- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам Да Споделя с Вас Удовлетворението Ми! :)
Искам да ви попитам дали пилешките пържоли от бяло месо на скара имат бая калорийки или са си идеални. Имам предвид дали е добре да ги ям в момента, защото не че съм на диета, ами всеки път когато седна да ям, ям по половин порциа от това, което майка ми ми е приготвила и го сдъвквам много добре .Дори да не ми стигне , след тва ям ябълки или някви други плодове.. и да ви кажа чесно.. винаги след ядене се чувствам удовлетворена защото нито съм останала гладна, нито пък съм се наплющяла като първото прасе.. а и желая да смъкна 5-6 килца от моето тегло. вече втори месец продължавам на същия режим.. не пропускам закуска, обяд и вечеря.. и мн рядко си хапвам нещо след 18ч. и до сега съм смъкнала 2кг. мн се гордея със себе си защотот до сега не съм правила такова важно за външността ми деяние.. а и от две седмици съм намалила цигарите на по 7-8 на ден.. и мисля още да ги намаля.. абе дай боже да ги спра.. но и за това си има време, че много пари отиват за цигарки.. :Р. Та Стига съм се фукала, искам да кажа на всички, че един човек не може да си наложи "е на' от утре съм на диета и няя да ям много.." то просто не става така.. поне на мен ми дойде от вътре.. и постепенно започнах да ям по-малко а не така ХОП НЯМА ДА ЯМ МН.. даже не се усетих кога съм го решила това.. но въпреки всичко успявам хем да се храня правилно хем и да не поемам голяма количество храна.. та ох, не знам какво да кажа повече.. радвам се на успеха ми и това е!![]()
Между другото ако някой се интересува на колко години съм - на 16 съм! :P
здравей!ами според мен нямат много калорий,за6тото аз само пил.месо на скара ядох преди и много отслабнах.Мога ли да ти дам един сьвет..ако си ре6ила да отслабва6 не го правис диети.Това сигурно няама да ти го кажа само аз,а и много други хора от тоя форум..СПОРТУВАЙ! peace...![]()
И аз се радвам за теб, продължавай все така![]()
WE'RE NOT LEADING
Първоначално написано от HAPK0MAHKATA
HAPK0MAHKATA дам, мисля след време да се запиша да тренирам примерно волейбол или тенис на корт. а в момента единствено в къщи правя гимнастика и излизам рано сутрин към 6:00ч. да тичам за по половин час тука из махалата и такам :РР
отслабването не трябва да се прави с малко ядене...
не се стреми да ядеш колкото се може по малко калории, защото е нездравословно... яж нормално.. просто гледай да изгориш тея калории, които си изяла... защото ако приемаш малко калории си разваляш имунната система и организма ти отслабва...
колкото до пил. пържоли... може по цял да ядеш само такова месо и няма да надебелееш.. спокойно дебелее се от въглехидратите а месото няма въглехидрати ...
извод: повече движение![]()
nai dobre ako iska6 da otslabne6 e da ide6 v nqkoi fitnes club 6a im kai6 4e iska6 da otslabne6 te 6a ti napi6at programa i ako moje nqkoq dietkai s 3-4 trenirovki na sedmica 6a svali6 a i daje 6a se stegne6 da te predupredq tva ne staa za 2 sedmici trqq da trenira6 redovno
)))
Ми то момичето си казва, че яде толкова, колкото я засища, така и трябваПървоначално написано от `Silvester`
Спорта е хубаво нещо и много зарибяващо, успех във волейбола или тенисакаквото и да избереш..
WE'RE NOT LEADING
Първоначално написано от one_more_minute
Благодаря![]()
така е... но казвам че това което прави е неправилноПървоначално написано от one_more_minute
но няма значение... щом се чувства добре да си продължава...
все пак това е похвално че се грижи за себе си...
свалих точно, колкото ми трябваше...сега се чувствам перфектно..как ли..ми хванах се на работа...по цял ден търча по някфи стълби, сервирам, нямам време да ям...а като се прибера, излизам пак и не мисля изобщо за храна...личи ми, че съм отслабнала и пак си нося късите дрешки
йеееее
чувствам се перфектно![]()
Първоначално написано от fake
браво.. радвам се за теб. НЕКА КАЖЕМ НЕ НА СЛАНИНИТЕ! ьаьа дам ляля)))))
ахахаха.. Май отдогодина ще сме колеги. Къде работиш? /Ако искаш на лс../Първоначално написано от fake
Иначе `Silvester` -> за едно и също нещо говориме, трябва си и ядене и спорт![]()
WE'RE NOT LEADING
много хора смятат, че колкото по малко ядат толкова повече ще отслабнат...
е не е така
като ядеш малко метаболизма се забавя и просто стоиш гладен напразно...
целта е да се ядат храни бедни на въглехидрати и да се яде по 6-7 пъти на ден... през 2-3 часа по-малко
така метаболизма се забързва и приетата храна се разгражда по-бързо... накратко... ядеш и отслабваш
това всичкото трябва да е съпроводено от тренировки.. бягане примерно
има и още много но не ми се обяснява
Съгласен съм с теб, но това което описваш си е нисковъглехидратна диета, на която и аз съм фен, обаче липсват финанси да я спазвам стриктно. Момичето се кефи на резултатите и не мисля, че се подлага на кой знае какви "диети" по думите и.. И тя може да се разрови, да прочете каквото и трябва, да разнообразява храната и тн и тн, важното е желаниетоПървоначално написано от `Silvester`
![]()
WE'RE NOT LEADING
на въпроса ти-в пилешкото месо няма много калории..даже е една от най-малко калоричните храни..100 кал на 100 грама,разбира се трябва да го консумираш без мазнина..ябълките са мнгоо добро решение,не само са диетични но са и едни от най-ценните плодове..
аз отдавна съм се навила да пазя диета на секс и ябълки...но уви,не само че още не им е сезона,но и нямам доброволец за физическата работа![]()
аз съм чувала, че когато човек спре цигарите и напълнява....нз колко е верно, но като се замисля цигарите те успокояват, а кат ги спреш и почваш да ядеш повече и храната измества и компенсира пушенето...
![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
vsi4ko e to4noПървоначално написано от `Silvester`
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
То хубаво ама некой ще фане да яде по 6-7 пъти на ден както казваш и ще качва като за световно. За сваляне преди всичко е отрицателния калориен баланс. Оттам вече се следи какво ядеш. Аз може на НВД да докарвам 5000кал дневно. Дали ще свалям!?Първоначално написано от `Silvester`
![]()
не е точно тъй... тва го казвам щото съм го пробвал
ядях през 3 часа (последно хранене в 18 часа) .. бях на НВД и свалих около 5 кг. за един месец
смятах колко калории е нормално да приемам и от тях махах 600 и така...
като казвам по 6-7 пъти на ден не говоря да се тъпчеш все едно ядеш 2 пъти на ден..
за тая тема мога да изпиша много но ме мързи затва и не бях много изчерпателен в миналия ми пост защото просто не мога да напиша всичко.. пък и ти ако си на НВД и правиш 5000 калории дневно тва изобщо диета ли е?
Всеки нарочен начин на хранене е диета. Диета за маса, диета за поддържане на кила, диета за сваляне и тн...
Айде порастни малко и не след 2-3 статии за НВД почвай да даваш съвети. Без лоши чувства го казвам.
по принцип за маса е ВВД а не НВД
тея продукти които съдържат малко въглехидрати съдържат и не толкова много калории .. затова ако правиш 5000 калории на ден при НВД ще бъде егати тъпченето...
Пич въглехидратите и белтъците иам еднаква калорийна стойност. 1 гр около 4.5 калории. И пак за да качваш ти трябва да имаш положителен калориен прием. Може да го докарваш и с НВД и с ВВД. Друг е въпросът, че с ВВД е по-лесно и по-евтино, но и с двете става. Спри с своите стереотипни мнения, които се пишат в нета от 3-4 години.
виж ся.. в тоя форум повечето са на 13-15 години .. ако продължаваш с тая теория не помагаш на никого... от тука никой няма да се мъчи да дебелее с НВД повярвай ми.. това как може и с какво може и как може не мисля, че е за тоя форум.. прав ли съм?
Не, не си прав. Казах ти са да се сваля не е само " Намали въглехидратите и готово, 6-7 яденета и идеално". отрицателен калориен прием без него не може. А една 14 годишна тийнка като се набуха като за световно 6-7 пъти и после ще се чуди как е станала 60кг.