Здравейте, искам и аз да Ви помоля за съвет, щото не знам къде се намирам! Значи влюбен съм в едно момиче, ама до уши! Значи пробвах да се сближа до нея и чесно успях, ама не по начина, по който исках! Станахме най-добри приятели! Даже повече от най-добри приятели! Братя, дори и повече! Никога не съми имал по-добър приятел! Доверяваме си всичко! Имаме си доверие за всяко едно нещо! Просто не можем един без друг!!! Но сме само приятели! Аз искам повече! Просто едвам се сдържам, докато съм с нея!!! ТОЛКОВА Я ОБИЧАМ! Като излизаме, едвам се сдържам да не я целуна или прегърна(ама не приятелски като сега!) Толкова е близо и същевременно толкова далеч от мен! Има си приятел в момента, с който е в много лоши отношения! На ръба се да скъсат! НО важното е, че аз не знам какво да правя! Просто ще се побъркам! Едвам издържам! Не знам колко ще издържа да съм и само приятел! Не знам какъв съвет бихте ми дали, по скоро го написах това, за да споделя с някой! И разбира се, ако някой има някакъв съвет, да ми каже ,че скоро ми идва да се гръмна!
Благодаря Ви за това, че ми изтърпяхте тъпата история!