- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ ЖЕНИТЕ!
ОБИЧАТЕ ЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС С НЕПОЗНАТИ ??
Kakvi tapi vaprosi zadava6 s nepoznati da be ebahti![]()
![]()
![]()
миличка има хора с различно мислене .. е примерно под непознат имам предвид човек който си виждала 1 ,2 пати или пък само на снимка или нещо такова ..
НЕ!!!90 набор съм..Има ли значение всъщност?!
извинете забравих да помоля да си казвате годините или набора преди да давате мнението си ...
приятел лошото е че нещата с жените отиват все по зле и затова пуснах тази тема ...много страни индивиди са ...изгарят примерно от желание за секс и ако намекнеш или попиташ директно дали им се ... те възкликват " не "
zavisi
при по улегналите вече жени на над 23,24 г .. неща та при тях седят къде къде по добре при тях 80 % намекнеш ли им за това нещата са готови ...а по малките които си мечтаят за идеалниа принц далги връзки в много от случайте остават и и без дветеданеби зрелоста на мъжете да се развива много по бързо от това на жените от към хормони и желание за секс ..
Ооо да,обичам да правя секс с непознати,но да са НАД 60 годишни,щото плащат повече пари
![]()
Мноого тъпа тема,ти добре ли си?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъм,сега като се замисля...секс с непознат бих правила само ако е футболист...от Англия...
tvoe mnenie ...za ujelenie naistina vsi4ko koeto kazah e vqrno
Не знам дали обичам, понеже не съм го правила с непознати. Не мисля и да го правя. / 89 набор.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не, не обичам. Не съм правила, нямам и такова намерение. Според мен, сескът за да е хубав, трябва добре да познаваш партньора ти. Да си напълно отпуснат пред него, а и колкото повече сте го правили, толкова става по-хубаво. Знаете всичко, което ви харесва, а и нз когато е с любов, изпитваш съвсем друго чувство. А и преспокойно можеш да се оставиш на въображението и да правите това, което ви харесва. А пък другото е обикновенно чукане, поне според мен. На 18 години съм.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
tova 4e kolkoto pove4e seks pravite s partniora ti stava po hubavo e vqrno no idva i momenta v koito i pisva nemisli6 li ? ?
Emi zavisi4ak s nepoznat koito sre6ta na ulicata ne sam go pravila no s hora koito sym se sre6tala nqkolko pyti sym pravila ponqkoga e zabavno no ne moje da se kara samo taka
a za vuzrastta si 6te se vuzdurja za6toto 6te ima mn opliuvaniq
![]()
Ммм, не смятам, определено. Винаги може да се измисли нещо новичко, по-извратеничко така перверзничко... :Р За 1 година не ми е писнал по никакъв начин сексът. Пък ако на някой му писне - да седи една седмица без никакъв секс и гледай как ще му се прииска здравата...
![]()
mm da be nikvi opliuvania na kolko si ?
hahaha mi az sum ot 3 g. s moita i na dal iima ne6to koeto ne sme pravili ...dolkova izvraten stanah 4e ve4e limon4eta ,,6okolat4eta v vaginata ... raztopqvat se i .tn .. ii kakvo li ne taka 4e ne e suvsem taka ..
Ох, незнам, според мен по-скоро се свиква с този човек, отколкото да ти писне. Нз аз изпитвам погнуса от другите мъже. Просто не мога да си представя да правя секс с друг. Гадно ми става. Незнам по какъв начин бих мислела, ако нямах сериозна връзка.
![]()
da i moita mi go e kazvala ... no tova si ot samiat tip jena
si4ko e do psihika do naglasa i jelanie..ima hora koito nikoga ni6to ne otkazvat ... sprqmo seksa de ...primer za tova sum az
![]()
Първоначално написано от midian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами 3 часа след като сме се запознали познати ли се водим?![]()
![]()
ох малееее.... =D>Първоначално написано от VIrtualnia