.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

ВЪПРОС КЪМ ЖЕНИТЕ!

ОБИЧАТЕ ЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС С НЕПОЗНАТИ ??

susamka_f
    Guest
    Kakvi tapi vaprosi zadava6 s nepoznati da be ebahti

mmm

миличка има хора с различно мислене .. е примерно под непознат имам предвид човек който си виждала 1 ,2 пати или пък само на снимка или нещо такова ..

Супер фен
    НЕ!!!90 набор съм..Има ли значение всъщност?!

мм

извинете забравих да помоля да си казвате годините или набора преди да давате мнението си ...

Дяволска тема

мм

приятел лошото е че нещата с жените отиват все по зле и затова пуснах тази тема ...много страни индивиди са ...изгарят примерно от желание за секс и ако намекнеш или попиташ директно дали им се ... те възкликват " не "

Фен
    Град
    sofia
    zavisi

мм

при по улегналите вече жени на над 23,24 г .. неща та при тях седят къде къде по добре при тях 80 % намекнеш ли им за това нещата са готови ...а по малките които си мечтаят за идеалниа принц далги връзки в много от случайте остават и и без двете данеби зрелоста на мъжете да се развива много по бързо от това на жените от към хормони и желание за секс ..

Голям фен
    Ооо да,обичам да правя секс с непознати,но да са НАД 60 годишни,щото плащат повече пари
    Мноого тъпа тема,ти добре ли си?

Ъм,сега като се замисля...секс с непознат бих правила само ако е футболист...от Англия...

mm

tvoe mnenie ...za ujelenie naistina vsi4ko koeto kazah e vqrno

Не знам дали обичам, понеже не съм го правила с непознати. Не мисля и да го правя. / 89 набор.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не, не обичам. Не съм правила, нямам и такова намерение. Според мен, сескът за да е хубав, трябва добре да познаваш партньора ти. Да си напълно отпуснат пред него, а и колкото повече сте го правили, толкова става по-хубаво. Знаете всичко, което ви харесва, а и нз когато е с любов, изпитваш съвсем друго чувство. А и преспокойно можеш да се оставиш на въображението и да правите това, което ви харесва. А пък другото е обикновенно чукане, поне според мен. На 18 години съм.
    HardC0re and BDSM forever

mm

tova 4e kolkoto pove4e seks pravite s partniora ti stava po hubavo e vqrno no idva i momenta v koito i pisva nemisli6 li ? ?

Emi zavisi 4ak s nepoznat koito sre6ta na ulicata ne sam go pravila no s hora koito sym se sre6tala nqkolko pyti sym pravila ponqkoga e zabavno no ne moje da se kara samo taka a za vuzrastta si 6te se vuzdurja za6toto 6te ima mn opliuvaniq

Град
    In the Alcoholic world
    Ммм, не смятам, определено. Винаги може да се измисли нещо новичко, по-извратеничко така перверзничко... :Р За 1 година не ми е писнал по никакъв начин сексът. Пък ако на някой му писне - да седи една седмица без никакъв секс и гледай как ще му се прииска здравата...

hi

mm da be nikvi opliuvania na kolko si ?

haha

hahaha mi az sum ot 3 g. s moita i na dal iima ne6to koeto ne sme pravili ...dolkova izvraten stanah 4e ve4e limon4eta ,,6okolat4eta v vaginata ... raztopqvat se i .tn .. ii kakvo li ne taka 4e ne e suvsem taka ..

Град
    In the Alcoholic world
    Ох, незнам, според мен по-скоро се свиква с този човек, отколкото да ти писне. Нз аз изпитвам погнуса от другите мъже. Просто не мога да си представя да правя секс с друг. Гадно ми става. Незнам по какъв начин бих мислела, ако нямах сериозна връзка.

mm

da i moita mi go e kazvala ... no tova si ot samiat tip jena

Голям фен
    Град
    Pleven
    Sex s nepoznat? Skok ot 10-q etaj? Da i v dvata sluchaq ima shans nishto da ne ti stane. Em sigurno e qko za nqkoi, ama za men zasega e /nabor 88
    Blame the sin, not the sinner.

h

si4ko e do psihika do naglasa i jelanie ..ima hora koito nikoga ni6to ne otkazvat ... sprqmo seksa de ...primer za tova sum az

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Ооо да,обичам да правя секс с непознати,но да са НАД 60 годишни,щото плащат повече пари
    Мноого тъпа тема,ти добре ли си?

Ъм,сега като се замисля...секс с непознат бих правила само ако е футболист...от Англия...

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    ами 3 часа след като сме се запознали познати ли се водим?

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: h

Цитирай Първоначално написано от VIrtualnia
    si4ko e do psihika do naglasa i jelanie ..ima hora koito nikoga ni6to ne otkazvat ... sprqmo seksa de ...primer za tova sum az
    ох малееее.... =D>

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си