- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хахаха луди хора хахаха
олеее ние живеем на една мн тясна уличка и ся саседите от една къща срешу нас сложиха колчета на тротоара и на ПЛАТНОТО НА УЛИЦАТАИскали да си спират само тяхната кола там...а колчетата стигат за поне 3 коли
Не стига, че едвам си намираме място да спрем колата ми сега изобщо няма да има. Бахти и хората, бахти и чудото! Кво мислите по въпроса??? напрао луднахме тука цялата сграда
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или бутате колчетата и паркирате на "тяхното" място, като дойдат и се отворят им кажете да се радват, че не сте направили каквото exploitedteen каза
ноу правейшън
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
А тъй... тия колчета да си ги поставят в...... хола![]()
да и аз за тва пуснах темата, защото си мисля 4е е протизозаконно и тортоара даже не е тяхна собственост, камо ли улицата...опитах се да говоря с тях като хората ама те са НаГлИ
щом не разбират от дума,след като си говорил с тях,най-добре наистина звънни в общината..дано от там направят нещо бързо и дано глобата е наистина соленичка![]()
![]()
get off.
Ами махнете ги вие тея колчета...ако ви кажат нещо НЕПРЕМЕННО звъните на общината и ще ги глобят...и готово а да видим дали пак ще слагат...![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Първоначално написано от exploitedteen
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Помня,че веднъж гледах по "Господари на ефира" как едни си бяха сложили такива колчета на тротоара пред магазина,за да имало къде да спират доставчиците,но не си платили на общината,за да ползват това място и ги глобиха \/
Вече знаеш какво да правиш![]()
Мда, а при нас е още по-зле - и на тротоара и на УЛИЦАТАПървоначално написано от FlowerinesS
Мерси много, ходихме до общината и сега полицаите са долу и съседите се чудят как да се обясняват. И сега си се кефя \/
гадинаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...