- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте . Искам да ви споделя на кратко моята история . На 19 години съм ... няма значение от къде . Значи приятеля ми е в казармата , обичам го и той много ме обича , но всичко започна началото на лятото , когато почнах работа на старото си място . Сервитьорка съм и всичко почна , когато забелязах че съседното кафе е с нови собственици . В началото виждах само един горе - долу млад мъж , но след това видях и хълката на пръста му . Тя не ме трогна особено , а след като видях съпругата му - еми един мъж е по женствен от нея . Както и да е той ми взема телефона и почна да ми звъни често . В началото не излизах с него , но след като ми разказа за брака си и за това че живеят почти разделени ( врата до врата ) а не заедно , почнахме за излизаме , аз оставах вечер след работа да му помагам , тъй като той работеше по цял ден и беше грохнал винаги . Разбирахме се много добре , жена му не идваше ... докато една вечер пийнахме повече и ... става ви ясно ... Можеби два месеца вече имаме връзка , помагаме си един на друг много , докато преди 5-6 дена ... скандал с жена си и сега ... развод , за който тя обвинява мен затова че видяла пратен от него sms в 1 вечерта . Проблема е там , че обичам и приятеля си , но той е далече , а този , с който съм сега заминава след като си оправи развода . И кажете ми сега вие кой излиза наранен от всичко ... кой след като свикнах с този човек денем и нощем ... да му помагам и той да помага на мен ? Когато искам нещо дори и секс да е да знам че е до мен? Когато имам проблем да знам на кой да се обадя или споделя ? Това е моята история на кратко , сега ми е по леко ...![]()
Обичам го , но повече обичам живота
obi4a6 gadjeto si super mnogo pak iska6 da pravi6 sex s drug maj ei tva ne moga da go razbera kak stava ?
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Защо при положение,че обичаш приятеля си си дала на друг телефонния ти номер?Не мога да разбера,а и не мисля,че си постъпила правилно.Да правиш секс с него???Но естествено твърдиш,че обичаш приятеля си-ок,щом казваш.По-добре не лъжи приятеля си,ако толкова искаш да си с другия.
Самотата може да те накара да вършиш странни работи...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
не смятам, че е уместно да се забъркваш повече с този мъж. дори приятеля ти да е в казарма (което не те задължава да стоиш на сухо) не си мисли, че е било редно да се обвържеш така с мъж. каквато и да е жена му, каквито и взаимоотношения да имат, ти си нямала правото да се месиш, поне не и преди всичко между тях окончателно да приключи
пффф..жени....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Човекът е бил женен.Дори за ламята Спаска да е било,не е трябвало да се сближаваш толкова с него.Сега след като е разведен вероятно и той е объркан и не знае какво да прави.Като замине ще си подреди малко мислите.А приятелят ти?Как така го обичаш,но в същото време мислиш за друг?Сега и двамата като ще са далече,какво смяташ да правиш?Ако не можеш да си вярна на приятеля си,по-добре му го кажи и се разделете(така ще го нараниш,но няма да го лъжеш),дори и само за известно време да е.А с другия...обмисли добре чувствата си към него и ако го обичаш много,бори се за любовта му.Ако не - остави го намира.
i az ne moga da razbera kak stava 4estnoПървоначално написано от Obitax
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Според мен...ще е много тъпо и гадно от твоя страна да правиш секс с другия..при положение че много обичаш гаджето си...ама ти си решаваш...
Ами честно да ти кажа първо седни и си изясни чувствата!И аз не разбирам как може да обичаш много някого и да излизаш с друг!Но...както и да е ,това си е твоя живот и ти решаваш какво да правиш с него!Успех!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Първоначално написано от koalka
обикновено човек не мисли а се подава на чувства.тя просто е объркана.Първоначално написано от Obitax
иначе на нейно място аз бих оставила нещата такива и ще чакам приятеля ми да излезе от казармата и ще съм с него
Немога да оставя нещата и него ей така просто ... прекалено задълбочени са , а и ако не съм аз да му помагам и да се грижа за него от време на време - той остава САМ . Просто немога да го оставя ей така . А мойто си момче го обичам , но немога да съм сама , след като го виждам на 2 месеца за 2 дена ...
Обичам го , но повече обичам живота