.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Марти
    Guest

Искам да ви задам един въпрос

Когато едно момиче на което му е дошла менструацията скоро, независимо на колко му е дошло - 11 или 14 няма значение може ли да има някакви физически последствия за възпроизводителните му органи и тои наи вече отрицателни и какви може да са те? А другият въпрос е след като на момичето му е дошло достатъчно развити ли са му възпроизводителните органи?
    ПП: Ще съм много доволна ако някои компетентен (доктор или изучаващ медицина ) да отговори на моето запитване. Благодаря предварително !!

Guest

Re: Искам да ви задам един въпрос

Цитирай Първоначално написано от Марти
    Когато едно момиче на което му е дошла менструацията скоро, независимо на колко му е дошло - 11 или 14 няма значение може ли да има някакви физически последствия за възпроизводителните му органи и тои наи вече отрицателни и какви може да са те? !!
    Тук си изпуснала някоя дума според мен.
    По втория ти въпрос НЕ. Не значи, че органите му са развити. Те ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ако въпроса ти е дали са му достатъчно развити за да прай секс. Да, развити са. И продължават да се развиват, както и целия организъм

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Ако въпроса ти е дали са му достатъчно развити за да прай секс. Да, развити са. И продължават да се развиват, както и целия организъм
    На 11 е развита да прави секс Отвори учебник по биология, моля те или потърси някъде да видиш как изглежда един човек от женски пол на 11 години

Супер фен Аватара на maybelline
    Когато на момичето му дойде,това е знак,че тялото му се развива нормално.Няма никакви отрицателни последствия за никой от органите.Възпроизводителн те му органи са готови за зачеване на бебе.Дори да е на 11 години,идването на менструация показва,че е възможна бременост.Друг въпрос доколко това е желателно за 11-годишно момиче.

nataliika
    Guest

:)

dobre 6tom ti e do6la menstroaciqt tova ozna4ava 4e moje6 da zabremenee6 spored vas vazmojno li e edno malko momi4ence na 11 koeto nqma se o6te razvit taz i krast moje da iznosi bez problemi edno dete v otrovata si

nataliika
    Guest

:)

i 6tom na 14 e dostata4no razvito za polov jivot na 11 sa6to li e taka ?
    za6to horata togava ne go pravqt na 11

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    На 11 е развита да прави секс Отвори учебник по биология, моля те или потърси някъде да видиш как изглежда един човек от женски пол на 11 години
    Ти отвори учебника и не го гледай само, ами и чети. А и до колкото разбрах въпроса, автора пита 11 - 14. Чисто физиологичната страна на нещата го позволява, моралната не

Супер фен Аватара на maybelline

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от nataliika
    dobre 6tom ti e do6la menstroaciqt tova ozna4ava 4e moje6 da zabremenee6 spored vas vazmojno li e edno malko momi4ence na 11 koeto nqma se o6te razvit taz i krast moje da iznosi bez problemi edno dete v otrovata si
    Не казах,че може да износи безпроблемно едно дете.Казах,че е възможно забременяване и износване,но не и "нормална" бременност.И за втория ти въпрос - защо не правят секс на 11 - ами то не опира само до гениталии.Опира и до мозък в главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си