- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам дори дали може да се нарече проблем!:(
Naistina gadno.....no moje nekoviqt priqtel da te laje
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
mm i az taka mislq, btw znam kakvo e na biv6eto mi gadje podarih nargile za 55 leva za rojdenniq mu den i toi o6te na purviq den s4upi burkan4eto...ne be6e naro4no, no vse pak ne mi se izvini daje i se po4uvstvah mn zle, a na sledva6tiq den skusahme poradi izmislena ot nego pri4ina...Първоначално написано от Axxxel
![]()
PEOPLE=SHIT!!!
Ако е така е много тъпо...НЕ цени подаръците ти!!!Просто нз какво да те съветвам,освен да го накараш на следващата ти среща да сложи гривната и ако той нещо се изкатили май ще се карате ама както искаш това ми е просто мнението!!!Първоначално написано от aBeP4eTo
поискай да видиш гривната на ръката му. така най-добре ще се изяснят нещата. ако наистина не е в него, тогава потърси му сметка за това, което е направил и му кажи как си се справяла само и само за да му я купиш! ако се почувства поне малко виновен е на добре. но за в бъдеще гледай да не му подаряваш подобни скъпи подаръци, които могат да се продадат за добри пари
ami are mi stane6 gaje i da mi kupi6 kola obe6tawam da q karam kato skusame moje da q prodam
Мале!
Не знам какво да ти кажа потресена съм!
Това е найстина много гадно, кофти ... аа направо ужас!
Ако онзи приятелят му ... не те лаже найстина много гадно е постапил той с теб!Аз ако бях бих се оверила сама за да съм на 100% сигорна за да знам как да действам... изинявай, но ако този човек даржеше наистина на тебе щеше да даржи и на това, което си му подарила... Също така, че...
1. Че си дала много пари за нея
![]()
2. Че си искала даже и назаем
3 Че е от сърце
Ще се радвам много ако оня не е прав и момчето ти да е я е продало...а ако е...
сама си вади изводите!
Успех
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Emi moje da te laje drugoto mom4e,ili na tvoq priqtel da sa mu trqbvali spe6no pari...nakarai go d asi q sloji da znae6 pone dali e istina![]()
ммм не неако я е продал значи не държи на теб ...ако не държи на теб няма да има доверие в връзката ти с него ...ако няма доверие значи простоо вашата връзка няма бъдеще ...лелеее как се оплетох ...ама поправете ме ако греша
![]()
мммм питай просто защо не я носи и го накарай да си я сложи някой ден ...
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Ако все пак има друг повод да му направиш подарък,следващия път го попитай направо как иска- да му купуваш подарък или да му дадеш парите за него!В случай,че пак ще го продава да не се хабиш да търсиш най-подходящия.[/b]
moje da sa mu trqbvali pari za tva da e prodal i sega da go e sram da ti kaje
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Ебати тъпака!Такъв човек не заслужава да те има,ти му правиш такива подаръци,а той какво .... пфф ти реши сама какво да правиш!Аз не бих искала да имам такъв човек до мен!