- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Немска музика
хахаха,естесвено,че са поп,хах,те са някаква ебавка за музиката,най-се чудя как травестити успяват да избият толкова напред в класациите?
П.П. Това,че вокала се съдира от крещене,макар и да се забелязва,че женското му гласче не издържа повече,не ги прави метъли...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
кой говори за метъл бе...аз викам Пънк-рок ти метъл...не са метъл...и вокала няма женско гласче...беше детско,защото той все пак беше дете като дабютираха...сега не е така,но не очаквам да знаешНо не си ли се замислял,че може би са напред в класациите (НЕ СА ТРАВЕСТИТИ
) защото могат да пеят и свирят...тфа че не те кефят не значи че не стават за нищо...все пак не всичко се върти около ТЕБ и др дет не ги кефят...има и др хора на тоя свят
![]()
Никога не съм ги чувал, но...
погледнете таговете.![]()
http://www.last.fm/music/Tokio+Hotel
както и коя групата на първите места.
http://www.last.fm/tag/sucks
http://www.last.fm/tag/musik%20wegen...er%20zu%20sein
http://www.last.fm/tag/the%20worst%2...n%20to%20music
http://www.last.fm/tag/gay
11 tochka deaktiven profil.
Знам,че има и други хора на този свят,но тези хора трябва да се съобразяват и с чуждото мнение...Хах,пък и ако те са пънк-рок,то тогава Бпритни е метъл...Те са напред в класациите,защото феновете им мислят,че слушат нещо различно и нали знаем сега колко е модерно да си някакво по различно същество и аиде сега да се правим на изобретателни....Това е просто поредната бой групичка,която завладява света,с лигави песни...however...
Първо не е лигава музиката им...и второ няма нищо лошо да си различен...и трето не са заради тфа напред в класациите...четвърто ВЯРНо има и др мнения но не тряя се налагат ...каза веднъж че не те кефят хубаво няма нищо лошо да изразиш мнение...ама ае стига вече...ти ше си държиш на твоето а аз на моето...и тфа е![]()
Ти на гей ли се правиш?Първоначално написано от bill_schrei
Бе Tokio Hotel не са толкова популярни. в Ласт.фм имат 5000 слушатели. Повече от които са им анти.
11 tochka deaktiven profil.
обичам последната дума да е моя за това няма да спра,ти май не разбра какво имах предвид....Имах предвид,че сега хиляди заблудени като теб се правят на различни,без да забелязват,че са като роботи..
Btw mo6no-не си виждал ситуацията в германия,даже някви се збиха за шише вода(забавна гледка)
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Хахахахаххахах,вие се излгате направо(за пореден път извода ми,че е най-забавно да се спори с техни фенове)Това,че са известни не означава,че музиката им е качесвена,тва,че хиляди като вас,се разхождат и им се правят на двоиници не ги прави велики,има хиляди пъти по-добри групи и певци от тях...Това,че са тиин идолчета не ги прави по-специални,хах вие никога няма да почувствате музиката,само ще претендирате какви сте...Горилаз за мен са нещо повече от музика,те са начин по-който човек може да се изрази(или поне аз)за всеки това е друга група или изпълните,просто такива като вас няма да разберът какво е музика и щом имам мнение за тях значи съм ги чувала не съм като вас,това,че вие още не сте си изградили лично мнение и само следвате модата не е мой проблем,все тая писнало ми е да се занимавам с ваши двоиници...
П.П.Хах момиче съм...И както се казваше
Kill youreself,safe the world!
немски рап ...да става според мен не е никак лош като звучене а като текст и представа си нямам ...![]()
немски метъл ...не съм много запозната ..но това което съм слушала не е лошо ...
като цяло не съм запозната с немската музика не съм слушала усобено много групи и изпълнители но поне повечето неша които съм слушала ми харесват !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
nz
хех,накратко,токио хотел са комерсиални,външния им вид говори за това,всичко друго е изброено по-горе...
th sa typi
Мне моята любима група е виртуална,но едва ли ще знаеш нещо,хах...не очаквам нещо повече от човек като теб...
Но едвалинякои ще иска да чуе биографията им,все ми е тая...
Аз правя някакви опити,но те непрекъснато се множът,хъх това не върви на хубаво...![]()
хех найстина,от немската музика ценя и много die toten hosen...
Оооо пак ли токио хотел...сигурно има 15 теми за тях, където са водени същите спорове. Просто е безмислено, като искаш толкова да се вживяваш като тяхна защитничка и фенка, ползвай търсачката и прегледай старите теми за тях.
Колкото до немската музика /каквато всъшност беше темата, а не "пънк-рок групата"токио хотел /, слушам Рамщайн.
e nemskata muzika e dosta dobra kato cqlo..veche drug e momenta na kakuv stil se kefite ili primerno na kakuv izpulnitel ste popadnali....
drugata prichina,po koqto mi haresva...e imenno zashtoto znam nemski i razbiram vsichko![]()
mmm osven Rammstein ne sum mnogo zapoznat ...
ama e tva me kefi : Oomph! - Augen Auf![]()
Yupeeee !
Само да отбележа, че Oomph! имат много по-яки парчета от Augen Auf. Мога да ти препоръчам нещо тяхно...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!