- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- MoмИчета-футбол
Какво му е странното?!Аз съм голяма фенка на ЦСКА (: ... но не бих тренирала тялото много се променя при такива видове спорт ...
Ето една яка тема!
Мно'о ясно, че няма нищо лошо, странно, 'тъпо' момиче да играе футбол! нали съм живо доказателство
! Играя футбол от както се помня ...
![]()
Са малко съм поотслабнала ама бързо мога да влезна в форма (както и да е) Аз лично съм голяма манячка на тема 'Футбол', това е любимият ми спорт \/ А ПФК Левски е любимия ми отбор
![]()
Проспуснала сам само около 10 мача поради сем. проблемииначе почти никои не пропускам ако е на Стадион Георги Аспарухов (Герена)
Така, мани са всеки си има предпочитания пък от кой отбор е малко се отклоних от темата
...
™{P}MoHuKa{P}™Искам да ти кажа, че си права за тялото аз за сажаление не е фатално и много видимо, но от футбола са ми криви краката долу след капачката нали знаеш
Хах...
![]()
Не се срамувам от мен си и от краката не ми пука дори... но просто казвам, че си права...както и да е който ми се играе да играе ...
Та верно гледам се заформя едно отборче дай да врътнеме едно мачле бе!
Аз съм съгласна
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ламерки, къде тренираш?Имам предвид някъде в школа ли или риташ пред блока или в даскалото?
САМО ЛЕВСКИ
мдаааааам аз също много харесвам футбола(авторката ще се сети),но не бих се занимавала професионално
еми аре да сбереме тогава.... женски отбор на форума и мъжки и да видиме кои е по-добър нях нях нях![]()
и на мен ми стана интересноПървоначално написано от adi_crazy
а по темата-няма нищо лошо момиче да играе футбол![]()
а кво милите момиче да тренира джудо![]()
Не според мен не е странно.Аз си играя футбол и му се кефя.Въобще не ми пука дали някоя лигла ще ме помисли за луда.Първоначално написано от midian
Няма лошо.Аз тренирам ТАЕКУОНДО и дори момичетата понякога завижадат.Първоначално написано от navits
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Аз харесвам футбола...нее всъщност обожавам футболаНевероятна игра е и не виждам защо е прието,че само момчетата са запалени?
Ние с моя приятел си издираме очите като спориме за някой мачА не играя,защото...нз защо всъщност,никога не съм се замисляла,задоволявам се просто като гледам мачове по телевизията или присъствам на тях зависи от отбора,който играе и дали имам възможност да отида
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ХахахахПървоначално написано от дрЕБОсъчко
,мен пък ме кефи като играят готини футблоисти да си показават мускулите.
![]()
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Aз страшно много се кефя на футбол, мнооого обичам да гледам, а като по- малка и много играех. Е, сега едва ли ме бива много, сигурно не съм играла от едно 7-8 години, но продължавам да съм луда фенка на тази игра... И познавам много други момичета които също са. Като 10- 11 годишни хлапета сме играли момичета срещу момчета и се е случвало ние да бием...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Няма нищо лишо да си фен , а пък да го практикуваш когато момиче някои хора го мислят за странно , но си е напълно нормалноПървоначално написано от midian
nikak daje az samata sum golqma fenka na LEVSKI 6AMPION!!!!!!!Първоначално написано от midian
=D>
![]()
![]()
те пък че нали футболистите са много мускулести...Първоначално написано от ^*СлЪнЧиЦе^*