.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    а, не се притеснявай аз също съм имала подобен "инцидент" но за щастие той ми беше 3-ти братовчед пък и всичко свърши благополучно

просто се опитай по някакъв начин да се отчуждиш от него. срещайте се по-рядко, отбягвай по-личните теми на разговор като споделянето например. абе изобщо направи така, че отношенията по между ви да охладнеят и някой ден сама ще се смееш на сегашните си "проблеми". успех
    И аз съм си патила ходих година и половина с 3тия ми братовчед и като разбрах,че сме братовчеди веднага скъсахме и се почувствах някак си много тъпо...чак отвращаващо ми стана,че сме се целували...добре че бях по-малка и не сме стигали до по-нататъшни действия с него ...

Град
    nqkude po ulicite:)
    Поговори с него,но според мен нещата няма да станат.Та вие сте братовчеди.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    браво браво ставате все по извратени ... скоро някои ше се влюбят и в братята си ... браво даваите в същия дух !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    mn lo6o...po-dobre se otkaji 4e tva nikak ne e hubavo
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ем най-вече лубож.
    Ем .. мама и тати пък имат 12г разлика. Ай годините не са проблем, но проблема е в роднинската връзка. "Леко" кофти ситуация.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си