.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Moderated: Пих Постинор и след няколко дни ми дойде, но...

zna4i pravihme sex s fr mi i az pih postinoe duo, sled nqkolko dni mi doide, no nz dali e bilo cikal za6toto be6e dosta po-slabo te4enieto, vazmojno li e da mi e do6lo no zaradi postinora da e bilo tei slabo i ako nqkolko dni (4-5 nqkade) sled sex mi doide zna4i li, 4e ne sam bremenna?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    abe mila,kogato pie6 postinor toi predizvikva da ti doide,za da moje ako e stanal gafa da iz4isti semennata te4nost.taka 4e tova e normalno 4e ti e do6lo i to po slabo i po bledo na cvqt.dano ne ti se obarkat datite pri sledva6toto idvane na cikul,6toto postinora obiknoveno gi razburkva i ti stava super neredoven.i o6te edin suvet 6ti dam.nedei da pie6 postinor sled vseki gav,za6toto e vreden.polzvai prezervativi!!!

Град
    Хасково

Re: vapros4e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i pravihme sex s fr mi i az pih postinoe duo, sled nqkolko dni mi doide, no nz dali e bilo cikal za6toto be6e dosta po-slabo te4enieto, vazmojno li e da mi e do6lo no zaradi postinora da e bilo tei slabo i ako nqkolko dni (4-5 nqkade) sled sex mi doide zna4i li, 4e ne sam bremenna?
    1) Презервативтт му е майката
    2) Не мисля, че си бременна
    3) за по-сигурно идеи на гинеколог

Kato pie6 Pastinor trqbva da ti doide sled nqkolko dni vzemi si test ili na ginekolog za po-sigyrno
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi shtom ti e dohlo veroqtnostta da si bremenna e mnogo ama mnogo malka osven da imash cbvetna bremennost koeto se sluchva adski rqdko..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

:o)
    Guest
    Am i az da popitam,6toto mi se slu4i sy6toto samo 4e kato mi doide ..be6e samo 2 dni .. tfa normalno li e ???

Супер фен Аватара на maybelline
    Нормално е.Така действа Постинора.

Той така действа,ама защо си го пила,при положение,че не е стнал никакъв гаф,предполагам.Не си прецаквай организма за нищо!Тия хапчета хич не са полезни за организма и колкото по-рчдко се налага да се опотребяват,толкова по-добре.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

:o)
    Guest
    Oo stana i to golqm gaf .. skysa se prezervativa! Taaka 4e znam za6to sam go pila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си