.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 231
    Охохо бием се и оште как

измъчвам малката сестра. братчето като порастне, ако е пич, няма, но ако е лайненце, ще го тероризирам.

определено се боричкаме редовно,но брат ми е с 6 год по-голям от мен и ако ме удари малко по-силно...... смеееееееееееееех

ох не питай...досега аз бих него ама май нещата се променят...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Нямам братя или сестри,но често се боричкам с братовчед си.
    Е има моменти когато боричкането е минавало и в нещо повече,но нова беше преди(разби ми носа(не 1 път) и един път така яко си захапах езика(и от двете страни),заради него че не ядох 3 дена(само на бульони и чай)
    Миналия месец се карахме и бихме(да бихме се)цял ден,а вечерта той ме храни Баба ми остана ,като ударена от гръм ,след като се видя в чудо,през целия ден(докато се опитваше да ни разтърве),а след това ни видя толкова сплутени и мили един с друг. Аз съм на 16,а той на 9

всеки ден ям бой от брат си

Повече от фен
    хаха абе аз нямам нито брат..нито сестра ама имам 5 годишен братовчед и когато е в къщи...става яко кеч мания

То нашето не е бой,а цяло меле..ама сериозно.
    Като се бием цялата къща се обръща,има много псувни,
    удари,пищене,счупени вещи и мама е побъркана..
    Ние буквално се бием докато не станем целите в кръв..
    ако не е мама да ни разтърве сигурно ще се избием,но
    е адски забавно след като се сдобрим и се замислим защо
    го правим..
    Яко е обаче..като станем на по 6О и ще е суупер смешно
    да се сещаме за подобни неща..или пък на 6О да се ступаме..
    Мдааа...sweet :P

Walk go home boy...

Всеки божи ден и то доста сериозен бой му давам И после "мамо тате ама бате" И после пак бой
    we give it all.

Нон-стоп бой...Обиди,бой всичко.... Макарче е по-малък от мене се бие повече...А като се ядосам...
    London Tipton

Супер фен Аватара на gabi_94
    леле такъв бой стаа, направо...
    сестра ми е с цели 8 години по-малка ама толкова войнствена, че
    незнам как да се оправям с нея! постоянно се бие с някое дете, веднъж наби едно момченце, горкото то! постоянно ме дразни и аз и се карам, после тя почва да ме щипе, хапе, рита(олеле как рита), скубе(мн гадно скубе), нямам думи. аз съвсем леко да я ударя и тя веднага отива при наще и им реве, после на мен се карат и аз излизам звяра!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ми аз се бия със сестрата.Веднъж се сбихме на центъра,добре,че нямаше много хора на улицата,че .Иначе се бием и не ни пука от другите и мнението им.

Град
    sofiq
    един път бутнах секцията върху него и му цепнах главата друг случей играха футбол и не ми даваха да играя с тях и аз им зех топката да я срежа ма се срезах мене си и почти ми падна малкото пръстче
    RUGBY is my life.Гатанки в мрака.

Да с брат ми непрекъснато но си го
    Бъди себе си..

еми...чесно казано аз не помня с брат ми да сме се били ниякога насериозно...Но аз и той бием малката ни сестра,щот е най-малка и наще винаги я защитават,а винаги тя е виновна за всичко! И между другото аз мноооого си обичам брат ми,ама тва малкото едва ли не го мразя???!?
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Град
    при мама
    Преди като бяхме по малки,голям бой се бихме с сестрата...
    Аз постояно й бърках в очите а тя ме щипеше(по-голмя е от мене с две год.)Миналата год ме биеше с колана й,защото ме мързеше да отида до магазина . Тя казала на мойте фр и цяло лято се ебаваха с мене
    ;]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами сестра ми е 2 клас .. а аз 10 .. и м/у другото до сега никога не ме е подразнила така че не сме ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    in ur dreams
    У нас бой и сръбска музика

Като малки редовно биех сестра ми...ама сега съм на 19 а тя на 18...Иначе преди бой стабилен...ама тя беше по едра от мене и другите като я надъхат аре бий го...и си отнесе боя...Стъпвал съм и по вратлето от злоба...ама сега...нямаме време да се караме,пък камо ли да се биеме.

Град
    гр. Монтана
    Не сме се чак били. Като малки брат ми, когато ми беше ядосан или сме се скарали, най-много ме ощипваше по ръката.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Оооо... у нас е бой денонощно с брат ми постоянноп се бием за нещо :Д

ami predi se biehme s brat mi no ve4e ne za6toto sme po golemi(e ponqkoga moje samo po edin 6amar) ina4e se karame 4esti4ko
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

И ние се бием....по-точно се счупваме от бой и винаги се спира чак когато на някой му потече кръв.Нашето е absoluttely real struggle

С брат ми не съм се бил от... 5-6 години. Мисля, че сме надрастнали тези неща и двамата. Спорим от време на време, но като цяло се разбираме идеално.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Еми преди се биехме, защото си бяхме все сдвете (по-скоро аз зад гъза й). Сега.. тя е на 21, аз на 18. Може би, ако останем 3 дни последователно сами в нас, ще стане екшън, но сега не се бием, защото се засичаме много рядко.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си