.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    FroZen^inSiDe
    Guest

Спешно някакви успокоителни хапчета..

Здравейте! Искам да си купя някакви успокоителни хапчета защотото не съм добре напоследък с неврите,затова ако може ми кажете някой които мога да си купя от аптеката без да се налага да имам рецепта ! Благодаря!

Супер фен
    Валерианче мента и глог
    2т. системно

Guest
    Етил Хлорат...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Валериана е най-доброто според мен, на билкова основа е и действа(поне при мен имаше страхотен ефект преди като бях изнервена, подтисната и го пиех)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    glog menta i valerian

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    e che tq edva li iska da se nadrusa. Naistina moje da ti pomogne menta,glog i valeriana. Pone na men i na maika mi ni pomaga pyk i nqma vredno, ako ne ti pomogne nqma da ti navredi.

Голям фен

Предложение

Предлагам ти 3пъти дневно по 2 дражета валериан /много е евтин/Ако ти е много отпуснато 2 пъти по 2.Изпитано е и е добро. Ще те отпусне и няма да ти е неспокойно.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    седатиф. вкусно и помага.
    но не прекалявай
    алелуя.

Guest
    Валериан не взимай. Няма файда. Преди пиех по 600мг (20 хапчета * 30мг), ама нямаше никакъв ефект. Никво успокояване, никво приспиване нищу. Даже по-трудно заспивах от обикновено... Тъй че изобщо валериана го остави.

Forslor
    Guest
    Нещо много леко за успокояване на ЦНС - най-обикновен Валидол под езика. Черния шоколад също успокоява ,но не е за хора "пазещи фигура".

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    има и чист валериан...но ако си като мене ще пиеш по половин блистер за да те 'фане'

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    земи пиини 2-3 текили и си готова

Голям фен

Охоооооо.....

На някои хора във форума положението им е много сериозно!!!!!! Щом сега пият по толкова валериан, след няколко години ще им трябва венозна наркоза да се успокоят КО ПРАЙТЕ, БЕ ХОРА!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Иии...ако искаш да са по-силни Седатиф ииили Белергамин и Лексотан(откойто ти става много яко като се нашмъркаш даа,добре,шшшт)И Диазепам(за него май истат рецепта...ъъъ...не съм сигурна)
    Ъ?Ъ?И лексотана ли се шмърка?Разясни малко действието,че търся нещо ново
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Имаше период когато имах нужда от подобни хапченца......в продължение на няколко дни вземах по 2 валерианчета 2 пъти на ден, но нещо нямаха ефект.
    Ползва търсачката.

Град
    Na sedmoto nebe!
    хах ми какво очакваш тея валерианчета нищо не правят случвало ми се е и по 7-8 на веднъж да пия и нищо....Сега тарся нещо по силно наистина да действа и като чета из нета май това Седатиф най безвредно било ....нз казваите от какво сте доволни и наистина ли помага тоя Седатиф??
    Голям размер на картинката! /machoka/

Амфетамин След като му мине действието знаеш ли как ще се успокоиш ! Гаранция

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Амфетамин След като му мине действието знаеш ли как ще се успокоиш ! Гаранция
    4esno li e ama predi tui ako ne se farla ot nqkade ot nervi ....dobar savet brao

Град
    The Land Of The Doomed
    Аз също предлагам да пробваш мента глог и валериана - на билкова основа, както казаха вече и да не помогне много поне нема да навреди. Не се залъгвай по по-силните просто и аз се учудвам на тая възраст .. нерви нерви ама чак па да се минава на силни успокоителни безмислено е -а след 10 или 20 години .. с какво ше се успокоявате тогава като на по 16 17 18 ше сте минали сички успокотелни? С бухалки по главите?

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Аз също предлагам да пробваш мента глог и валериана - на билкова основа, както казаха вече и да не помогне много поне нема да навреди. Не се залъгвай по по-силните просто и аз се учудвам на тая възраст .. нерви нерви ама чак па да се минава на силни успокоителни безмислено е -а след 10 или 20 години .. с какво ше се успокоявате тогава като на по 16 17 18 ше сте минали сички успокотелни? С бухалки по главите?
    Не просто в момента съм в такъв напрегнат период ако така може да се каже за номента ми трябват не че попринцип съм така...спешно ми трябва няма зн колко са вредни само да не са такива че да се пристрастя към тях

validol
    *°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си