- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за...Джони Деп?
Джони Деп..според мен страхотен актьор! Велик даже бих казала! Всичките филми, които съм гледала са доста добре издържани и както обикновено той се представя страхотно в тях,дори и да не са много бюджетни! Вие какво мислите за него?![]()
Уважавам го, харесвам го. Подбира филмите по смисъл, а не по хонорар.
Страхотен е. Наистина е много добър актьор, един от най-добрите, които съм виждала. А пък на външен вид е ...лелеееее![]()
Ролите му винаги са интересни и както каза `Death`Whore`подбира филмите по смисъл. Общо казано е уникален.
![]()
Подкрепям : )Първоначално написано от `Death`Whore`
Много ми хареса как играе в Карибски пирати.
...и в други филми,разбира се![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
АааАААА!!!!!
Факт е, че като порасна ще се омъжа за Джони.
Факт е, че е супер гениален актьор и дори в бозите си личи колко е гениален. Ебати, дори "Чарли и шоколадовата фабрика", което ми се строи крайно тъп, успях да изгледам и то с ебати кефа, защото там Джони играе... НЕЧОВЕШКИ!!!
Факт е, че е най-якия мъж, за който се сещам.
Факт е, че освен "Аризонска мечта" мога да кажа още поне 5 негови, също толкова добри филми.
Колкото повече остарява, толкова по-як става. Почти като Брус Уилис ()
Догледа ми се филм с Джони, трябва да изровя някой...
Saatana vittu perkele hate crew!
mnogo me kefi ... suvsem razlichen e ot razglezenite "zvezdi" i vinagi uchastva v stranni filmi
v "Donnie Brasco" e velik![]()
Yupeeee !
SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Сладур е, мечта на всяка пуберка, даже аз бих го прасналама като актьор има кво да се желае.
2т. системно
momicheto pita kato aktior .. oniq 2te pak : sladur , sexy
pu be
e zatva i ne gledam futbol s jeni![]()
Yupeeee !
Има и филм, в който той участва и ест е в главната роляЕдуард ножиците(Edward Scissorhands) и там сякаш, че не играе човек, амии и аз не знам какво
Филмчето е забавно( в началото), но после става трагично..нещо средно м/у комедия и драма, ама любовна драма де
За тези, на които им се е догледало филмче с него, това го препоръчвам(не е някакво сериозно и не затормозява)
![]()
Джони Деп!Едбо от най-крсивите сащества които съм виждала!Хареса ми когато Орландо Блум в едно интервю каза "Този човек е невероятен професионалист и невероятна личност!Каза ми, че ако искам да стана добър актьор не трябва да подбирам филмите по хонорар,защото парите са нещо толкова общо,а по ролите-защото героя във филма може да ни научи как да живеем със спечелените пари!"Вярвам че е така!Харесвам го много, май профила ми си го казва!Абе кефи ме!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
то остааше и да не ми харесва.първия филм, на който съм певала беше "Едуард Ножиците". Дотогава не сам била впечатлена от нечия игра така.[/quote][/url]
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
i az haresvam na4ina mu na igra!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Наистина е адски чаровен ... и е невероятен актъор ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Тоя май никой не го мрази![]()
![]()
толкова си го харесвам че...това ми е любимия актиор,човек....Но сега има брак с ...(не и помня името
) Абе Джони Деп си е СУПЕР
![]()
\
/
o opredeleno i az mnogo mnogo go harsvam...taka kato viziq v karibski pirati 2 napravo me podludqva...ujasno sladuk e taminache nachina mu na igra e dosta dobur
![]()
Ooo даПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Страхотен актьор, много си го харесвам.. =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Неее, не е женен, живее на семейни начала с Ванеса Паради!Обаче имат три деца ли там колко бяха, тъй че-все едно е женен!Първоначално написано от ®©PeTq®©
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
АААааа аз четох някаде че се бил оженил...и си има 3 деца и сега чакали 4![]()
Но явно не е вярно..
Леле.....За мен той е най-сексапилният мъж-има невероятно излъчване,направо е божествен.![]()
Гледала съм страшно много филми с негово участие и е и страхотен невероятен актъор .Помня,че първият филм с него,който бях грледала беше "Едуард ножиците"когато бях супер малка/на 5-6 години/и до тогава нито един филм и актьор не ми беше направил силно впечатление. И до сега "Едуард ножиците"ми е любим филм,а Деп-любим актьор.Просто той няма слаба роля .