- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq vi pomognete speshno e!!!
Dnes pravihme sex s priqtelq mi i prezervativut se skusa, az tukmo svurshih,toi go izvadi i vidqhme 4e e skusan i ima6e malko sperma po nego.Neznam to4no dali se e izpraznil v mene, no ima malka veroqtnost.20 min. sled tova vzehme Postinor.Vuprosa mi e bremenna li sum?I kolko vreme sled sexa moga da si napravq test i da razbera?Pi6ete plsss!!!
![]()
6tom si pila postinor tolkova skoro nqma na4in da si bremenna.spokoino.i drugiq put vnimavaite pove4e.
spokoino mila nqma problem 6tom tolkova burzo ste predprieli merki
Dano prosto mersi hora no nz v momenta ne sum na sebe si a koga moga da si napravq test sled kolko vreme?![]()
Поне 7 дни след акта.
Moje li da 4uq i drugi mneniq plsss![]()
Спокойно,мила,случва се гаф,това с къснаето на презерватива съм чувала,че става постоянноХубаво е,че сте взели адекватно решение бързо и си пила Постинор.Мисля,че няма да има проблем,едва ли ще забременееш,хапчето помага при повече от 90 %....Тест може да си направиш 7 дни след акта
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Споко не си бременна, щом сте реагирали толкова бързо и ако си спазила указанието за ползване на Постинор няма страшно
Тест след 1 седмица най-малко
![]()
Da..no ako se izpraznil v mene Postinora trqbva da pomogne nali?![]()
Molq vi daite o6te mneniq ?!
6tom si pila Pastinor nqma6 problem a dokolkoto testa sled edna sedmica........YSPEH![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Eeiii spokoino de..vsi4ko e nared..!? 6te vidi6 4e kato si napravi6 test-a 6te e otricatelen..?! Ne se 6a6kai tolkova![]()
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Spokoino nese 6a6kai tolkova mn sled kato sled 20 min si pila hap4etata nesi bremenna pone az sam sigurna v tova.Po qva6 q karai.
I vse ka ako si mn opla6ena 7 sled slu4kata si napravi test.
Абе хора тъй и тъй в темата има нещо общо ... Скъса ми се 2 пъти поредни презерватив - Sportex и Sure ... все пак са евтини презервативи с DUREX предполагам е много по-малка вероятността да се скъса нали ?
Как да избегна скъсване ? 1-т ми се скъса от долната част на презерватива може би не съм го сложил добре,2-т път обаче отпред като е главата на пениса,един приятел ми каза че може да се е получило налягане,а аз си мисля че когато го слагах стиснах тази бабунка отпред за да не се пълни с въздух ... ???
Възможно ли е от често вадене по време на акта ? кво мислите ? писна ми да ми се късат шибаните презервативи.
Molq vi o4akvam dr mneniq za 1 post![]()
Vuzmojno e da vliza vyzduh i ot tova da se kusa!Vajno e kak go slaga6...
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
sry 4e pitam ama kvi bqha prezarvativite da znaem da ne gi polzvame a po temata ne ne mislq 4e si bremenna prosto nqma kak![]()
Bqha PARTY i az ve4e nqma da gi polzvam pove4e![]()
O4akvam o6te mneniq pls!
Stigat ti toolkovaa..!?![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
SiLeNc3e , tova na avatara ti li si>
Yupeeee !
Spokoino-spored men problem nqma da imash. Shte ti kaja i neshto drugo- ot postovete ti lichi, che se strqskash mnogo ot eventualnite loshi posledstviq ot sexa. Trqbva da znaesh, che tqh gi ima ponqkoga, hubavoto e che go vzimash mnogo navutre, zashtoto v protiven sluchai shte budesh kato vsqka druga bezotogvorna pikla, koqto e reshila da pravi sex za prestij. No imai predvid, che ako se izkarvash iz akul taka vseki put, kogato stane neshto takova sexut nqma nikoga da e usovosltvie za teb a bezumen strah i naprejenie i nakraq suvsem shte se otvratish ot nego. Imam primeri pred sebe si na jivo. Pila si hapcheto, ako vse pak te e e strah pravi si test, no spored men poichakai, ne se pritesnqvai. Vie ste ragirali napravo mignoveno.