.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    tup4o
    Guest

i az ne moga da se.....

i az ne moga da se celuvam q kajete kaka stava kvo poto4no praite s ezika i ve4e sum na 16 i ne moga da se lija ((

Kajee pls kak to4no si vurtite ezika ili nqkvi takiva 4e mi e super 6it . Skoror sigurno she se zabiq s edno momi4e ama kato ne moga da se celuvam ((((((((((((((((((((((((( nz kvo da praq

Guest
    http://www.teenproblem.net/index.php?mode=statii&id=815

tuka mojesh da procheteshs ichko koeto te valnuva po taq tema....pak i i ma drugi statii za chetene po taq tema.....

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    pi4 to tova si idva ot samosebe si i az nevervah na vremeto no e taka.
    vseki si ima stil v celuvaneto nemoje da se opishe ,,, hvastash devoikata i gledai 4e 6te stane.
    uspeh!
    : AMG Corporation ::

Guest
    1 greshka koqto povecheto momcheta dopuskat : NE SE CELUVAI UJASNO BARZO KATOPO FILMITE!!!! GADNO E I TQ SHTE POMISLI CHE SI NQMAV ZADRASTENQK! NEDEI DA BARZASH PREKALENO MNOGO!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Не знам, ама аз ще ви кажа нещо, което всички правят, а е супер тъпо. 'Що под дяволите всички си пъхат езиците в устата на другия (взаимно) и почват да ги "въртят"!? И кво е удоволствието от ттвааа, тва не е целувка, а по-скоро нещо... И аз не знам кво... Трябва да има нежни целувки, "засмуквания", облизвания , погледи ...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Не знам, ама аз ще ви кажа нещо, което всички правят, а е супер тъпо. 'Що под дяволите всички си пъхат езиците в устата на другия (взаимно) и почват да ги "въртят"!? И кво е удоволствието от ттвааа, тва не е целувка, а по-скоро нещо... И аз не знам кво... Трябва да има нежни целувки, "засмуквания", облизвания , погледи ...
    Iska6 da kaje6 4e ne xaresva6 celuvkite s ezik,taka li????????/

Град
    St.Zagora
    Цитирай Първоначално написано от flirty_girl
    Iska6 da kaje6 4e ne xaresva6 celuvkite s ezik,taka li????????/
    za mene...to4no tfa koeto kaza SanDRo si e istinska celyfka s ezik
    So keep on kickin'
    the bomb iS tickin'
    don't Stop-don't be a runaway
    go for the fire
    baby are you tough enough...

Голям фен
    Град
    v snimka
    yesT nai-posle "po-dqvolite" edno mom4e koeto da vlaga nqkakvo 4uvstvo v celuvkite
    za men pone tochno tova koeto opisa si e istinskata celuvka s ezik

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хей, никак не е трудно. Просто не се шашкай - това е най-важното и при целувките и при секса . Начи като се "захапете" с мацето, първо я целувай само с устни, всмуквай някоя от устните й, бъди нежен, после лекичко й пусни езиче и започни да го увиваш около нейното, после карай по-смело и така и така. Докато се усетиш вече страстно ще се "мляскате". Пък и ако уцелиш момиче, което обича да контролира нещата - просто прави това, което и тя прави...Едва ли ще ти се иска, но ще се успокоиш, ако й кажеш, че не можеш да се целуваш, макар и по заобиколен път. Лесно е. Ако й кажеш даже после може да съжаляваш, че си й казал, защото ще ти се види толкова лесно!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Хей, никак не е трудно. Просто не се шашкай - това е най-важното и при целувките и при секса . Начи като се "захапете" с мацето, първо я целувай само с устни, всмуквай някоя от устните й, бъди нежен, после лекичко й пусни езиче и започни да го увиваш около нейното, после карай по-смело и така и така. Докато се усетиш вече страстно ще се "мляскате". Пък и ако уцелиш момиче, което обича да контролира нещата - просто прави това, което и тя прави...Едва ли ще ти се иска, но ще се успокоиш, ако й кажеш, че не можеш да се целуваш, макар и по заобиколен път. Лесно е. Ако й кажеш даже после може да съжаляваш, че си й казал, защото ще ти се види толкова лесно!
    Напълно съм съгласен не нищо трудно просот трябва да си много спокоен може да вземеж да пийнеш малко алкохол(пр 100-150гр.) или пуши малко трева, за да не ти пука и да не се притесняваш/ Лесно е ще видиш

jik tak
    Guest
    da i kato se napu6i i napie kato dahne na mackata i tq 6a padne

jik tak
    Guest
    i kato se svesti 6a i kaje6 4e e bilo ot orgazma

Мега фен Аватара на koalka
    Има много такиа теми,хубаво ще е да потърсиш.

Супер фен Аватара на maybelline
    Когато целунах приятеля ми за пръв път,той каза,че се целувам все едно и преди съм го правила(т.е. хубаво).И аз не знаех как,но то просто стана от само себе си.Въобще не се изискват някакви специални умения и т.н.Просто като целунеш момичето не мисли как се справяш.Мисли за самият факт че я целуваш

Супер фен
    Град
    sofiq
    interesna tema!moqta parva celuvka be6e proval -istinski proval!!!pahnah ezika si v ustata mu grubo i po4nah da go 'ru4kam'!sled kato svar6i 'celuvkata' ni toi sam razbra 4e ne sam se celuvala predi i kaza 4e ima mnogo vreme da se nau4a!taka i stana sega moga da tvardq 4e sam spec v celuvkite \/

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си