.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    иваило
    Guest

kak da razbera che e vliubena v men

Искам да ви попитам как мога да разбера че е влиубена в мен.предварително мерси

Супер фен Аватара на maybelline
    Зависи от много неща - каква ти е(съученичка,приятелка...),к лко често се виждате,какво правите като се видите,тя как се държи...Абе дай по-конкретна информация,иначе не можем току така да кажем "Еми ако прави т'ва те обича,ако не го прави,не те обича".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Зависи от много неща - каква ти е(съученичка,приятелка...),к лко често се виждате,какво правите като се видите,тя как се държи...Абе дай по-конкретна информация,иначе не можем току така да кажем "Еми ако прави т'ва те обича,ако не го прави,не те обича".

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi zna4i ne e sled kato go zadava6 tozi vupros!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kopidon4o!
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Правилно!Дай малко повече инфо!

иваило
    Guest
    ходим от месец,виждаме се почти всеки ден,даржи се много мило с мен,личи си че ме обича но незнам дали се прави че ме обича

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi ot mnogo ne6ta.po tova kak te gleda,po nameci,po tova kak se durji s tebe,otkazva li ti sre6ti,prenebregva li te.ot mnogo ne6ta.a puk ti si tozi koito trqbva da napravi6 purvata stupka,za da vidi6 dali te haresva.ne govori mnogo,napravo deistvai!edna celuvka e dostatu4na za da razbere6.uspeh!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от иваило
    ходим от месец,виждаме се почти всеки ден,даржи се много мило с мен,личи си че ме обича но незнам дали се прави че ме обича
    според мен за месец,неможеш да обикнеш някого..истински...може и да се лъжа,нзпитай я,или я постави в някаква такава ситуация

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    според зависи е..
    наистина дай малко повече инфо за да можем да ти помогнем
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

miiii nikak nemoje6 da razbere6 samo momi4eto si znae kakvo i e v glavata
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    София
    Има има няколко варинта...
    1.Да я питаш и тя да си каже сама(ако момичето е срамежливо...не знам дали ще стане)
    2.Да ти намекне по някакъв начин ,че те харесва,сигнали тва онова

т.е. директно или индиректно

А и щом сте заедно от месец,не казвам ,че трябва да се познавате много добре,но се пак ти си й гаджето и тя на теб трябва да кажеако ти си влюбен в нея,дано и тя да е влюбена в теб и да се обичате много!Успех

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от иваило
    Ам аз мисля,че те харесва,а може би дори е влюбена в теб.Щом се държи мило с теб!Пък и щом сте издържали месец ще сте повечко време заедно!Няма защо да се прави че те обича!Стига да има някакви причини ,за които да си мислиш,че тя се прави!Има ли такива?

Е това е от мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си