- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- концерта на Gravity Co.
В официалния сайт на Gravity Co., пише че концерта ще бъде на 6 или 7 октомври!Някой ще ходи ли?Аз да!И пишете по принцип кефите ли се на групата?Аз много!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ne
Yupeeee !
Ти много добре знаеш, че съм там![]()
![]()
![]()
Мислех и аз да пусна тема за групата, но видях че има. За мен това е баси култувата бг група !! Много ме кефят и мисля, че са далеч от нивото на другите ни родни групи\/
Много ги харесвам!Ако имам пари и на концерта ще отида!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
За феновете на тая яка група ще кажа само едно:ДОКУ ЩО СЕ ВЪРНАХ ОТ КОНЦЕРТА ИМ!
Малеее!Тва беше най-страхотното изживяване досега!Имах чувството че беше първия ми концерт през живота, беше невероятно!Но ако се причисли и търпението с което го чаках този концерт беше още по-яко!Бях със scissorhand!Тя ме зариби по Гравити Ко. де!Беше невероятно!Докато разберем как се стига до "Христо Ботев"...после си купихме билетите, седнахме на по бира докато чакаме!После се наредихме пред врата, бяхме най-отпред, което не беше доста стратегическо място, щото все някви репортери влизаха и излизаха и ни бутаха постояно (настъпаха ми кубинките проклетите хора!много паплач беше....)БЯХМЕ ПЪРВИТЕ КОИТО ВЛЕЗНАХА В ЗАЛАТА!И го документираха със снимка!Бяхме най-отпред в средата!Беше голям ужас!Чакахме Явор и другите от групата, аз седнах и изпуших две цигари!После почна концерта!Малеее тоя Явор не се спря и за миг!Целия плувна в пот и пееше ли пееше!А Иво (на китарата) ми се усмихна, а накрая и ни смигна на двете със scissorhand!Беше невероятно изживяване!Автографи не взехме, но за сметка на това направихме упорити (май и безполезни) опити да снимаме нещо!Но въпреки това беше супер!
И сега да не ми се скарате че не ви интересува, аз за феновете на групата споделям емоцията, щото имаше и такива дето не можаха да дойдат!Малеее!Беше върха!Чакам следващия им концерт!![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Ааааааа
Верно си беше супер! Концертите са велико нещо! А Gravity Co. са сигурно 10 пъти по-готини на живо!![]()
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Дам...като чета,колко яко е било ми става мн гадно,че не можах да отида!Но някой друг път![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Браво-по това което чета е било страхотно просто много ме е яд че не отидох струвало си е определено-не само заради 3d ефектите а и заради самата група и самата музика която правят![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ъЪъ!?!?!Сигурно?Абе ти на умряло ли ги гледа?Нещо не савнах!Първоначално написано от scissorhand
![]()
soul гледай следващия път да дойдеш!Наистина беше нещо невероятно!
Имах предвид поне 10 пъти, даже повече, тва че ти не си схванала е друг въпрос...![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ами не всички можем да се славим с твоя интелект!Първоначално написано от scissorhand
![]()
Оооо аре стига си флуудила![]()
![]()
Бтв, ето ви няколко снимки, батерията на фотоапарата беше скапана, а и аз не съм много добра в правенето на снимки по концертии станаха мътни, но все пак...
http://img86.imageshack.us/img86/3855/p9150265wd7.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/8541/p9150356cq2.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/7255/p9150306zi1.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/5154/p9150256zi4.jpg
http://img470.imageshack.us/img470/3174/p9150238tx1.jpg
снимките са върха!Според мен са си сравнително добро качество!Ивчо е излезнал хубавооо!Първоначално написано от scissorhand
Обаче Явор е много симпатичен!
бтв по едно време Явор почна да подскача по сцената и scissorhand много се ядосваше, защото не можеше да го снима!![]()
![]()
![]()
Много яки снимки, браво. Не можах да присъствам на концерта, но предполагам, че наистина е било яко. А за Ивчо мога да ви кажа, че наистина знае как се вади готин звук от китарата. Между другото това седемструнното некъв Ибанез ли е, че нещо не мога да го разпозная?![]()
![]()