- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da razbera che e vliubena v men
Искам да ви попитам как мога да разбера че е влиубена в мен.предварително мерси
Зависи от много неща - каква ти е(съученичка,приятелка...),к лко често се виждате,какво правите като се видите,тя как се държи...Абе дай по-конкретна информация,иначе не можем току така да кажем "Еми ако прави т'ва те обича,ако не го прави,не те обича".
Първоначално написано от maybelline
emi zna4i ne e sled kato go zadava6 tozi vupros!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Правилно!Дай малко повече инфо!Първоначално написано от Kopidon4o!
ходим от месец,виждаме се почти всеки ден,даржи се много мило с мен,личи си че ме обича но незнам дали се прави че ме обича
mi ot mnogo ne6ta.po tova kak te gleda,po nameci,po tova kak se durji s tebe,otkazva li ti sre6ti,prenebregva li te.ot mnogo ne6ta.a puk ti si tozi koito trqbva da napravi6 purvata stupka,za da vidi6 dali te haresva.ne govori mnogo,napravo deistvai!edna celuvka e dostatu4na za da razbere6.uspeh!
според мен за месец,неможеш да обикнеш някого..истински...може и да се лъжа,нзПървоначално написано от иваило
питай я,или я постави в някаква такава ситуация
![]()
miiii nikak nemoje6 da razbere6 samo momi4eto si znae kakvo i e v glavata
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Има има няколко варинта...
1.Да я питаш и тя да си каже сама(ако момичето е срамежливо...не знам дали ще стане)
2.Да ти намекне по някакъв начин ,че те харесва,сигнали тва онова
т.е. директно или индиректно
А и щом сте заедно от месец,не казвам ,че трябва да се познавате много добре,но се пак ти си й гаджето и тя на теб трябва да кажеако ти си влюбен в нея,дано и тя да е влюбена в теб и да се обичате много!Успех
Ам аз мисля,че те харесва,а може би дори е влюбена в теб.Щом се държи мило с теб!Пък и щом сте издържали месец ще сте повечко време заедно!Няма защо да се прави че те обича!Стига да има някакви причини ,за които да си мислиш,че тя се прави!Има ли такива?Първоначално написано от иваило
Е това е от мен!