- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън-вашето мнение.
за мен тои напълно представя комерсиализма в холивуд в момента- 4овек, който не е красив, а атрактивен, не разбира от музика и не може да пее, но въпреки това се продава добре
ПП нямам нищо против него, дори обичам I don't like the drugs..., но все пак то4но той запо4ва да говори за Златната ера на гротеската в Холивуд
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хм..той има хубави песни наистина, ама някак си външния му вид ме дразни..прекалено е екстарвагантен, всичките гримове,които ползва..някак си зловещи са. Не ми харесват! и това да си извади ребро, за да може сам да си прави свиркии..![]()
А аз се кефя на 'Tainted Love'. Колко съм фешън.
tva za rebroto ne e verno ...
kakvo li ne moje da chuesh po Muzinki ;D
Yupeeee !
Хвана ме. Незнаех, че истинското име на Купър е Фурние.Първоначално написано от exploitedteen
11 tochka deaktiven profil.
И аз бих искал да отида на негов концерт, въпреки че си мисля, че вече е стар и не го бива толкова калокото преди.
Иначе в Менсън музикантите не са толкова слаби след като Халфорд е работил с някои от членовете на групата.
Mark Chaussee - Guitars (Fight, Danzig, Marilyn Manson)
John Lowery (John 5) - Guitar, Bass (Two, Marylin Manson)
Абе може да не съм много наясно,ама доколкото знам псевдонима на пича е Мерилин Менсън,а като цяло се наричат Мерилин Менсън енд дъ Спууки кидс/Marilyn Manson and the Spooky kids/![]()
of,mi ne mi haresva osobeno,moje bi samiq mu vun6en vid me otbluskva
Даааа!!! И аз така си мислех!!!!!!! Ама май никой друг не мисли така.Първоначално написано от midian
Щото те и другите изроди си имат прякори и сичките са първото име някъф американски любимец, а второто - американски психопат. Некфи такива...
Saatana vittu perkele hate crew!
Не ме кефи...Малките деца се страхуват от него![]()
Шибаните малки деца се страхуват от Металика (проверено и изпитано преди 2 дни). Малките деца се страхуват дори от Кърт Кобейн. Малките деца са смотани...
Сички сме били малки деца,значи сички сме били смотани.Ти го казаПървоначално написано от Boot
А до тва ,че малките деца се страхуват от метъли-до сега ги плашиха с Баба Яга и с Торбалан...еми време е и с метълиНищо лично ,имам много приятели ,които са метъли
Бъзиках се
Факт е, че всички сме били смотани. Аз и сега съм смотана.
Мерилин Менсън не е метъл...
Така ми изглежда-че е.Не знам със сигурност.Не разбирам.Ма кофти изглежда![]()
Не е метъл и е секси.
Не бих го нарекла сексиСпециално от мойте представи за сексапил е много далеч.Но едва ли Мерлин Менсън ме пита..и го интересува какво мисля аз за него.Понякога обаче се питам дали не е и жена и мъж-хемафродит
![]()
![]()
Има си проблеми момчето.Ще живее и без моето положително мнение за него,тъй че спирам
![]()
Като бях малка не се страхувах от него...мислех го за женаПървоначално написано от Boot
![]()
А пък аз като бях малък ме плашеха с Майкъл Джексън. Много по-страшен е. При него не е просто "ит'с онли а фрийкшоу..."
Az под секрет мога да ви кажа, че като бях малка се кефех на Майкъл. Смисъл, че ми изглеждаше готин...![]()
Marilyn Manson е ебаси и комерсиалното копеле...ама го прави добре и му се кефя....поне в началото като беше просто "а фрийкшоу"....квото и да говорим човека си напрай кинтите с "фрийкшоу"-то .....ама пак му се кефя.....НЕ му се кефя щот се гримира и се прай на някав би и двуполов.... кефят песничките, музиката, гласа....
тос "разярения" гост бях аз...нз що така се получи....
Между другото, сега се сетих, че Менсън щеше да прави някъф филм за Луис Карол и звучеше доста шизо.
Обаче излиза чак 2007. Гледа ми се.
Ми става![]()
Продължавам да ти се смея, авторката поне спря да пише.Първоначално написано от zoben_pitbul
За останалите:
Marilyn Manson And The Spooky Kids е оригиналното име на бандата, но после остава просто MM.
Имената им се сформират от малкото име на известна личност и фамилното име на убиец. За пример: Marilyn(Monroe) (Charles)Manson
BTW Charlеs Manson е изключително брутален убиец.
spored men toi e izkustvo, I SI4ko koeto pravi su6to
prosto neveroqten pi4
smelostta da si razli4en-->kato azis samo 4e prosti IDOL
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!