.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Питане

345435
    Guest

Питане

Та въпросът ми е кой ми е прецакал акаунтчето да се поправи по възможност бързо модератор администратор който може.Или поне да изложите аргументи в подкрепа на действията си.

А темата е в този раздел поради факта ,че в някой други предназначени за целта раздели немога да пиша.Извинявам се за което.

Nick:20/M/SF

Guest
    jgfjfgjfgjfg

Guest

Re: Питане

Цитирай Първоначално написано от 345435
    Та въпросът ми е кой ми е прецакал акаунтчето да се поправи по възможност бързо модератор администратор който може.Или поне да изложите аргументи в подкрепа на действията си.

А темата е в този раздел поради факта ,че в някой други предназначени за целта раздели немога да пиша.Извинявам се за което.

Nick:20/M/SF
    am i na men ne6to mi stava...Lorraine mi e nick-a

Lorraine.....:@
    Guest
    off obqsnete za6to:takam..zna4i predpolaga se 4e kato vlqza v saita 6te trqbva da si vlezna v registraciqta,no vendaga mi pi6e 4e nqmam novi syob6teniq ..izkliu4ih kompa i pak nali otvarqm sled tva i pak tva pi6e.Kato iskam da pi6a mnenie-mi pi6e da vlezna za da vidq syob6teqta si,a kato naisna Nazad pak mi pi6e 4e nqmam novi syob6teniq .Plus tva ne mi pokazva novite mneniq a samo tezi ot sno6ti do 11h pm . ..za6to taka stava

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine.....:@
    off obqsnete za6to:takam..zna4i predpolaga se 4e kato vlqza v saita 6te trqbva da si vlezna v registraciqta,no vendaga mi pi6e 4e nqmam novi syob6teniq ..izkliu4ih kompa i pak nali otvarqm sled tva i pak tva pi6e.Kato iskam da pi6a mnenie-mi pi6e da vlezna za da vidq syob6teqta si,a kato naisna Nazad pak mi pi6e 4e nqmam novi syob6teniq .Plus tva ne mi pokazva novite mneniq a samo tezi ot sno6ti do 11h pm . ..za6to taka stava
    P.P. kolkoto i da natiskam izhod ne izliza

Lorraine.......
    Guest
    molqqq opravete go ako e ot vas,ne iskam da stava taka

ako e ot men kak da go opravq

Цитирай Първоначално написано от machoka
    20/M/Sf - --//--//--
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    АХАХха майкати е изпълнителката и я изпълняваше на моя инструмент.
    Цитат от темата в "Новини и съобщения" кой и защо е с БАН.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си