- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
ми аз нямам нито брат, нито сестра ама ако имах брат щях да го трепя ... пък ако е сестра щях да си я обичкам![]()
da nai redovno s povod i bez povod.ina4e si izkarvam gneva ne na brata a na nqkoi dryg.pak i vinagi go ponamlatvam az
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Az imam sestra s 10 godini po golqma i kat bqh po malka dosta sa biihme seki den i mn qsno az revqh posle
![]()
![]()
Ama ve4e Ne !
!!!david4yy obi4am ta !!!
Ами аз нямам брат или сестра,ама ако имах по-голям/а от мен,щях да го/я предизвиквам и после да се оплаквам на мама...А ако беше по-малъък/ка от мен щях да го/я тормозя.
З арадост нямам!Но братовчедите ми имат 4 години разлика и като бяха много малки се биеха,но сега по-малкия ми братовчед(който е колкото мен) не е нахвърля,понеже бати(по-големия ми братовчед) е много висок-1.95 и само като се изправи пред теб те хваща страх и да те бутне падаш.
Едно време като бяхме малки и ние ставахме на кълбета с брат ми.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Като малки много се биехме със сестра ми и най-вече аз нея..ама сега не![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Еми аз съм най-малката и никой не смея да ударя ... хахах. Със брат ми имаме девет години разлика, ама като бях малка и зашлевяваше по някоя плесница. Обаче после аз се оплаквах на мама и тя много му се караше и му лазеше по нервите, така че пак аз бях победителя![]()
Memento moriendum esse!
Познато....Първоначално написано от Ollas
![]()
Хех, ми много се биехме преди с брат ми. Той е по-голям 6 години от мен. Но никога много сериозно, тайно винаги много съм се забавлявала докато се мелимНооо сега вече работи и аз си дремя сама в къщи. Но се караме, няма как иначе - брат и сестра сме
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Та аз имам 2 братя и скоро 6те се сдобия с о6те един.Аз съм най-голямата
и преди ги спуквах от бой и двамата, но сега понеже с 1 ни е разликата 1 година не смея да го докосвам, 6тот е станал доста як, ама по-малкия само да ме подразни малко и бой.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
ami az predi redovno si se mlateh sys sestra mi kat me iznervi ne6ty...ni6to 4e e s 6 godini po-goliama..mn sme se bili vednuj q zamerih s vilica ama ne ycelih ina4e tq ako me udari az po4vah dda q celq s kfoto mi padne..be6e mn gadno....sa ve4e ne se bieme 6oto tq ne e v bg i daje mn se obi4ame
![]()
![]()
1 put kato donesoha v daskalo nqkvi bro6urki za vidovete fizi4esko nasilie... emi s brat mi ne bqhme probvali samo gorenepredi se biehme po-4esto,no sega ve4e kato sme po-golemi se mlatime po-zdravo
qko tukati
pone e po-rqdko... ina4e vseki den ako se mlatim po nqkolko puti... nqma da izdurjim dulgo
![]()
До преди 1-2 години със сестра ми се смазвахме от бой...сега вече малко порасна и това се случва рядко,но пък се караме ужастно много
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Тая мойта сестра много слаба,по-голям съм с 2 години от нея,и повече се караме...
Но се биеме с баща миТой повече се вписва в групата ми
![]()
Многонищо, че в повечето случаи той побеждава
![]()
![]()
kogato bqhme po malki s brat mi se bihme i to mnogooo
predi mn se bihme s brat mi, ama veche toi stana na 20 i ne se zanimava s men. E ot vreme na vreme se sborichkvame, ama nie taka si igraem![]()
бия брат ми яко ама не мноо често :P
наи редовно с големия.. и тои си ме бие.. таи де на базики се боричкаме ... направо...
![]()
ми да бием се със сестра ми ее аз съм по голямата и я потупвам доста!
аз имам сестра и ооо да и то много ама вече сме големи и не толкова![]()
skoro ne sme...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Като бяхме малки с брат ми мн се биехме,ама сега ни се случва мн често.Аз вече не смея да се заяждам с него така както преди,щото с един удар може да ми види сметката![]()
S brat mi sum se bil otkakto si se spomnqm.. sega sme veche golemi i ne se zanimavame,ne che se vijdame chesto
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!