.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Razvivane na prezervativa ?

Ае хора да ви питам вие кат слагате капута до край ли го развивате, щото аз нещо се мъча мъча ама някаде само до половината(дюрекс екстра сейф), от какво може да става това, аз ли не правя нещо правилно (то щото голямата философия де ама все пак), или и на вас ви се случва ? Данеби нещо от забелването да е или де да знам ... давайте идеи .

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi durex extra cafe e dosta golqm,celiq trudno da go razvie6.ako ti e 20 sm moje i da go razvie6,no se sumnqvam da ti e tolkova.

Guest
    Голям ли ? Не бе, не си ме разбрала правилно, развивам го някъде до половината ми патка и надолу не мога, не че го развивам до основата на пениса и остава още .... просто след средата някъде малко под главичката нататъка неще да се доразвие до основата ... да не би да е от презерватива нещо ?

май намеква6 4е ти е ГОЛЯМ...4ак пък толкова...съмнявам се...но щом казваш няма да се заяждам,ина4е нз от кво е явно си много надареннн

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
    май намеква6 4е ти е ГОЛЯМ...4ак пък толкова...съмнявам се...но щом казваш няма да се заяждам,ина4е нз от кво е явно си много надареннн
    Ти можеш ли да четеш бе ? Намеквал съм, че ми бил голям, я кажи с кое изречение по-точно го намеквам това ? Като не можеш да отговориш на въпроса недеи писа въобще.

Emi togava kato ne ti e golqm zna4i e ot prezervativa bil e defekten ...ili dz ..!? kvo tolkova vzemi si drugi..!!!!!!!!!!!!
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

jik tak
    Guest
    Мисла че мом4ето иска да убясни че презерватива запава до средата на пениса му и не иска да се развие до долу.

по темата:сорка но не мога да ти дам съвет

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne e ot zabelvaneto ... moje da e bil defekten
    durex sux

Yupeeee !

Mdaaamm Paduan` DUREX SUX ..?! ~ xixi ~ SPORTEX RLZz ~ xixi ~
    JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    SiLeNc3eeeee
    eto teee )

p.s. bayern mi e nai-omrazniq otbor , izlagash se

Yupeeee !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jik tak
    Мисла че мом4ето иска да убясни че презерватива запава до средата на пениса му и не иска да се развие до долу.
    Еиии имало и кадърни хора . Пробвах с 2 дюрекса от една опаковка си бяха и с приятелката ми се отказахме то бахти чудото Следващия път взимам спортекс тва е. Мерси хора.

mi te sa 50 i nqkolko milimetra v diametyr pone taka pi6e na durexa na opakovkata...sigurno toq prezervativ deto si go hvanal e bil defekten probvai s nqkoi drug bi trqbvalo da se polu4i...ina4e nqma pri4ina da nemoje6 da go razvie6 nadolu
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си