.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    0byrkAn0
    Guest

Moderated:Скъсах с гаджето, но още го искам...

taka nz ot kyde da zapo4na Zna4i predi 2-3 dni skysah s gadjeto si Togava go prieh dobre...no s dnite zapo4nah o6te pove4e da go haresvam...nz za6to...moje bi za6toto se dyrji dobre s men Mn mn mn go obi4am no kakvo ve4e da napra 6tom toi e re6il 4e nemojem pove4e???Mislq si i 4e toi ima nqkakvi dori i malki 4ustva kum men...opitah se da go zabravq kato zapo4na da se zaribqvam s drugi no ne stava Opitah se da se pravq na kakvato ne sym za da mu privleka vnimanieto,e imah malk0 kysmet..stignah do nqkyde no mislq 4e nqmq na kyde pove4e..sega sme sam0 priqteli no na men tova ne mi stiga!Iskam go,iskam go sam0 za mene...molq vi pomognete mi..kakvo da pravq?Kak da go zabravq...bih mu predlojila otnovo kolkoto i da me e sram..no pyk ak0 mu predloja na men 6te mi stane 2-riq pyt a na nego 3-tiqq..t.e. 5 pyti sme hodili...i nz...o6te go obi4am i nemoga izob6to da go zabravq,kakvoto i da pravq za nego mislq...obzel me e cqlata..molq vi POMOGNETE MI

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    6tom go obi4a6 mu kaji tova koeto napisa tuk . na vqrvam da ostane pasiven
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Съгласна съм с теб.Но не мисля,че има смисъл да правиш каквото и да било освен да му кажеш това,но надали нещо ще стане(лично мнение),защото за да скъсате явно той няма чувства.

0byrkAn0
    Guest
    Ne,toi iska6e da se razdelim za6toto ne se bqhme vijdali mesec a i nqma ve4e za koga za6toto toi 6te zaminava T.e. tuk e,no 6te hodi na po4ivka ...ta dnes mi pisa v 4ata mn sladk0 ama...strah me e da go pitam ili da mu kaja kakvoto i da e

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Както казаха в по-горните мнения и аз мисля че трябва да поговориш с него за чуствата си А и мисля че щом мислиш,че и той все още има чуства към теб трябва всичко да е както преди между вас КЪСМЕТ

Мега фен Аватара на iiirish
    ако връзката ви е била обречена поради каквито и да било причини, не виждам къде е смисъла да се опитваш да върнеш нещо безвъзвратно изгубено

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Щом сте ходили 5 пъти значи и 4-5 пъти сте скъсвали !А за това трябва да има причина или не....?Ако смяташ че си заслужава да тръгнете за 5 или 6 път (и аз вече се обърках)действай!Но моят съвет е да почакаш малко докато се почувстваш напълно сигурна както в чувствата така и в решенията си!Но.... ти решаваш!Мога само да ти пожелая УСПЕХ!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    'що тряа да е просто, кат' може да е сложно'
    мн обичам хората, които се подчиняват на тази максима
    къф е проблема - тръгни с него бе ко чакаш?

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Съгласна съм с теб.Но не мисля,че има смисъл да правиш каквото и да било освен да му кажеш това,но надали нещо ще стане(лично мнение),защото за да скъсате явно той няма чувства.
    илии....вижда,че нещата се задълбочават,а той,както повечето момчета на 15-17 се страхуват от това
    но...както казаха..поговорете

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    \
    dam kaji mu
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Поговори с него. Щом още имаш чувства към него и мислиш, че и ти не си му безразлична, нещата може и да се получат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Както казаха в по-горните мнения и аз мисля че трябва да поговориш с него за чуствата си А и мисля че щом мислиш,че и той все още има чуства към теб трябва всичко да е както преди между вас КЪСМЕТ
    дам!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си