.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 231
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Хех като бях малка с брат ми не минаваше ден в който да не се збиеме ... бойно лапе бях Сега обаче не смея щото ако ме фрасне малко по силно и няма да стана хахах Пък и вече нямаме и поводи

Голям фен
    Закачаме се, боричкаме се, но до кръв не се стига..поне за сега :P

malii vednuj takuv shamar udarih na golemiq mi brat 4e....... shte go pomnq ve4no ina4e 4ak do boi ne stigame

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    като по-малка съм пердашила доста сестра ми, чак е ходила да реве на наште и после не питайте какви скандали са ми вдигали за тва, че съм я "тормозила"...
    сега за жалост замина с майка ми в Русия и дори и да искам не мога... пък и като се замисля, колко само съжалявам за тъпите детски разправии, които сме имали.. но немога да върна времето назад
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

м не мн жесток бой ама със сестра ми такива шамари си лепим че после и на двете бузите са ни червени

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    az za jalost nqmam nito brat nito sestra .... a mnogo iskam da imam
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Повече от фен
    Град
    Sofia
    E trepeme se.Vinagi ima ne6to s koeto trq da se zaqde,no vupreki 4e e po golqma ne i otstupvam i stavat golemi poboi6ta no naposleduk ve4e ponamalqha voinite pomejdu ni
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    i nie kato malki se biehme no ve4e ne za6toto sme golemi ( e ot vreme na vreme, no mn rqdko a i sme dve sestri4ki) \/

Голям фен
    ъъъъъ кво да кажа?!?
    не се бием,ограничаваме се само с караници и убиди,че така сме по равностоини
    ако тръгнем да се бием няма да живея още много брат ми е със 7 години по голям-аз съм на 13 той на 20!леле тоя човек му доставя удоволствие да ме дразни и за тва много често се караме
    хах а той ми вика"злобчо,злоба"...и всякви такива
    понякога се случва да почна да го удрям,ама колкото ми е силен удара...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен Аватара на thirteen
    Все по рядко!Като бях малка бях...неописуем дразнител как да не ми се хвърлиш Не че съм се променила много ама сме по големи от време на време си разменяме по някой токат в гърба

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Да,пошляпвам я сестрата.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

АТАКАБГ
    Guest
    Преди я счупвах от бой сестрата но сега не живеем заедно и няма как

Голям фен
    Град
    София
    Бием се от време на време, но мен ме е страх да удрям силно да не стане нещо, а тя удря доста зрдаво. Въпреки че е 4 години по-малка, на ръста вече е по-голяма. Така че общо взето аз съм потърпевш
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

maika ne dava da udrqm malkata liga no mnogo 4esto kato go fana nqkade na same i mu skasvam gaza ot boi na onq izrod..
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Град
    Botevgrad
    Преди доста се пошляпвахме ама ся нема такиа раоти че и двамата попораснахме.Се пак брат ми е на 23 и ако ма удари нали ша ма утрепе Ама рядко е така на базик си се помлатваме, ама тва е доста рядко за жалост

Ми да често се бием със сестра ми ,защото ме нерви
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Оууууу,вие не знаете какво става,когато 5 годишната ми братовчедка ме подхване,а аз не мога нищо да й направя,щото тя веднага ше се разреве и аз ше съм виовната...Но се стремя да търпя...

Фен
    Град
    България
    До преди една година постоянно се биехме , а сега не.Но компенсираме с постоянни караници и викове.Направо не мога да я понасям(по-млаката ми сестра).И дори и да се случи , така да я одаря , дори и да е съвсем леко(което става в повечето случаи), тя го превръща в драма и само ходи да порти на наще.ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, ПОРТА-не се затваря.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Еми като се има впредвид размерите на брат ми... не смея много ама случва да се збиеме в седмицата поне 3 пъти готинко е щото свикнах да удрям силно, и като удрям нещо по малко и лекичко от него доста боли . Аз обичам да се бия с брат си

Аз съм 6 години по-голяма от брат ми и не го бия.Даже напротив.Мазня му се и той ми е като малко слугинче.

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Аз съм 4 години по - голяма от брат ми,но въпреки това се сбиваме от време на време и си викаме доста често почти всеки ден попадам в скандал с него - голяма гад е
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Супер фен
    Град
    Bourgas
    биех се ве4е не..пораснахме..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Ох дано доживея и моя брат да порасне достатъчно за да спре да ме тероризира
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Голям фен
    Град
    София
    ooooo bratqta mi kato me nalazqt....stava mnogo qko
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Ами вече порастнахме достатъчно и спряхме да се бием

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си