- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за тийн вълната?
Lake_bodom
govorq ti za istinskite fenove .. za tqh tva ne e moda , a kultura![]()
exploitedteen em nali tva ti kazvam .... davam sebe si za primer - slusham house , trance ... no mi haresat Brian Adams , Richard Marx , Whitney Houston , Sting i t.n.
tva ne znachi che sum pomiar .. tui kato tezi hora ne znam koi shte otreche che sa neveroqtni izpulniteli
Yupeeee !
не може да си различен като следваш мода. ето един прост пример. тези дни се натъкнах на една група скейтъри. всички, до един, носеха от онези карирани панталони, които в момента са хит сред тях. изглеждаха като роботи. не виждам как такива хора претендират че са уникални.Първоначално написано от exploitedteen
истински фенове трудно се намират. повечето са "неразбрани" пубери, които се опитват да се бунтуват.Първоначално написано от Paduan`
of , nali i az tva kazvam ...![]()
a inache za pantalonite ... emi to i na drugite hora metalite (cheren grim , cherni shliferi , bluzi , dulgi kosi , cherni botushi/kubinki) im izglejdat ednakvi (kato roboti kakto sam kaza)
tochno tva e kultura ....
Yupeeee !
но са еднакви помежду си, следователно не са уникални.Първоначално написано от exploitedteen
не. достатъчно е да изповядва собствените си принципи, да не се облича в установен стил и да не го интересува какво слушат и как се обличат хората с които движи: една вечер може да е с чалгари, друга вечер с метъли, трета с фешъни и т.н. да не определя човека по това с коя клика се асоциира.ако човек иска да е тотално индивидуален и прочие- трябва да е отшелник из Родопите, да ходи гол и да яде буболечки...
И какво.. ако някой скейтър не се облича с шарени панталонки, а някой метъл не носи черна блуза и кубинки - това прави ли ги по-малко фенове?!
Принадлежността към дадена подобна група трябва да е на духовно ниво, по-скоро 'надматериално'. Да си силен фен на нещо не значи, че трябва да си губиш индивидуалността. А именно на това ставаме свидетели при някои фанатизирани фенове на даден стил, стремейки се да живеят и да правят всичко, което правят по строго установен ред.
Музиката трябва да е в сърцето ти. Това те прави истински фен. Всичко друго е позьорство до известна степен,без да влагам лоша умисъл в думата в някои нейни аспекти.
Аре признай си - целята тая дандания е да се праиш на интересен.Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно
Глупаво е да правиш нещо, защото някой друг го прави , глупаво е и примерно да се облечеш целия в черно и да кажеш " Аз съм метал ! " , глупаво е да губиш индивидуалноста си , заради някакъв стил музика ... Накой като слуша метал примерно и задалжително трябва да е целия в черно ли ?! Също е глупаво и да се ограничаваш и да казваш щом слушам това - не мога да слушам нищо друго ... Напоследъка се завъдиха много такива ограничени хора и стана модерно да си " различен " ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Не съм съгласен. Аз слушам всякаква музика от метъл до електрона или поп, но определено имам собствено мноние и си мисля, че имам музикален вкус.Първоначално написано от exploitedteen
11 tochka deaktiven profil.
Дамм и аз така мисля. Точно тия дето слушат един стил са ограничените, апа най обичам и като се мислят за супер влики и почнат да плюят по чалгата, по рапа и други в изблик на ярост " как мож хората да не се кефат на мойто ми на некво чуждо" (и в повечето случаи тва "мойто" всъщност е на приятелчетата му на които въпростният сулбект иска да се хареса и подражава.Първоначално написано от Mo6no
2т. системно
прекалено много превъзнасяте нещата според мен.. да, музиката наистина е супер хубаво нещо, има я навсякъде и играе важна роля къде ли не, но не е нещо "жизнено необходимо"така говорите, сякаш тая музика е едва ли не религия - то че има хора, за които май наистина е, има ама...
![]()
твърде голямо значение се отдава, то не бяха спорове, то не бяха обсъждания на уникалността на човека, на различните и еднаквите хора, на "напредналостта" на едни и изоставането на други..
става леко банално, все едно наблюдавам спор м/у вманиячените членове на 3-4 различни секти..![]()
всеки си слуша това, което му харесва, тва е само една музика за бога, трябва ли да се превръща в проблем от световен мащаб?тя е създадена за удоволствие, а не за предизвикване на спорове и какви ли не караници
![]()
и това, че на еди-кой-си му харесват повече на брой стилове не показва нищо.. той може да е както тесногръд и ограничен, така и с широк мироглед, зависи си от самия човек, а не от това какво и по колко слуша![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Бритни-може да мятка дупе на сцената,но щом е стигнала до тук
БСБ-чувала съм ги как пеят акапела.добре го правят.лигави са но,имат и хубави песни
Кристина Агилера-има страшен глас,но ме дразни ,че се прави на Мерлин Монро и на една актриса,от 50те(може и по-рано да е била де)...
Факт е че тая вълна залива младото поколение...Навъдиха се много Бритнита и Кристини Агилери.А щом са стигнали до тук,начи има защо.Като са били малки,до колкото знам ,са се занимавали упорито с това да стават звездиТака май са сички от тоя бранш.
valantain_love,
това, музиката да ти стане професия, начин на живот и мислене, крайна цел и да живееш спрямо нея е нещо много повече от това, което имаш като изградена представа за нея![]()