- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Purvo gadje?
На 13ама нищо сериозно ест.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
sega na kolko si?Първоначално написано от Sweety_kisses
от 11 клас сме заедно а вече ще бъда първи курс-май съм една от големичките тук \/
пък аз си нямам и не съм имал гаджета, пък съм на 16... бива ли така...
![]()
vengeance knows no mercy
По - сериозно гадже - на 15. Иначе в 3 клас имах едно...![]()
15г. (ама то ... такава никаква "връзка") - ако не я зачитам на 16 почти 17.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мойто първото беше в седми клас. И всъщност тогава ми беше първата целувка..
емиииии 7-8 клас това значи на 14
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
В пети клас, ние тръгвахме разделяхме се пак тръгвахме така 4 пъти...абе детска ти му раота ;щ После по-сериозно гадже(ами мн сериозно 2 седмици) беше в началото на 8 клас. И най-сериозната ми връзка е сега 9-10 клас![]()
V 3ti klas ... ujasss za 4 dena ....nqma da go zabravq![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Ами 1вата ми сериозна връзка беше на 15г. и продължи 10 месеца.![]()
mi o6te v detskata gradina si imah ina4e seriozno si imah na 14 hodihme 3 meseca!![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Моята по сериозна връзка беше в 7 клас. Продължи само 3 месеца, ама беше неповторима. Тогава изживях първата си целувка не кея в Поморие. Иначе се разделихме, защото тя замина с майка и в Германия.![]()
purvoto mi po-seriozno gaje be6e lqtoto na 7. klas![]()
ами аз в първи клас имах едно "нещо" наречено уж "гадже".но иначе бях на 14 когато започнах да се целувам.
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
2-3 клас
11-12 ми беще първото ходехме гушнати за ръчички хванати ..абе детска работа..е не че сега съм голяма де
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
на 5 бяхме 2 години заедно и 1-та целувка се появи чак след година хах![]()