Здравейте На всички...И по специално се обръщам към момичетата на 12-13-14-15 години....Искам да споделя нещо с вас и се надявам много да се замислите...Така...аз съм на 13...Преди време СИ мислих че съм готова да правя секс и че сам намерила човека...бях толкова сигурна в него,....Мислих,че ще е невероятно,че той няма да говори после...че го познавам достатъчно добре и прочие....Та какво се случи...Направих му само свирка и така се извартяха нещата след дни,че сега съм без него...Заряза ме ...с две думИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дори обяснение не получих защо.....Та искам да ви кажа,че на тази възраст ние не можем да разсъдим добре ...Не мислим с главата си...Постъпваме безотговнорно....Не се замисляме ....А трябва... Вслушвайте се в съветите на по-големите...Колкото по късно толкова по добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ного малко книги сме про4ели по тази тема за секса и нищо не разбираме ние малките...Просто сега съм безкрайно радостна,че не го анрпавих с него и СЕГА,защото какво щеше да се случи....Ето аз сега виЖдам какво...Добре че разбрах що за човек е и не сажалявам за нищо сега дори че вече не сме заедно.Мерси за вниманието....