.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Lake_bodom
    govorq ti za istinskite fenove .. za tqh tva ne e moda , a kultura

exploitedteen em nali tva ti kazvam .... davam sebe si za primer - slusham house , trance ... no mi haresat Brian Adams , Richard Marx , Whitney Houston , Sting i t.n.
    tva ne znachi che sum pomiar .. tui kato tezi hora ne znam koi shte otreche che sa neveroqtni izpulniteli

Yupeeee !

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ха, вярвали... повечето го правят за да се отличават. но сами не осъзнават че и те следват някаква мода.
    е и...??
    не може да си различен като следваш мода. ето един прост пример. тези дни се натъкнах на една група скейтъри. всички, до един, носеха от онези карирани панталони, които в момента са хит сред тях. изглеждаха като роботи. не виждам как такива хора претендират че са уникални.

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    Lake_bodom
    govorq ti za istinskite fenove .. za tqh tva ne e moda , a kultura
    истински фенове трудно се намират. повечето са "неразбрани" пубери, които се опитват да се бунтуват.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    of , nali i az tva kazvam ...

a inache za pantalonite ... emi to i na drugite hora metalite (cheren grim , cherni shliferi , bluzi , dulgi kosi , cherni botushi/kubinki) im izglejdat ednakvi (kato roboti kakto sam kaza)

tochno tva e kultura ....

Yupeeee !

идеята е да си различен от останалите хора, но пак да имаш някакъв социум към който принадлежиш- твоите хора...

скейтъри се събират със скейтъри, говорят си скейтърски неща, обличат се скейтърски и са различни от нескейтърите и са уникални по това...
    но са еднакви помежду си, следователно не са уникални.

ако човек иска да е тотално индивидуален и прочие- трябва да е отшелник из Родопите, да ходи гол и да яде буболечки...
    не. достатъчно е да изповядва собствените си принципи, да не се облича в установен стил и да не го интересува какво слушат и как се обличат хората с които движи: една вечер може да е с чалгари, друга вечер с метъли, трета с фешъни и т.н. да не определя човека по това с коя клика се асоциира.

Мега фен Аватара на machoka
    И какво.. ако някой скейтър не се облича с шарени панталонки, а някой метъл не носи черна блуза и кубинки - това прави ли ги по-малко фенове?!

Принадлежността към дадена подобна група трябва да е на духовно ниво, по-скоро 'надматериално'. Да си силен фен на нещо не значи, че трябва да си губиш индивидуалността. А именно на това ставаме свидетели при някои фанатизирани фенове на даден стил, стремейки се да живеят и да правят всичко, което правят по строго установен ред.

Музиката трябва да е в сърцето ти. Това те прави истински фен. Всичко друго е позьорство до известна степен,без да влагам лоша умисъл в думата в някои нейни аспекти.

Супер фен
    дрехите са нещо, което харесваш или не харесваш...

аз харесвам дадена музика, даден стил на обличане и поведение... аз съм такъв... това харесвам- това правя...
    Аре признай си - целята тая дандания е да се праиш на интересен.
    2т. системно

Фен
    Град
    Dreamland
    Глупаво е да правиш нещо, защото някой друг го прави , глупаво е и примерно да се облечеш целия в черно и да кажеш " Аз съм метал ! " , глупаво е да губиш индивидуалноста си , заради някакъв стил музика ... Накой като слуша метал примерно и задалжително трябва да е целия в черно ли ?! Също е глупаво и да се ограничаваш и да казваш щом слушам това - не мога да слушам нищо друго ... Напоследъка се завъдиха много такива ограничени хора и стана модерно да си " различен " ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    да харесваш всякаква музика- означава да нямаш вкус и собствено мнение...
    Не съм съгласен. Аз слушам всякаква музика от метъл до електрона или поп, но определено имам собствено мноние и си мисля, че имам музикален вкус.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    да харесваш всякаква музика- означава да нямаш вкус и собствено мнение...
    Не съм съгласен. Аз слушам всякаква музика от метъл до електрона или поп, но определено имам собствено мноние и си мисля, че имам музикален вкус.
    Дамм и аз така мисля. Точно тия дето слушат един стил са ограничените, апа най обичам и като се мислят за супер влики и почнат да плюят по чалгата, по рапа и други в изблик на ярост " как мож хората да не се кефат на мойто ми на некво чуждо" (и в повечето случаи тва "мойто" всъщност е на приятелчетата му на които въпростният сулбект иска да се хареса и подражава.
    2т. системно

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    прекалено много превъзнасяте нещата според мен.. да, музиката наистина е супер хубаво нещо, има я навсякъде и играе важна роля къде ли не, но не е нещо "жизнено необходимо" така говорите, сякаш тая музика е едва ли не религия - то че има хора, за които май наистина е, има ама...

твърде голямо значение се отдава, то не бяха спорове, то не бяха обсъждания на уникалността на човека, на различните и еднаквите хора, на "напредналостта" на едни и изоставането на други..
    става леко банално, все едно наблюдавам спор м/у вманиячените членове на 3-4 различни секти..

всеки си слуша това, което му харесва, тва е само една музика за бога, трябва ли да се превръща в проблем от световен мащаб? тя е създадена за удоволствие, а не за предизвикване на спорове и какви ли не караници
    и това, че на еди-кой-си му харесват повече на брой стилове не показва нищо.. той може да е както тесногръд и ограничен, така и с широк мироглед, зависи си от самия човек, а не от това какво и по колко слуша
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Бритни-може да мятка дупе на сцената,но щом е стигнала до тук
    БСБ-чувала съм ги как пеят акапела.добре го правят.лигави са но,имат и хубави песни
    Кристина Агилера-има страшен глас,но ме дразни ,че се прави на Мерлин Монро и на една актриса,от 50те(може и по-рано да е била де)...
    Факт е че тая вълна залива младото поколение...Навъдиха се много Бритнита и Кристини Агилери.А щом са стигнали до тук,начи има защо.Като са били малки,до колкото знам ,са се занимавали упорито с това да стават звездиТака май са сички от тоя бранш.

Мега фен Аватара на machoka
    valantain_love,

това, музиката да ти стане професия, начин на живот и мислене, крайна цел и да живееш спрямо нея е нещо много повече от това, което имаш като изградена представа за нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си