.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    In my world

Пълна промяна!

Искам да си променя външния вид, отдавна се каня да го направя, но нз как.... Мисля да си пострижа косата до раменете(иначе ми е една педа под рамнете), и да си направя златисти или кафяви кичури, а и бритон..... давайте някакви идеи ако имате, а за тялото- в момента го стягам разчитам на вас мерси предварително
    Be yourself no matter what the others say!

Супер фен
    Дълга коса е по добре от къса коса. Ако искаш да си по готина си направи от тия малките плитки според мене са мноо секси.
    2т. системно

Град
    In my world
    кои малки плитки знам, че е по-дорбе дълга коса, но косъма ми е слаб и е все едно залепнала, та така искам малко да я "раздвижа"
    Be yourself no matter what the others say!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Napravi si britonche na stepeni...zavisi kakuv cvqt ti e kosata ama chervenite kichuri sa mnogo aktualni...I...moje da q pozdstrijesh ne mnogo samo kolkoto da q sovejish
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    abe tova ne e ba6 palna promqna oba4e efektite sa stra6ni napravo,edna moq fr go napravi i sega adski mn mom4eta i se lepkat{makar 4e tova ne e nai-vajnoto}
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Супер фен Аватара на maybelline
    Запази си дългата коса,но промени нещо в нея,например направи й кичури и т.н.А за тялото,стягането е добре,но внимавай да не почнеш някоя диета,че до никъде няма да стигнеш.Запиши се на някой спорт - плуване,тенис на корт,карате,може дори алпинизъм...каквото и да е,само тренирай.И до началото на учебната година няма да те познаят

И аз съм замислила нещо такова и дори вече съм почнала с промяната.Вече съм на една диета има и ефект,което е важно.Относно косата-за да не ти е толкова прилепнала като я сушиш с сешоар си наведи главата надолу или ако имаш преса за коса с това къдравкото само до корените.Така самата коса бухва.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами относно косата .... тря се експерементира ако питате мен .... и аз преди бях с далга коса но ся съм с кажи речи къса и така повече ми харесва .... бях с руса коса но косата ми доста се поизтощи и ся пак сам си с моя ..... общо зето тря се експерементира .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Относно експериментирането и аз мисля така Трябва да се прави поне с косата. Аз съм била с коса до под гъза , 2 педи под рамената , до рамената , къса , много къса ( като се замисля толкова къса , че и с гел можеше да се вдига ) . Помня преди две години като бях с къса коса (около 10-15 см) и имах само един доста по дълъг и добре оформен кучир от дясната страна беше много яко Особено като излезнах от фризьорския салон не можеха да ми се нарадват

И тя сега пак си порасна , така че , не се притеснявай , кълцай , тя ще си порасне .. е не се прави на дупе де

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Когато искам нещо различно, си правя интересна прическа, грим и тоалет. Не жертвам косата си само защото ми е ниско самочувствието.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    poskyski q malko za da se osveji, da izglejda po-jiznena..za cveta nz moje da si napravi6 nqkolko tona po-svetli ki4uri taka kosata izglejda po-blestq6ta i abe--po-qko izglejda..6tom tolkova iska6 promqna... davai.a za breton..nz konsultirai se s friziorkata za da ne se okaje 4e ne ti otiva s breton i da se 4udi6 kvo da go pravi6 dokato porasne.tqloto...zapi6i se na nqkakav sport..tva e...a za naistina golqma promqna e nujno pove4ko vreme i pari...govorq za palna smqna na garderoba i t.n. ...ne ti trqbva.aide uspeh s promqnata
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Относно експериментирането и аз мисля така Трябва да се прави поне с косата. Аз съм била с коса до под гъза , 2 педи под рамената , до рамената , къса , много къса ( като се замисля толкова къса , че и с гел можеше да се вдига ) . Помня преди две години като бях с къса коса (около 10-15 см) и имах само един доста по дълъг и добре оформен кучир от дясната страна беше много яко Особено като излезнах от фризьорския салон не можеха да ми се нарадват

И тя сега пак си порасна , така че , не се притеснявай , кълцай , тя ще си порасне .. е не се прави на дупе де
    Ако имах коса под гъза НИКОГА нямаше да я орежа!

Мега фен
    Много ми е интересна тази мания на тийнейджърите да правят винаги различни неща - гаджетата им омръзват, прическите им омръзват, дрехите им омръзват на 2 месеца...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много ми е интересна тази мания на тийнейджърите да правят винаги различни неща - гаджетата им омръзват, прическите им омръзват, дрехите им омръзват на 2 месеца...
    именно затова едно 15-16 годишно дете не може да обича ! но иди им го обясни ... но косата пак ще си порасне по дуре косата отколкото татуси .... мисля аз

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си