- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за тийн вълната?
Та...въпроса ми е ясен.Какво мислите за хора като Бритни Спиърс,Кристина Агилера и лигави(поне според мен) групички като Блу и Бекстрийт Бойс,от които повечето не могат да пеят(пас според мен).Какво е вашето мнение?Моето е че цялата нийн вълна като цяло е боклук и комерс,не се залага на глас,а на визия.
hmmm ne sum suglasen samo za Backstreet Boys
za men sa si dobri ... osobeno Brian ima mnogo huabv glas
spored men de
Yupeeee !
Кристина агилера ако не може да пе то тогава аз не мога да серъ по тийн форуми. Бритни спиърс също колкото и да се друса си остава певица, доколкото тебе не те виждам да изпъкваш с нещо особено освен с тъпота...
2т. системно
Не съм казала,че Кристина Агилера неможе да пее.Казах,ако не си забелязал повечето.Съжалявам искренно,че така мислиш.А ти с какво изпъкваш?С блестящ ум ли?ХАХАХАХАХАХАХА.Личи си от постовете,които пишеш.Първоначално написано от Amayo
тва беше лошо, много лошо...Първоначално написано от Amayo
![]()
а тази тийн мода вече не е актуална.. модерно е да си различен, да си лош и против всички лигави неща. сега яките пичове мразят бритни и блу, щото така си вдигат реномето. а тва общо взето е тъпо.
тея работи не ме бъркат мене. изброените от теб изпълнители имат яки песни. факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Повечето помалкото??? Последно за кво ти е темата или и ти не знаеш?
2т. системно
бритни може и да може да пее правилно, но и липсва природен талант и има гаден глас.
блу и БСБ - жалки са ми, ама да си ги слуша който иска.
Кристина обаче има невероятен глас и е много много талантлива. може да е комерсиален продукт, но всеки цент който е спечелила си го е заслужила. тя е една от най-добрите певици които някога са се чували.
hmm prav e .. nali uj vizirashe i christina ?![]()
q sega se doutochni za koi izpulniteli stava vupros ...
Yupeeee !
Тая вълна не мина ли когато аз бях съвсем млада и съвсем зелена?!
...и пускат тъпи теми в теен-а.сега яките пичове мразят бритни и блу, щото така си вдигат реномето.
Saatana vittu perkele hate crew!
Щях да напиша абсолютно същото.Първоначално написано от Lake_bodom
За какво ли я пуснах тази тема?Исках да чуя мнения относно тези певци,но явно нямаше смисъл?Ако може модераторите да я изтрият.
ne sum hiper fenka na grypite i pevcite,koito izbroi,no imat i nqkoi hubavi pesni4ki
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
Е то и сега има такива - примерно всички рияни, джоджота, линдзита, хиларита и т.н.![]()
Колкото до Бритни - още като беше тийн ми беше гадна. Кристина има глас, но музиката, която прави не ме кефи, а бойбандичките са ми забавни![]()
Извод: не ги обичам, ама стига да не ми се натрапват, не ми пука особено.
Мерси все пак,че не се заяде с мен,както направиха другите и даде точен отговор и мнение.Първоначално написано от just_a_kid
just_a_kid Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 11:03 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Е то и сега има такива - примерно всички рияни, джоджота, линдзита, хиларита и т.н.
Колкото до Бритни - още като беше тийн ми беше гадна. Кристина има глас, но музиката, която прави не ме кефи, а бойбандичките са ми забавни
Извод: не ги обичам, ама стига да не ми се натрапват, не ми пука особено.
и аз така
ti se kefish na "shatrataaa shatrataaaa ..."
nai-dobre ti e na tebe ...
Yupeeee !
А тъй, сега е модерно да си депресант и да слушаш 'ъндърграунд'... да си лошото момче/момиче .. това те прави различен, това те прави уникален..Първоначално написано от пор
machoka
nishto ne kaza ...
tva che nqkoi slusha underground , ne znachi che se prai na losh !
dai pa sichki da slushame helena paparizo i arash ?!![]()
Yupeeee !
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...246&highlight=
До сега не съм виждал тема 'как да стана чалгарка'..
пп. без да зачекваме вечния спор, моля..
нищо лично към хората с нестандартни интереси де, извинявам се ако някой се е почувствал лично засегнат.
Експлойтед - в това да ти харесва всякаква музика има само плюсове.
не мисля че имаше предвид точно това.Първоначално написано от Paduan`
в момента е адски модерно да си част от някаква субкултура. освен традиционните чалгари, метъли и рапери, в последните години се появиха множество други: скейтъри, анархисти, пънкари, скинари, растафари, имота и всякакви такива. всяка една от тези групи претендира че е различна и уникална, че музиката им не е комерсиална, че са бунтари и т.н. обаче според мен не са с нищо по-различни от тези които "следват тренда".
Напротив, означава да имаш широк мироглед и да уважаваш всяка форма на музикалното изкуство.Първоначално написано от exploitedteen
Lake_bodom , ne sum suvsem suglasen .. ima si dosta hora , koito si si vqrvat v tiq neshta
samo za metalite nqmam visoko mnenie shtoto pishlemeta na po 14-15 godini kato vidat cherepi i 666 i pentagrama i si mislqt che sa mnogo strashni kato slushat metal .. tva e mn tupo
exploitedteen , mmm ne e tochno taka ... ako si nqkuv deto slusha Gergana i Sex Pistols ... ne ti govorq za pak 14-15 godishnite deto se kefat i na ivana i na 2pac v diskotekite .... no vse pak mislq che chovek trqbva da ima po-shirok krugozor i dae gotov za novi neshta .. a ne da othvurlq vsqko neshto , bez da go e chul/vidql
suglasen li si ?
Yupeeee !
Тук съм напълно съгласна, както и че това е модерно сега.Първоначално написано от exploitedteen
machoka, оная тема мисля, че беше ебавка, не вярвам някой сериозно да задава такива въпроси.![]()
ха, вярвали... повечето го правят за да се отличават. но сами не осъзнават че и те следват някаква мода.
Да уважаваш и да слушаш са две различни неща, не може просто всичко да ти харесва и да не правиш разлика между стиловете. Тогава изглежда, че се водиш по чуждото мнение.Първоначално написано от machoka