- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с колега или съученик.
Не, имам си гадже![]()
Естествено, че бих. Човек е по половин ден в училище, университета или на работа - кога да спи, кога да търси партньор...ако някой му харесва, не трябва да се спира.
Не ми се е случвало...но любовта не пита, а връхлита. От моя клас имаше една двойка. Доста време ходеха, а после въпреки, че не скъсаха по много приятен начин си останаха приятели. То си зависи от вас. А и не е казано, че ще се разделите, може пък да се окаже голяма любов, де да знаеш :P Според мен първо се опознайте добре и ако наистина си заслужава - давай![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
mi neznam!zavisi,no po princip ne bih tragnala s moi sau4enik zashtoto edva li sled kato skasame otnosheniqta ni shte se zapazqt takiva kakvito sa bili.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
попринцип бих ходила с някой от моето даскало или моя клас(ако не бяха толкоз задръстени си4ки)..все пак кат харесва6 някой с който си по цял ден 6то да не се пробвата6...за6то да мисля за края на връзката си с някой с който о6те не съм тръгнала
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Da mai :P
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Нещата са вече ясни купона за който казах вече мина и всичко се подреди но не в моя полза за съжаление.Но може би и по добре че не стана така както ми се искаше.Излезе че тя си флиртува с мен но ходи с един друг колега и са го пазили в тайна защото тя не била сигорна дали иска да е с него но вече са заедно и това май няма да се промени.Сега ще ми бъде много странно защото няма да знам как да се държа с нея не мога да се държа като преди.
Ами малко е конфузно като скъсате,но бихтръгнала със съученик,ако го обичам.С колега също.
ami..tazi godina me haresvaha 4 s1u4enika,no az prosto gi v1zpriemam kato priqteli i ni6to pove4e...ne bih mogla da b1da s1s s1u4enik ili kolega (za po napred stava duma)
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.