- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Purvo gadje?
На колко години за първи път си хванахте гадже?
Еми..в първи клас имах едно...![]()
А за нещо по-сериозно - лятото за 8ми клас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
бях 5ти клас.Но ако беше гадже...Ужас.За 2дни.Толкова ме беше срам ,че се криех и исках да стана невидима.Подаряваше ми рози ,цветя,кукли(на 2рия ден)...Аз се му ги върнахИ на 3тия ден скъсахме.Не казвам ,че са били отношения м/у гаджета,но..уж се водехме такива.
Иначе 1вото момче,с което имахме малко по-други отношения(целувахме се),беше пълен селяк,което няма кой знае какво значение де.Аз бях на 14(лятото за 8ми клас) и той колкото мен.
На 31 за първи път си хванах гадже, а за първи път правих секс на 42.
=D> Eh...........de vsi4ki da imahme smelost tolkova rano da go pravim........Първоначално написано от Анонимко
Е ти на по 10 години ли искаш да го правиш!Първоначално написано от ^<izkormva4kata>^
![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
На 15 години.
На 14![]()
emi purvoto mi "gadje" be6e ili 2ri ili 3ti klas na edno zeleno u-6te!maiko cqa sedmica bqhme gadjeta!a ina4e naistina serioznoto gadje v 9ti klas!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
po vreme na 6ti klas.....
мене първото ми гадже беше от моя пол ( f ) бях на 14г. и бяхме заедно седмица-седмица и половина :РРР
Ми води се 4ти клас...но от 7ми клас вече се тръгна по-сериозно
В 2 клас имах ама само се водихме "гаджета",той ми подаряваше рисунки със сърчица и такива глупости!Иначе сериозно в 5 клас и ми беше 1 целувка![]()
в седми клас![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
първото ми гадже (по-сериозно),на 14 и половина бях,ходихме 6 дена хаха![]()
f@nt@zi@
Na 13
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Хах,и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
emi na 13 v 6 klas mi be6e purvoto i si be6e seriozno ;)
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
ами бях на 14
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Am na 8 godinki bqh i taka do 11 godini otkarah s nego, golqma liubov besheSled tova po seriozno beshe kato stanah na 13
ох......ми в детската ако става за детски работи---в смисъл...ходехме за рачичка и се целувахме но не с език ест
а иначе.....мисля че 5-6 клас някъде
Хахаха....първото ми "гадже" беше в трети клас ама то баси "връзката" беше - държахме се за ръце и се разхождахме из парка![]()
еми първото ми гадже беше ваканцията на 5 за 6 клас демек съм била на 10 . Ходихме 2 месеца целувахме се чак на 2-рия месец хахахии така