.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с колега или съученик.

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

63 60,00%
  • Не

16 15,24%
  • Незнам

26 24,76%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    luda`flirtajika,тук въпроса не стои по такъв начин дали е познат или е непознат!
    В темата се питаше за човек,с когото се виждаш всеки ден (и не защото има нещо м/у вас,а защото се налага),представи си че скъсат или нещо се обърка и не се разделят като приятели,мисля че това ще повлияе на понататъшните им отношения,както и на съвместната им работа заедно (специално за случая на автора на темата)

Много по-лесно ще е ако примерно не работят/учат на едно и също място,защото както казах "Далеч от очите,далеч от сърцето!"

Това си е мое мнение,ако не ти харесва сорка.Но всеки си има право на мнение,нали така:}
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Ами зависи си много от ситуацията.Но принципно ако харесаш съученик или колега няма лошо да пробва човек.А за това че след това се гледат с пренебрежение това си зависи от хората. Според мен това са детски работи не може връзките да са вечни и е яко ако си запазят отношенията след края й.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mislq 4e ima razlika m-u tova da tragne6 s sau4enik i da tragne6 s kolega za6totov abotata sa po seriozni ne6tata a ina4e v u4ili6te, za6to da ne se hvane6 s nqkoi ot klasa

Guest
    Ami az sym bila s kolega(ot universiteta),i 4estno kazano,tazi greshka nqma da q povtorq!No,kakto se kazva:syrceto ne pita...no vse pak:mislete s glavata si!Ne syjalqvam za nishto slu4ilo se,no ako moga da vyrna vremeto nazad,nqma da trygna otnovo s nego!

Точну и ясну Не Защо ... "Колкото по-далеч от очите, толкова по-далеч от сърцето

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

kuza
    Guest
    znachi bratq vchera go napravih s kon neska s koza tova spored vas normalno li e... aaa po temata hodq s pet kolegi ot moq po (vprochim as sma prostitutka) lijim si uniq raoti postoqdno i si pardim f ostite qko nali ?
    znachi wyprosa mi e normalni li ste voobshte f tozi forum ili ste nqkfi zadrustenqci m ? da vi ebaf f pishkite nasrani tuka po na 15 godini shte mi se pravqt na ibachi i na ibachki are siktiri vi eba maikata maichina pedali nasrani kuchki s umrisani putki i taka na tatak.AA i znaete li kfo tuka voni na putka nz ot koi e no ne ot moita are she vi eba maikata nasrani lapeta ciganski sigurno maikavi oshte vi slaga pampersi a ? nasirate li se ohhh male pravite bombichki liubimki na mama aa ? aaa sq f momenta go pravq s koza normalno li e prosto vi pitam da znam shtoto vie go pravite chesto s jivotni aaa normalno li e.LQLQLQLQ SLUSHa muzika igraq kiuchek ibat me kfo iskate po qko ?znachi npravih go s 1 ciganin s 1 hui 70 sm. male kfo qko stana ako iskate shte vi dam nomera da se probvate ako znaete kfo e qko napravo shte vi raskusa klitora i shte vi napravi oshte 2 dupki aaaa. ?? Iskate aaaaa???? znachi nomera mu e 0886455458.... ciganina se kazva ARMANDO S GOLEMIQ HUI.Ako se obadi jena mu kajete i spored neq dali maja i moje da vi se pusne da vi izkruti putkite aa ? taka q pitaite ja vidite kfo e qko are spiram shtoto ujasno voni !

ako go haresvam 6te trugna s nego...na men ne mi pre4i...moga da radelqm rabotata/u4enieto ot udovolstvieto
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Цитирай Първоначално написано от kuza
    znachi bratq vchera go napravih s kon neska s koza tova spored vas normalno li e... aaa po temata hodq s pet kolegi ot moq po (vprochim as sma prostitutka) lijim si uniq raoti postoqdno i si pardim f ostite qko nali ?
    znachi wyprosa mi e normalni li ste voobshte f tozi forum ili ste nqkfi zadrustenqci m ? da vi ebaf f pishkite nasrani tuka po na 15 godini shte mi se pravqt na ibachi i na ibachki are siktiri vi e** maikata maichina pedali nasrani kuchki s umrisani putki i taka na tatak.AA i znaete li kfo tuka voni na p***a nz ot koi e no ne ot moita are she vi e** maikata nasrani lapeta ciganski sigurno maikavi oshte vi slaga pampersi a ? nasirate li se ohhh male pravite bombichki liubimki na mama aa ? aaa sq f momenta go pravq s koza normalno li e prosto vi pitam da znam shtoto vie go pravite chesto s jivotni aaa normalno li e.LQLQLQLQ SLUSHa muzika igraq kiuchek ibat me kfo iskate po qko ?znachi npravih go s 1 ciganin s 1 "мъжки полов орган" 70 sm. male kfo qko stana ako iskate shte vi dam nomera da se probvate ako znaete kfo e qko napravo shte vi raskusa klitora i shte vi napravi oshte 2 dupki aaaa. ?? Iskate aaaaa???? znachi nomera mu e 0886455458.... ciganina se kazva ARMANDO S GOLEMIQ "мъжки полов орган".Ako se obadi jena mu kajete i spored neq dali maja i moje da vi se pusne da vi izkruti putkite aa ? taka q pitaite ja vidite kfo e qko are spiram shtoto ujasno voni !
    xaxaxaxaxaxaxaxa po skoro smeshen otkolkoto interesen

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi ako ti haresva-trugvai(kakvo ti puka 4e ba4kate/u4ite zaedno) Da, kofti e ako skusate 6te se vijdate vseki den,no kakvo puk-vednuj se jivee,tova ne biva da te spira!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Rano ili kysno ne6tata vinagi ruhvat i togava e super spek, ujasno e ... ti si preceni dali na4aloto si zaslujava kraq
    6tot e adski trudno posle

awe ako tolko q haresva6 i ima nqkfo privli4ane mejdu vas deistvai kfo ot tfa 4e ste kolegi hva6tai q
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

vaprosat zavisi ot mn ne6to no poprincip da bih !

в тая ситуация трябва да постъпиш индивидуално, никой от тук не може да ти помогне. само ти си знаеш как точно да постъпиш, но моя съвет е - бъди оверен и действай. няма да загубиш нищо, колкото до това, че няма да можеш да я погледнеш на работното място - не се знае, щом е пекана значи ще си изчистите сметките и няма да има проблеми.
    vengeance knows no mercy

АТАКАБГ
    Guest
    Аз тва лято имам възможноста да забия дъщерята на шефа на фирмата,в която бачкам (сега спрях де,щото свършва лятото),ама се чудя много. Па и се знаеме отдавна с баща и,некво странно ще е

Повече от фен
    Tui kato vse o6te u4a-da bih trugnala sus syu4enik.

Град
    sofiq
    Малко да допълня историята ми.Попринцип с колежката имаме непрекъснати свалки и закачки по време на работа и все съм някъде около нея.Днеска обаче реших малко да променя тактиката и се отдръпнах по надалече и не и обръщах внимание защото имах малко странична работа да свърша и тя дойде да ми помага.Скоро сме канени на рожден ден на един колега който ще вдига купон и мисля там да действам.Какво ще кажете според вас имам ли шансове.

Супер фен Аватара на maybelline
    Незнам за теб...аз сега ходя със съученик и нямам проблеми.

Повече от фен
    emi bix za6to puk ne ako me kefi.

OPEL
    Guest
    Ко му се чудиш. Давай напред и това е. Ако стане-стане, ако не-не. Е вярно че може малко по трудно да се гледате и търпите ама риск. Че няма да излезе нищо няма понеже 24 часа заедно идва ташкън( идва по-тежко) но живей за мига. А за училище- там е съвсем друго. Няколко пъти съм ходил със съученички. И когато скъсахме си останахме приятели. Нищо не ни пречише да си помагаме, да учим заедно, да се веселим. А и без коментари-" любовта ви не е била истинска" и др. Просто в училище е друго. Там е различно.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Незнам за теб...аз сега ходя със съученик и нямам проблеми.
    imenno...i az hodq s mom4e ot moq kl i wsi4ko e ok...samo 4e lo6o 6e e ako sk1same 6toto posle 6e se gledame nakriwo dokato zawar6im..ama......jivei za miga eii

Повече от фен
    s uchenik po staa makar che ne e mn dobre kato ideq a s kolega po dobre ne shot ne e etichno i moje da ima problemss
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi..hodela sum i ne mi precheshe kofti e slekdatos e razdelite...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    i posle kvo stana ??
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Да .. бих. Нещо повече правила съм го. Даже едно 50% от момчетата, с които съм имала връзка са ми били съученици или много добри приятели.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Нали знаеш ако не опиташ ще ти е кофти че не си, но от личен опит ти казвам не е за предпочитане.. Ако не потръгне след това е изключително трудно..

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си