.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Парфюма на Ивана

здравейте Някой има ли Парфюма на Ивана? моля който го има да ми каже струва ли си да давам 20лв за него?очаквам мненията ви :P
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Ние преди няколко седмици получихме тестерите и мога да ти кажа, че парфюма е страхотен и между другото адски много се купува!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    az sum go pomirisvala i mi haresva,no e vapros na vkus.

morski_o4i4ki
    Guest
    Преди два дена си го купих.В началото си мислех,че няма да е хубав и се надявах да има тестер в магазина,за да го помириша.Помирисах го и много ми хареса.Наистина си струва да дадеш 20 лева,макар че е само 30 мл.Страхотен е.Дано да ти хареса.

Guest
    i na mene mi kazaha, 4e bil mn hubav! e az iskam da pitam navsqkude li se prodava toq parfium, zashtoto nali bqha kazali, che samo ot po specialni mesta moje da se kupuva ili neshto takova

Guest
    az v4era go tarsih i v edna obiknovena parfumeriq go namerih tai 4e...

morski_o4i4ki
    Guest
    V obiknovenite magazini ne znam dali go ima,no 6tom kazaha,4e go ima zna4i go ima.Ima go i v magazinite Planeta.A az si go vzeh ot IVIS centur.

morski_o4i4ki
    Guest
    V obiknovenite magazini ne znam dali go ima,no 6tom kazaha,4e go ima zna4i go ima.Ima go i v magazinite Planeta.A az si go vzeh ot IVIS centur.

Аз го търсих,но не го намерих и го поръ4ах.Е докараха ми го и мога да кажа 4е е страхотен,мислех си 4е е малко по голям и макар 4е е 30мл си струва 19лв

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Аууу е по-гадно нещо не бях помирисвала...онзи ден ходих да си купувам молив за очи и продавачката ме пръсна .....то едно сладникаво едно гадно малииии...
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Абе ти дебилка ли си. Парфюмът се избира. Може да всички да се харесва на теб не и обратното. В магазините има тестери и са за такива като теб да го помиришат преди да купят.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!

Подарихме го на една приятелка за рождения ден.Не знаех какъв е докато не го отвори...леле казвам ти,направо ме зашемети и на следващия ден си го взех.Супер е!
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Az li4no ne haresvam parfuma nz moje bi e do vkusa na vseki 4ovek .. parfuma mirishe na temenujki i mislq 4e rabotata ne e do mirizmata na parfuma,a na samoto ime tq ne prodava parfum,a ime i parfuma izobshto ne e traen ..... Kak moje parfum na Kristina Agilera da struva 14/15 lv a na Ivana 17/18 ? No vse pak koito go haresva nqma losho vypros na vkus :P

_Missy_, ама на Кристина Агилера е меко казано отвратителен...
    Както и да е...и ти го каза - въпрос на вкус.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз сега чувам за него...Хаха не бих си го взела-прото има много други по-добри марки,които имат по-яки аромати ,а и със сгурност са по-трайни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си