- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- MoмИчета-футбол
Според вас странно ли е момиче да се кефи на футбола,дори и да играе?
мне.Първоначално написано от midian
spored mene e syper,az li4no mn se kefq na futbola,ama me e strah da go treniram,da ne si s4ypq ne6to
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
И мене ме кефи,ще се записвам даже![]()
къде?Първоначално написано от midian
ne e stranno!az mnoo se kefq na takiva momi4eta
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Така е.
Но пък за в България си е странно, не е толкова разпространено и малко са отборите, в които има и женски състав. Въпреки че признавам, че веднъж попаднах и на женски футбол по Ринг ТВ.![]()
А защо е странно...аз може да съм с малко по-остарели разбирания, но в представите ми момичетата/жените не показват прилягащи повече на мъж качества, не тичат по терена, гонейки една топка, не се ритат, спъват, не си правят шпагати, не псуват и не се изхрачват по терена...![]()
Не е странно,обаче според мен футбула е много тъпа игара
Айде събрахте се. Взимайте една топка и на теренаНяма нищо лошо момиче да играе футбол
![]()
az sam luda po tozi sport ,obi4sam go ot malka i ne namiram ni6to lo6o v tova edno momi4e da trenira ,obi4a i da se kefi na futbola
Onezi,koito iskat nai-malko sa nai blizo do bogovete!!
Че какво е лошото и станното едно момиче да се кефи на футбола?!?!?Дори и да играе!?Аз лично като бях по-малко се кефех,ама сега вече не се кефа много..![]()
![]()
Super mnogo obicham futbola i futbolistite!za men tova e nai velikata igra i ne namiram nishto stranno za momichetata da se kefat na tva!a tova che niakoi namirat za stranno edno momiche da trenira si e negov problem,majki sport i neznam si kvo bilo-da da!Inache tuka v Pld Botev imat i jenski otbor veche,no zavarshih i niama ka da se zapisha a i nabliagam na voleya poveche
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
az imam edna priqtelka kudeto igrae futbol i golqma fenka hodi po nqkvi fenklubove i tn ama ne izlgejda kato momi4e![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
а някоя няма ли да сподели, къде ще се записва/играела/играе и т.н. щото мн искам да тренирам![]()
За мен е странно момиче и футбол...в смисъл хфаща мускули на краката и нейзглежда така привлекателна...в краката.Друго си казва една волейболистка с 1,20 крака
![]()
Aз и без волейбол си имам 1,20 кракаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бду,не са ли по-високи баскетболистките от волейболистките?
Da basketbolisktite sa po visoki ot nas,obache kato se e kazalo muskuli na krakata vse edno si predstaviash nqkvi takiva kato na majete!mi ne e taka!na jenite sa si nqkvi stegnati i gotinki!po li e hubavo da sa razpluti i gadni
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!