.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Torbi4ki pod o4ite

Hybrid View

???????
    Guest

Torbi4ki pod o4ite

Kak da si mahna torbi4kite pod o4ite? Kajete produkti ili ne6to takova plssssssss mnogo e vajno.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Постоянни ли са ти, ако да си прегледай бъбреците.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Тобричките принципно се получават от лош начин на живот и неподтиг на сън.
    Има специален продукт на Буржоа,който прикрива тъмните кръгове под очите мисля,че имаше два нюанса-светъл и тъмен.Цената му е между 11 и 14 лв.
    Но освен него мисля,че е най-добре да почнеш да спиш повечко и да приемаш повече витамини.

???????
    Guest
    naistina ne spq mnogo - mnogo, no prosto sam no6tna ptica i ne moga da zaspq, nqma ni6to ob6to s bubrecite. no iskam da gi mahna, a ne da gi prikriq. plsssssssssssssssssss pomagaite!

Guest
    Ако използваш мн често грим-сенки, спирала и очна линия или пък молив също се получават.Някога и аз слагах от всичко това и то вс ден(когато бях на училище).Когато лятото се заседях 3 седмици у дома, без да ми се налага да слагам грим торбичките изчезнаха и кожата ми стана по-светла и нежна.Тей че-спри гримовете, ако слагаш.
    Друго-искаш да ги махнеш, вместо да ги прикриеш.Емиии...трудно щом не спиш много.Пий чай преди лягане (има едни, които са за по-ленсо заспиване...продават се по големите супермаркети) и може и да се махнат.Но разбира се, ако по цели нощи купонясваш или пък седиш пред компа няма как да се махнат...то впрочем може и от монитора да е.Но при вс положения-ако носиш грим-намали го, и най-вече очната линия и спиралата.Ползвай течни сенки, спи много и прекарвай по-малко време пред компютъра.Даже ако ти се отвори възможност да отидеш на планина-заминавай, климата пак помага.

пробваи с две то4би4ки 4аи слагаи ги на о4ите или ве4ерта сложи две супени лъжици в фризера и на сутринта ги извади и ги сложи на о4ите за 5мин
    ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa

Голям фен
    Град
    sofia
    da i az sum 4uvala 4e s 4ai se mahat
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Stelenceto
    пробваи с две то4би4ки 4аи слагаи ги на о4ите или ве4ерта сложи две супени лъжици в фризера и на сутринта ги извади и ги сложи на о4ите за 5мин
    ima li zna4enie kakyv 6te e 4aq???

еми нема ама за предпо4итане е да е билков 4ая
    ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Stelenceto
    Ооо.. това с лъжиците съм го гледала в един филм - Thirteen . Пробвах го докато ходех на даскало ... беше много яко . Веднага се усещаше промяната

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    освен лъжичките и чая за дом.условия препоръчвам горещо 2 изстудени парченца краставички вечер преди да легнеш да спиш постой с тях на очите си 10-тина мин. и сутрин като станеш пак толкова(е...с нови парченца де )и ще си 6-ти номер \/

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    еми аз слагам 2 студени лъжици

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Сенките под очите придават и на най-красивото лице изстрадал вид. Козметичните компании предлагат десетки продукти срещу тъмните кръгове, но и те понякога се оказват неспособни да заличат неприятните петна.

За да отстраните проблема „от корен“, нека първо обясним каква е причината за тъмните кръгове под очите.

Кожата около клепачите е няколко пъти по-тънка от кожата на лицето. За това и най-малката промяна в режима ви на живот се отразява първо там.

Най-често срещаната причина за появата на тъмни кръгове под очите е бурна нощ, комбинирана с цигари и алкохол.

Решението е здрав сън и почистваща маска на лицето. По-добре е естествено да почистите лицето преди да си легнете, ако ситуацията го позволява.

Ако и на следващия ден тъмните кръгове не са изчезнали, направете си компрес с лайка.

Най-лесно е да сварите две пакетчета чай, да ги оставите да изстинат и след това да ги поставите на затворените си клепачи за 10-15 минути. После изплакнете обилно с вода.

Можете да сложите и кръгчета краставица върху клепачите за около 5-6 минути.

Някои дерматолози обясняват кръговете под очите с натрупване на токсини в организма. Те препоръчват пиенето на големи количества вода (което е полезно не само за премахване на кръговете под очите).

Ако спите достатъчно и водите здравословен начин на живот, а тъмните кръгове под очите ви карат да се чувствате като призрак, при вас сенките са естетически проблем, който може да решите с няколко козметични трика и малко сръчност.

При по-леки случаи, подходящ на цвят фон-дьо-тен или пудра са достатъчни да прикриете следите от умора.

Когато поставяте козметични продукти на лицето, е важно да запомните, че в зоната около очите кремът или фон-дьо-тена се поставя с пръсти като галите лекичко, а не втривате, за да не разтегляте допълнително и без това нежната кожа. Най-добре е да нанасяте с безимения пръст, защото той е най-слабо подвижен.

След 25-годишната възраст, когато кожата започва прогресивно да губи еластичността си, е време да си вземете и крем за около очите.

Той е с много овлажняващи съставки и лек пигмент, който прикрива сенките и предпазва кожата от вредните влияния на околната среда.

Ако сте привърженик на домашните средства за разкрасяване, ви препоръчваме две маски, за да се справите с кръговете под очите.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Свари 2 пакетчета чай (лайка , билков , черен или зелен).след като извадиш пликчетата от чая,изчакай да изстинат и ги вкарай за 10 мин. в хладилника.Когато студените пликчета са готови ги постави върху клепачите си и полегни за 20 мин. При мене помага

Супер фен
    На avon имаше някакъв продукт,купих си го,но не ми помага...аз имам още от малка...

Голям фен
    Освен тези домашни продукти, дето дадоха, аз ще кажа още две с картофи.

Две резанчета изстуден суров картоф.
    Другата е смачкан варен картоф седи 15 мин на очите.

Здравейте,казвам се Силвия,на 23 години съм и имам проблем с торбичките под очите,искам да ги магна с мезотерапия,моля ви дайте ми съвет,нишо друго не ми помага има ли момичета подложили се на такава терапия и какъв е ефекта,Благодаря ви

Повече от фен
    Мезотерапия за тази зона не се препоръчва. Има други козметични процедури за това. При моята козметичка правят подобни терапии. Виж на сайта им http://www.studioparis.bg/ceni.html
    Водят я Звезден поглед

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вече получи отговор на въпроса. Ако нещо повече те интересува, пусни нова тема. Тази е прекалено стара.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си