- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SPORED VAS............................................... ...
malko tap vapros ama spored vas koe ot dvete e priznak na istinska lubov 1:kogato ne go vijda6 i 4uvstva6 4e na moe6 bez nego a kato go vidi6 ne go haresva6 tolkova ili 2:kogato ne go vijda6 ne go haresva6 tolkova a kato go vidi6 naprao umira6 za nego eeee 4akam va6eto mnenie plsssss ............................................
Ihaaa ebti vuprosa...kak taka kato ne go vijdash i psoel she go zaobicahsh tfa e tupo...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
[/quote]2:kogato ne go vijda6 ne go haresva6 tolkova a kato go vidi6 naprao umira6 za nego
i 2ta varianta sa tupi,no 1viq mi se struva nezvumojen![]()
moq nevinnost i greh.....
I dvete ne sa priznak na istinska lubov!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
И двете са признак на това, че не знаеш какво искаш.
Of ti izob6to znae6 li kvo e da obi4a6 i obi4ala li si nqkoga.Shtoto ako si nqma sega da zadava6 typi vyprosi.I pyrvoto mi se struva kato vid kapriz ot sorta na "qde mi se sladoled mnogo kato go izqde6 i ti mie meraka",a vtoroto prosto haresvane i ni6to pove4e.Izkliu4eno LIUBOV...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Daaaa eistova e da 4aka6 na horata vinagi da ti kazvat kakvo da pravi6 i Nai ve4e kakvo da 4ustva6 i koe e lubov.
Нито едно от двете не са признак за ИСТИНСКАТА любов.Третия вариант е:да умираш за него през времето,което не се виждате и да умираш за него и когато се видите.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
Еми тъп въпрос-нито едно от двете![]()
Първоначално написано от LuCkY^YoU
възможен е, възможен е, даже на мен ми се е случвалПървоначално написано от LuCkY^YoU
ама не е никва истинска любов, а просто някакъв неопределен вид харесване в детска възраст![]()
към авторката: таа на колко години си викаш?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
истинската любов е да не го виждаш и да не го харесваш и да го виждаш и да не го харесваш
Мисля,че когато е толкова млад човек не може да знае кое е истинската любов.И в двата варианта смятам,4е изпитваш може би силно привличане,но не мисля че е нещо повече.
правилно!Първоначално написано от `Death`Whore`
f@nt@zi@
Първоначално написано от priti_kiti
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
хмм прочетох темата и не разбрах абсолютно нищо ...и ме марзеше да чета втори път ....темата е тъпа ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....