- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
Охохо бием се и оште как![]()
измъчвам малката сестра. братчето като порастне, ако е пич, няма, но ако е лайненце, ще го тероризирам.
определено се боричкаме редовно,но брат ми е с 6 год по-голям от мен и ако ме удари малко по-силно......![]()
смеееееееееееееех
ох не питай...досега аз бих него ама май нещата се променят...
Нямам братя или сестри,но често се боричкам с братовчед си.
Е има моменти когато боричкането е минавало и в нещо повече,но нова беше преди(разби ми носа(не 1 път) и един път така яко си захапах езика(и от двете страни),заради него че не ядох 3 дена(само на бульони и чай)
Миналия месец се карахме и бихме(да бихме се)цял ден,а вечерта той ме храниБаба ми остана ,като ударена от гръм ,след като се видя в чудо,през целия ден(докато се опитваше да ни разтърве),а след това ни видя толкова сплутени и мили един с друг. Аз съм на 16,а той на 9
всеки ден ям бой от брат си![]()
хаха абе аз нямам нито брат..нито сестра ама имам 5 годишен братовчед и когато е в къщи...става яко кеч мания![]()
![]()
![]()
То нашето не е бой,а цяло меле..ама сериозно.
Като се бием цялата къща се обръща,има много псувни,
удари,пищене,счупени вещи и мама е побъркана..
Ние буквално се бием докато не станем целите в кръв..
ако не е мама да ни разтърве сигурно ще се избием,но
е адски забавно след като се сдобрим и се замислим защо
го правим..![]()
Яко е обаче..като станем на по 6О и ще е суупер смешно
да се сещаме за подобни неща..или пък на 6О да се ступаме..
Мдааа...sweet :P
Walk go home boy...
Всеки божи ден и то доста сериозен бой му давамИ после "мамо тате ама бате" И после пак бой
we give it all.
Нон-стоп бой...Обиди,бой всичко....![]()
Макарче е по-малък от мене се бие повече...А като се ядосам...
![]()
![]()
London Tipton
леле такъв бой стаа, направо...
сестра ми е с цели 8 години по-малка ама толкова войнствена, че
незнам как да се оправям с нея! постоянно се бие с някое дете, веднъж наби едно момченце, горкото то! постоянно ме дразни и аз и се карам, после тя почва да ме щипе, хапе, рита(олеле как рита), скубе(мн гадно скубе), нямам думи. аз съвсем леко да я ударя и тя веднага отива при наще и им реве, после на мен се карат и аз излизам звяра!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми аз се бия със сестрата.Веднъж се сбихме на центъра,добре,че нямаше много хора на улицата,че![]()
.Иначе се бием и не ни пука от другите и мнението им.
един път бутнах секцията върху него и му цепнах главатадруг случей играха футбол и не ми даваха да играя с тях и аз им зех топката да я срежа ма се срезах мене си и почти ми падна малкото пръстче
![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
еми...чесно казано аз не помня с брат ми да сме се били ниякога насериозно...Но аз и той бием малката ни сестра,щот е най-малка и наще винаги я защитават,а винаги тя е виновна за всичко!И между другото аз мноооого си обичам брат ми,ама тва малкото едва ли не го мразя???!?
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Преди като бяхме по малки,голям бой се бихме с сестрата...
Аз постояно й бърках в очите а тя ме щипеше(по-голмя е от мене с две год.)Миналата год ме биеше с колана й,защото ме мързеше да отида до магазина. Тя казала на мойте фр и цяло лято се ебаваха с мене
![]()
;]
ами сестра ми е 2 клас .. а аз 10 .. и м/у другото до сега никога не ме е подразнила така че не сме ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не сме се чак били. Като малки брат ми, когато ми беше ядосан или сме се скарали, най-много ме ощипваше по ръката.![]()
Оооо... у нас е бой денонощно с брат мипостоянноп се бием за нещо :Д
ami predi se biehme s brat mi no ve4e ne za6toto sme po golemi(e ponqkoga moje samo po edin 6amar) ina4e se karame 4esti4ko
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
И ние се бием....по-точно се счупваме от бой и винаги се спира чак когато на някой му потече кръв.Нашето е absoluttely real struggle
С брат ми не съм се бил от... 5-6 години. Мисля, че сме надрастнали тези неща и двамата. Спорим от време на време, но като цяло се разбираме идеално.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Еми преди се биехме, защото си бяхме все сдвете (по-скоро аз зад гъза й). Сега.. тя е на 21, аз на 18. Може би, ако останем 3 дни последователно сами в нас, ще стане екшън, но сега не се бием, защото се засичаме много рядко.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.