.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мимито
    Guest

Цигарите отново

Здравеите аз съм на 14 години от Русе и вчера едни приятелки ми дадоха да пуша преди не бях опитвала и като друпнах нали глутнах само се глутнах така както гулташ вода и се задавих както и всички други пъти Въпроса ми е така ли трябва да се гълта както пием вода ли???Знам че е тъпо ама ми отговорете и не се бъзикаите с мен.Благодаря преджарително

Guest
    ne trqbva da gulta6 kato voda,a da vdi6a6 kato vuzduh(kakuvto si e cigareniq dim).

Град
    Sofia City
    Po dobre zakliu4ete temata.Nqma tuka da u4ime ,ta o6te edin 4ovek da umre po mlad !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от martin_91_
    Po dobre zakliu4ete temata.Nqma tuka da u4ime ,ta o6te edin 4ovek da umre po mlad !!!
    da ne misli6,4e tq nqma da se nau4i i sama ako nikoi ot tuk ne i kaje.vseki si uma sobstven um i re6ava kakvo da pravi s jivota si.tova koeto si napravi6 sam,nikoi ne moje da ti go napravi.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ami trqbfa da gultash se1 gultash vuzdux!!!Ama dafam ti prosto edin savet nqma losho ot vreme na vreme na si palish cigarka no ne se pristrastqfai shtoto posle nqma da mojesh bez tqx!!!Ai uspex macku;}~
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ми първо издишаш(за да ти е по-лесно да се научиш),захапваш цигарата( ),дърпаш си,вадиш я и продължаваш да вдишваш на вътре.Ей туй е цялата философия.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Abe malko si munichka da pushish ots ega no inache pravilno ti kazaha se 1 si poemash vuzduh a moje i da ne gultash
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Abe malko si munichka da pushish ots ega no inache pravilno ti kazaha se 1 si poemash vuzduh a moje i da ne gultash
    Не,че може и да не гълта,а НЕ ТРЯБВА ДА ГЪЛТА...трябва димът да се ВДИША

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

tuka praite novi otkritiq za cigarite brat...

Повече от фен
    babombo4a vij sa moite momi4e ne e malka izop6to az po4nax da pu6a ot 10godi6na taka4e daje e golqma.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ... тва за да пушиш голяма мисъловна деиност се иска !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си