikata i gledai 4e 6te stane.
uspeh!
: AMG Corporation
::
1 greshka koqto povecheto momcheta dopuskat : NE SE CELUVAI UJASNO BARZO KATOPO FILMITE!!!! GADNO E I TQ SHTE POMISLI CHE SI NQMAV ZADRASTENQK!NEDEI DA BARZASH PREKALENO MNOGO!
![]()
Не знам, ама аз ще ви кажа нещо, което всички правят, а е супер тъпо. 'Що под дяволите всички си пъхат езиците в устата на другия (взаимно) и почват да ги "въртят"!? И кво е удоволствието от ттвааа, тва не е целувка, а по-скоро нещо... И аз не знам кво... Трябва да има нежни целувки, "засмуквания", облизвания, погледи
...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Iska6 da kaje6 4e ne xaresva6 celuvkite s ezik,taka li????????/Първоначално написано от SanDRo
za mene...to4no tfa koeto kaza SanDRo si e istinska celyfka s ezikПървоначално написано от flirty_girl
![]()
So keep on kickin'
the bomb iS tickin'
don't Stop-don't be a runaway
go for the fire
baby are you tough enough...
yesT nai-posle "po-dqvolite" edno mom4e koeto da vlaga nqkakvo 4uvstvo v celuvkiteПървоначално написано от SanDRo
za men pone tochno tova koeto opisa si e istinskata celuvka s ezik![]()
Хей, никак не е трудно. Просто не се шашкай - това е най-важното и при целувките и при секса. Начи като се "захапете" с мацето, първо я целувай само с устни, всмуквай някоя от устните й, бъди нежен, после лекичко й пусни езиче и започни да го увиваш около нейното, после карай по-смело и така и така. Докато се усетиш вече страстно ще се "мляскате". Пък и ако уцелиш момиче, което обича да контролира нещата - просто прави това, което и тя прави...Едва ли ще ти се иска, но ще се успокоиш, ако й кажеш, че не можеш да се целуваш, макар и по заобиколен път. Лесно е. Ако й кажеш даже после може да съжаляваш, че си й казал, защото ще ти се види толкова лесно!
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Напълно съм съгласен не нищо трудно просот трябва да си много спокоен може да вземеж да пийнеш малко алкохол(пр 100-150гр.) или пуши малко трева, за да не ти пука и да не се притесняваш/ Лесно е ще видишПървоначално написано от Josefinne
da i kato se napu6i i napie kato dahne na mackata i tq 6a padne![]()
i kato se svesti 6a i kaje6 4e e bilo ot orgazma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато целунах приятеля ми за пръв път,той каза,че се целувам все едно и преди съм го правила(т.е. хубаво).И аз не знаех как,но то просто стана от само себе си.Въобще не се изискват някакви специални умения и т.н.Просто като целунеш момичето не мисли как се справяш.Мисли за самият факт че я целуваш![]()
interesna tema!moqta parva celuvka be6e proval -istinski proval!!!pahnah ezika si v ustata mu grubo i po4nah da go 'ru4kam'!sled kato svar6i 'celuvkata' ni toi sam razbra 4e ne sam se celuvala predi i kaza 4e ima mnogo vreme da se nau4a!taka i stana sega moga da tvardq 4e sam spec v celuvkite \/
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))