- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
хаха нз интересно ми е да знам дали само аз се млата с брат ми![]()
са ме предизвиква .. "искаш ли да видиме кои е по силен" хахаха голем е бастун .
мм и аз също се бия с брат ми не много често,но ..![]()
Ми то и аз се бия с брата,първо на шега ама после ако ме удари по-силно и мн ме ядосва.Някой път ми става жал за него,обаче общо взето си е диване.
Епически войни водим. Сериозно...
Saatana vittu perkele hate crew!
тайм ту тайм![]()
като цяло - не, преди като по-малки да, но вече не се случва..
а и нали имам брат, той е по-голям с 6 години и половина и ако се сбием...няма да съм жива![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не се виждаме често. Брат ми има много работа, но преди време се боричкахме. Беше много забавно.
Ми като не ме слуша и са инати я поступвам. Нищо, че е 5 год по-голяма(23)
Хахах...е чак да се биеме-НЕ,но си се боричкаме и има една много яка игра,тя пак е от борбаабе само ей така за кефа си го правиме
![]()
Ах какво ли не правим...Скубим се,щипем се,удряме се,дерем се...Веднъж дори стана по-сериозно...аз стоях в коридора тя отвори рязко вратата и аз си тряснах главата в стената имах мозъчно сътресение...Веднъж за малко да ми извади окото с нокъта си..А веднъж аз и бркнах в гърлото с един молив...Лоша работа...Първоначално написано от PLAMENKO
Е вече не се случва защото тя е по-голяма и не се занимава с мене ама понякога се сборичкваме![]()
дам сега малко ма преди доста често имаше легни стани![]()
ми вече по рядко.а и тва нащо нер е бой...аз го удрям той ми се смее.а ако го ударя по силно ме удря и той ама после не мога да се свестя 5 мин :Д:Д:Д
хаха аз съм на 14 а той на 18.не е мн справедливо![]()
често с сестра ми се биеме с възглавници като се изнервиме една на друга...![]()
ooo edno vreme kolko qko se mlatehme lelel napravo bqhme za nqkoi cirk.a sega samo kato ni e sku4no se sbori4kame,a nai-4esto si zavira krakata v ustata mi![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
аз пък днеска брат ми ме целна с един сириец в зъбите и му делнах една тупаница в окото и са му е синьо![]()
наще като го видеха досега преди ми пищеха.....![]()
![]()
![]()
Имам две сестри и един брат.аз съм най-малката и се моля час по-скоро да се изнесат!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ми като бяхме по-малки постоянно се биех с брат ми тои е 4 год по голям и на6те се 4ъдеха как да ни разтарват но ве4е не е така понякога пак се бием ама рядко.ритаме се и си бием 6амари ама тва е ни6то
Рядко
Moje da prozvu4i banalno no az ne se biq s bratq i sestri za6toto prosto nqmam takiva,no ot kakto zapo4nAx da milsq trezvo razbrax 4e mai imamtova e ba6ta mi
Sigurno sega si mislite 4e az se ebavam s vas no ne e taka.Toi naistina e kato moi brat biem se 6eguvame se i estesveno maika mi ne ni ponasq
Obojavm ba6ta si za6toto toi e palen 6egadjiq :P
вече не ...пораснахме и не ни е интересно ... аи сме на един ъкъл се пак разликата ни е само 3 години ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Е вече не естествено. Тя е на 20, а аз на 17.
Преди обаче се спуквахме от бой.
Спомням си, че един път такъв бой ме би зареди ключа и.
Пита ме:
Тя: "Де ми е ключа"
Аз: "Не знам ма како"
Тя: "Ае как няма да знаеш"
БОЙ!
След това разбира, че и е бил в ръката до кат ме хокала.
Така де.. Смешно но факт![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.