- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
Закачаме се, боричкаме се, но до кръв не се стига..поне за сега:P
malii vednuj takuv shamar udarih na golemiq mi brat 4e....... shte go pomnq ve4no ina4e 4ak do boi ne stigame![]()
като по-малка съм пердашила доста сестра ми, чак е ходила да реве на наште и после не питайте какви скандали са ми вдигали за тва, че съм я "тормозила"...![]()
![]()
![]()
сега за жалост замина с майка ми в Русия и дори и да искам не мога... пък и като се замисля, колко само съжалявам за тъпите детски разправии, които сме имали.. но немога да върна времето назад![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
м не мн жесток бой ама със сестра ми такива шамари си лепим че после и на двете бузите са ни червени![]()
az za jalost nqmam nito brat nito sestra ....a mnogo iskam da imam
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
E trepeme se.Vinagi ima ne6to s koeto trq da se zaqde,no vupreki 4e e po golqma ne i otstupvam i stavat golemi poboi6ta no naposleduk ve4e ponamalqha voinite pomejdu ni
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
i nie kato malki se biehme no ve4e ne za6toto sme golemi ( e ot vreme na vreme, no mn rqdko a i sme dve sestri4ki) \/
ъъъъъ кво да кажа?!?
не се бием,ограничаваме се само с караници и убиди,че така сме по равностоини![]()
ако тръгнем да се бием няма да живея още многобрат ми е със 7 години по голям-аз съм на 13 той на 20!леле тоя човек му доставя удоволствие да ме дразни и за тва много често се караме
![]()
хах а той ми вика"злобчо,злоба"...и всякви такива
понякога се случва да почна да го удрям,ама колкото ми е силен удара...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Все по рядко!Като бях малка бях...неописуем дразнителкак да не ми се хвърлиш
Не че съм се променила много ама сме по големи
от време на време си разменяме по някой токат в гърба
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди я счупвах от бой сестратано сега не живеем заедно и няма как
![]()
Бием се от време на време, но мен ме е страх да удрям силно да не стане нещо, а тя удря доста зрдаво. Въпреки че е 4 години по-малка, на ръста вече е по-голяма. Така че общо взето аз съм потърпевш![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
maika ne dava da udrqm malkata liga no mnogo 4esto kato go fana nqkade na same i mu skasvam gaza ot boi na onq izrod..
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Преди доста се пошляпвахме ама ся нема такиа раоти че и двамата попораснахме.Се пак брат ми е на 23 и ако ма удари нали ша ма утрепеАма рядко е така на базик си се помлатваме, ама тва е доста рядко за жалост
![]()
Ми да често се бием със сестра ми ,защото ме нерви
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Оууууу,вие не знаете какво става,когато 5 годишната ми братовчедка ме подхване,а аз не мога нищо да й направя,щото тя веднага ше се разреве и аз ше съм виовната...Но се стремя да търпя...
До преди една година постоянно се биехме , а сега не.Но компенсираме с постоянни караници и викове.Направо не мога да я понасям(по-млаката ми сестра).И дори и да се случи , така да я одаря , дори и да е съвсем леко(което става в повечето случаи), тя го превръща в драма и само ходи да порти на наще.ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, ПОРТА-не се затваря.
Аз съм 6 години по-голяма от брат ми и не го бия.Даже напротив.Мазня му се и той ми е като малко слугинче.
Аз съм 4 години по - голяма от брат ми,но въпреки това се сбиваме от време на време и си викаме доста честопочти всеки ден попадам в скандал с него - голяма гад е
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
биех се ве4е не..пораснахме..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ох дано доживея и моя брат да порасне достатъчно за да спре да ме тероризира
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
ooooo bratqta mi kato me nalazqt....stava mnogo qko![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами вече порастнахме достатъчно и спряхме да се бием![]()