.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 231

Град
    Изгубено
    ми аз нямам нито брат, нито сестра ама ако имах брат щях да го трепя ... пък ако е сестра щях да си я обичкам

da nai redovno s povod i bez povod.ina4e si izkarvam gneva ne na brata a na nqkoi dryg.pak i vinagi go ponamlatvam az
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Az imam sestra s 10 godini po golqma i kat bqh po malka dosta sa biihme seki den i mn qsno az revqh posle Ama ve4e Ne !
    !!!david4yy obi4am ta !!!

Ами аз нямам брат или сестра,ама ако имах по-голям/а от мен,щях да го/я предизвиквам и после да се оплаквам на мама... А ако беше по-малъък/ка от мен щях да го/я тормозя. З арадост нямам!Но братовчедите ми имат 4 години разлика и като бяха много малки се биеха,но сега по-малкия ми братовчед(който е колкото мен) не е нахвърля,понеже бати(по-големия ми братовчед) е много висок-1.95 и само като се изправи пред теб те хваща страх и да те бутне падаш.

Едно време като бяхме малки и ние ставахме на кълбета с брат ми.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Като малки много се биехме със сестра ми и най-вече аз нея..ама сега не
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Еми аз съм най-малката и никой не смея да ударя ... хахах. Със брат ми имаме девет години разлика, ама като бях малка и зашлевяваше по някоя плесница. Обаче после аз се оплаквах на мама и тя много му се караше и му лазеше по нервите, така че пак аз бях победителя
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Едно време като бяхме малки и ние ставахме на кълбета с брат ми.
    Познато....

Град
    Horrorwood
    Хех, ми много се биехме преди с брат ми. Той е по-голям 6 години от мен. Но никога много сериозно, тайно винаги много съм се забавлявала докато се мелим Нооо сега вече работи и аз си дремя сама в къщи. Но се караме, няма как иначе - брат и сестра сме
    Your pseudo sunshine I don't need.

Та аз имам 2 братя и скоро 6те се сдобия с о6те един .Аз съм най-голямата и преди ги спуквах от бой и двамата, но сега понеже с 1 ни е разликата 1 година не смея да го докосвам, 6тот е станал доста як, ама по-малкия само да ме подразни малко и бой.
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ami az predi redovno si se mlateh sys sestra mi kat me iznervi ne6ty ...ni6to 4e e s 6 godini po-goliama..mn sme se bili vednuj q zamerih s vilica ama ne ycelih ina4e tq ako me udari az po4vah dda q celq s kfoto mi padne..be6e mn gadno....sa ve4e ne se bieme 6oto tq ne e v bg i daje mn se obi4ame

1 put kato donesoha v daskalo nqkvi bro6urki za vidovete fizi4esko nasilie... emi s brat mi ne bqhme probvali samo gorene predi se biehme po-4esto,no sega ve4e kato sme po-golemi se mlatime po-zdravo qko tukati pone e po-rqdko... ina4e vseki den ako se mlatim po nqkolko puti... nqma da izdurjim dulgo

До преди 1-2 години със сестра ми се смазвахме от бой...сега вече малко порасна и това се случва рядко,но пък се караме ужастно много
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Тая мойта сестра много слаба,по-голям съм с 2 години от нея,и повече се караме...
    Но се биеме с баща ми Той повече се вписва в групата ми

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много нищо, че в повечето случаи той побеждава

Da se biem-ne,no si se bori4kame i zaka4ame

kogato bqhme po malki s brat mi se bihme i to mnogooo

predi mn se bihme s brat mi, ama veche toi stana na 20 i ne se zanimava s men. E ot vreme na vreme se sborichkvame, ama nie taka si igraem

бия брат ми яко ама не мноо често :P

наи редовно с големия.. и тои си ме бие.. таи де на базик и се боричкаме ... направо...

ми да бием се със сестра ми ее аз съм по голямата и я потупвам доста!

Град
    Някъде из вселената
    аз имам сестра и ооо да и то много ама вече сме големи и не толкова

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    skoro ne sme...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Като бяхме малки с брат ми мн се биехме,ама сега ни се случва мн често.Аз вече не смея да се заяждам с него така както преди,щото с един удар може да ми види сметката

Мега фен
    Град
    Извън границите
    S brat mi sum se bil otkakto si se spomnqm.. sega sme veche golemi i ne se zanimavame,ne che se vijdame chesto

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си