.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    *sad_boy*
    Guest

Обичам я, а пък тя ми стана най-добрата приятелка!

Здравейте, искам и аз да Ви помоля за съвет, щото не знам къде се намирам! Значи влюбен съм в едно момиче, ама до уши! Значи пробвах да се сближа до нея и чесно успях, ама не по начина, по който исках! Станахме най-добри приятели! Даже повече от най-добри приятели! Братя, дори и повече! Никога не съми имал по-добър приятел! Доверяваме си всичко! Имаме си доверие за всяко едно нещо! Просто не можем един без друг!!! Но сме само приятели! Аз искам повече! Просто едвам се сдържам, докато съм с нея!!! ТОЛКОВА Я ОБИЧАМ! Като излизаме, едвам се сдържам да не я целуна или прегърна(ама не приятелски като сега!) Толкова е близо и същевременно толкова далеч от мен! Има си приятел в момента, с който е в много лоши отношения! На ръба се да скъсат! НО важното е, че аз не знам какво да правя! Просто ще се побъркам! Едвам издържам! Не знам колко ще издържа да съм и само приятел! Не знам какъв съвет бихте ми дали, по скоро го написах това, за да споделя с някой! И разбира се, ако някой има някакъв съвет, да ми каже ,че скоро ми идва да се гръмна!
    Благодаря Ви за това, че ми изтърпяхте тъпата история!

Guest
    Кажи и как се чувстваш и какво изпитваш към нея ...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Kopidon4o!
    Кажи и как се чувстваш и какво изпитваш към нея ...
    Съгласна съм.Твоето не е леко,защото си влюбен,а не просто харесване.Не е сигурно дали ще ти отговори не чувствата,но поне ще ти олекне.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Напиите се и я забии...Мчи тъй де

Голям фен
    Град
    софия
    xaxa се едно чета мене си преди 1 месец
    еми един съвет останете си най-добри приятели...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Най-якия съвет за мене!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Prosto pogvori s neq...Kaji i kakvo izpitvahs no sushto taka i kaji che ako nemoje da busete neshto drugo soven priqteli to neiskahs da se promenqt dosegashnite vi otnosheniq..Aide uspeh
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Признай и чувствата си пък може и да излезе нещо....

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    целуни я...
    пффф...спомении

Лично според мен приятелството е по-ценно от "магията" на любовта просто нещата няма да бъдат никога същите щом искаш да и го кажеш аз скоро разбрах че най-добрия ми приятел ме харесва и какво се получи нищо вече дори не си казваме hi. Помисли добре дали заради любов която няма да продължи дълго искаш да загубиш приятелството си. Аз не бих го сторила... Пожелавам ти успех

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ...каже ,че скоро ми идва да се гръмна!...
    гръмни се бе маина !

и аз те подкрепям ...
    "алкохола прави чудеса " .... бтв говоря напълно сериозно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен

Re: Обичам я, а пък тя ми стана най-добрата приятелка!

Цитирай Първоначално написано от *sad_boy*
    Здравейте, искам и аз да Ви помоля за съвет, щото не знам къде се намирам! Значи влюбен съм в едно момиче, ама до уши! Значи пробвах да се сближа до нея и чесно успях, ама не по начина, по който исках! Станахме най-добри приятели! Даже повече от най-добри приятели! Братя, дори и повече! Никога не съми имал по-добър приятел! Доверяваме си всичко! Имаме си доверие за всяко едно нещо! Просто не можем един без друг!!! Но сме само приятели! Аз искам повече! Просто едвам се сдържам, докато съм с нея!!! ТОЛКОВА Я ОБИЧАМ! Като излизаме, едвам се сдържам да не я целуна или прегърна(ама не приятелски като сега!) Толкова е близо и същевременно толкова далеч от мен! Има си приятел в момента, с който е в много лоши отношения! На ръба се да скъсат! НО важното е, че аз не знам какво да правя! Просто ще се побъркам! Едвам издържам! Не знам колко ще издържа да съм и само приятел! Не знам какъв съвет бихте ми дали, по скоро го написах това, за да споделя с някой! И разбира се, ако някой има някакъв съвет, да ми каже ,че скоро ми идва да се гръмна!
    Благодаря Ви за това, че ми изтърпяхте тъпата история!
    Не ти е тъпа историята!Мисля че най-доброто е да и предложиш,пък ако тя ти откаже кажи "Не се притеснявай само се базиках..."Май това е най-добрия начин!УСПЕХ и пиши какво е станало!!!!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    nali znae6 nai-lo6o e da si do tozi koito obi4a6 i da znae6 ,4e nikoga nqma da e tvoi!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

NeZnAm za vas,no az sum protiv alkohola..osobeno v takiva situacii.Nai dobre si e da si i priznaesh ~!!!~
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

bqh vliuben 2 godini v nai - dobrata mi frendka... sega q obi4am stra6no mnogo, no sme samo priqteli.. imam predvid sega sme pove4e ot priqteli dori... tq znae vsi4ko za men i vinagi me podkrepq, az ne q sa6to.trqbva ti vreme...mnogo vreme uspex

кажи и кво мислиш...имаш 2 вариянта:или ша стане или нема да стане..
    междинно положения няма

Цитирай Първоначално написано от Freelander
    bqh vliuben 2 godini v nai - dobrata mi frendka... sega q obi4am stra6no mnogo, no sme samo priqteli.. imam predvid sega sme pove4e ot priqteli dori... tq znae vsi4ko za men i vinagi me podkrepq, az ne q sa6to.trqbva ti vreme...mnogo vreme uspex
    dobre che napisa "mnogo vreme " shtoto az shtqh da go napisha..naistina...trqbva vreme ... i az ot opit znam... vremeto lekuva...koito iska da vqrva,koito ne iska...sam shte se obedi
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    И аз съм в същото положение като твоето ,но аз му споделих и нещата замръзнаха.Поговори с нея ,сподели .Дано при тебе нещата се развият добре!!!!!

Цитирай Първоначално написано от the^one
    И аз съм в същото положение като твоето ,но аз му споделих и нещата замръзнаха.Поговори с нея ,сподели .Дано при тебе нещата се развият добре!!!!!
    mila sujalqvam za vas

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    mila sujalqvam za vas
    И аз много съжалявам Мисля че той е моята сродна душа ,колкото и банално да звучи.Гадното е ,че и двамата не го осъзнахме навреме и сега аз съм с друг и той е с друга((

Guest
    batence slu6ai mani gi teq teen4eta .. Tva e purviq mi post tuka v teenproblem.. vlizam samo za da 4eta i da se smeq ama za teb 6e napraq izkl ..nali znae6 trea da se 6iba..Ta da ti pomogna .. Zaebi gi teq melodrami da si i nai dobar priqtel .. nqma takava rabota.. edno momi4e ne e na akula na 1 mom4e za da mu e nai dobar priqtel .. zaebi go tva .. kato q iska6 trea .. kak da ti go ka6a..da si go porazvee6 malko ..trea da go izkara6 malko na gazariq i da ne i pokazva6 4e si tolko zavisim ot neq.. 6ot momi4etata ne haresvat tiq raboti..Triq da i poka6e6 4e ako zare6e priqtelq i zaradi teb e po oferta .. Kvo drugo da ti ka6a .. Ako ne razbira6 pitai ne6o ..No zaebi priqtelskite gluposti .. donikade nema da te otvedat .. i ne gi slu6ai teq tuka ... 90 % ne sa vi6dali putka a teq deto imat takava gi e strah da q poglednat ... are

PEOPLE=SHIT!!!

Мега фен
    "На ръба да скъсат" - това звучи тъпичко...обаче важното е, че не са скъсали още, което означава, че поне единият изпитва силни чувства. Ако е тя, не предприемай нищо засега.

Супер фен
    МИ да ти кажа най големия балък на света си. Пробвай нещо - в некоя романтична обстановка я целуни неочаквано. Ако тя те погледне като полезно изкопаемо значи по добре си търси друга най добра приятелка.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Бургас
    Ето го...разберете бе...най-добро приятелство между два различни пола неможе да има...все някой се влюбва в другия...тц тц тц...недей да се измъчваш, ами си кажи всичко...независимо от последиците...поне ще знаеш, че си постъпил правилно...тъпо е да криеш такова велико чувство...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си