- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
Като малки се биехме всеки божи ден!
Дори и нарочно,помня,че беше много нашумял кеча там wwf хаха и всеки си избираше кой да е и се биехме по леглата.
Сега по рядко,но има случаи в които се посбииваме леко.
много здраво може вече да сме гоеми ма...![]()
Да се бия е грубо казано с двама братя...Ще ме "пометат" като нищо...На шега си се сдърпваме,но на сериозно-не....
![]()
с брат ми мн се биехме... нямало е ден без да се скараме
сега почти не се засичаме така че трудно
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
аххааха с брат ми само когато ме ядоса тогава го научавам на християнствопо-голям е ама аз съм по-силна :P
Ами като бях по-малка,а и сега като се видим с брат ми понякога се оформя една борба...Весело е,още се чувстваме деца,когато сме заедно.Ама откакто той замина да учи в друг град се виждаме доста рядко.А и сега и аз като змаинах в друга държава ще стане голям кеч като се видим![]()
![]()
Хубаво,че той внимава с мен,защот иначе до сега да ми е счупил всичко
![]()
![]()
![]()
ми преди да ама сега вече не ... брат ми е студент, живее в друг град и за времето за което си идва оставаше и да се биемеИначе понякога само се боричкаме на игра
![]()
mi az s brat mi predi kat bqhme po malki i se biehme ama sq ne.toi e ve4e golqm.dai mu samo barove i diskoteki ns a bratt mi![]()
![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
.малките деца са ужасни.Първоначално написано от flam`f
да ама той взе да става по силен от мене![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не се бием вече... не виждам смисъл в това.
Брат ми е с осем години по - малЪк от мене .. к'во да се бия с него![]()
Иначе ако ме ядоса ама супер мнг. може да отнесе един - два шамара .. ама рядко се случва.
ПатриkПатрисия
Az se buhtq s1s setra mi koqto e po-golqma ot men... tq zapo4va1va i sled tova az otvru6tam na udara ... Koito men me ... i az nego go ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
животът е такъв
+1Първоначално написано от ioanamarcheva
същите сме
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Не, защото нямам нито брат, нито сестра.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Нееее, до бой от много време не се е стигалосамо като бяхме малки често се биехме, но сега сме цивилизовани вече
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Доста често се случва да се ступаме със сестра ми, ама в повечето случаи е на базик![]()
И аз такаПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
понякога се случвав повечето случеи се въздържам , но лапето е адски досадно
![]()
![]()
Само си крещим..все пак сестри сме ..много не ни отива да се ритаме..(често срещано) а пък и не бих си позволила
:P
Щастието на човека е в малките събития..!
сестра ми е по-малка от мен,затова повечето случаи ми е някфо...ъм...кофти като я ударя
за сметка на тфа пък тя си ме хапе,удря,рита.
както на нея й е угодно xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
абе ся да кажа, че не я поступвам... сериозно ще излъжа. Яде бой детето. Понякога не толкова заслужено... да же в повечето случаиама просто с нея така действам - импулсивно - като ме ядоса и имам условен рефлекс да я шамаросам. А тя ме ядосва щото прави нещо дето ме дразни.
П.П.: Ей, вижте, аз съм женско, да не сипомислите, че съм момче и бия по-малката си сестричка?