.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    хахаха,естесвено,че са поп,хах,те са някаква ебавка за музиката,най-се чудя как травестити успяват да избият толкова напред в класациите?
    П.П. Това,че вокала се съдира от крещене,макар и да се забелязва,че женското му гласче не издържа повече,не ги прави метъли...

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    кой говори за метъл бе...аз викам Пънк-рок ти метъл...не са метъл...и вокала няма женско гласче...беше детско,защото той все пак беше дете като дабютираха...сега не е така,но не очаквам да знаеш Но не си ли се замислял,че може би са напред в класациите (НЕ СА ТРАВЕСТИТИ ) защото могат да пеят и свирят...тфа че не те кефят не значи че не стават за нищо...все пак не всичко се върти около ТЕБ и др дет не ги кефят...има и др хора на тоя свят

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Никога не съм ги чувал, но...
    погледнете таговете.
    http://www.last.fm/music/Tokio+Hotel
    както и коя групата на първите места.
    http://www.last.fm/tag/sucks
    http://www.last.fm/tag/musik%20wegen...er%20zu%20sein
    http://www.last.fm/tag/the%20worst%2...n%20to%20music
    http://www.last.fm/tag/gay
    11 tochka deaktiven profil.

Знам,че има и други хора на този свят,но тези хора трябва да се съобразяват и с чуждото мнение...Хах,пък и ако те са пънк-рок,то тогава Бпритни е метъл...Те са напред в класациите,защото феновете им мислят,че слушат нещо различно и нали знаем сега колко е модерно да си някакво по различно същество и аиде сега да се правим на изобретателни....Това е просто поредната бой групичка,която завладява света,с лигави песни...however...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Първо не е лигава музиката им...и второ няма нищо лошо да си различен...и трето не са заради тфа напред в класациите...четвърто ВЯРНо има и др мнения но не тряя се налагат ...каза веднъж че не те кефят хубаво няма нищо лошо да изразиш мнение...ама ае стига вече...ти ше си държиш на твоето а аз на моето...и тфа е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    мерси че за пореден път ги обидихте...АБЕ хора кат не ви харесват не ги слушайте...ние не обиждаме ващте ИДОЛИ нали??? Зн ли колко ми е писнало от Мадона,Райхана,чалгарки и куп др, но си трая (поне от очтивост)...СПРЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ
    Ти на гей ли се правиш?

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Бе Tokio Hotel не са толкова популярни. в Ласт.фм имат 5000 слушатели. Повече от които са им анти.
    11 tochka deaktiven profil.

обичам последната дума да е моя за това няма да спра,ти май не разбра какво имах предвид....Имах предвид,че сега хиляди заблудени като теб се правят на различни,без да забелязват,че са като роботи..
    Btw mo6no-не си виждал ситуацията в германия,даже някви се збиха за шише вода(забавна гледка)

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    аз съм момиче бе УРОД(ка)... i не се правя на различна...не съм заблудена...не може ли човек просто да им се кефи на музиката...както хората се кефят на др групи...и аз кфо да те напрая като обичаш последната дума да е твоя...ако и аз кажа така ко ще правим...ще спорим до утре ли?

~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    бравоооо МИХ [-o< \/

Хахахахаххахах,вие се излгате направо(за пореден път извода ми,че е най-забавно да се спори с техни фенове)Това,че са известни не означава,че музиката им е качесвена,тва,че хиляди като вас,се разхождат и им се правят на двоиници не ги прави велики,има хиляди пъти по-добри групи и певци от тях...Това,че са тиин идолчета не ги прави по-специални,хах вие никога няма да почувствате музиката,само ще претендирате какви сте...Горилаз за мен са нещо повече от музика,те са начин по-който човек може да се изрази(или поне аз)за всеки това е друга група или изпълните,просто такива като вас няма да разберът какво е музика и щом имам мнение за тях значи съм ги чувала не съм като вас,това,че вие още не сте си изградили лично мнение и само следвате модата не е мой проблем,все тая писнало ми е да се занимавам с ваши двоиници...
    П.П.Хах момиче съм...И както се казваше
    Kill youreself,safe the world!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    немски рап ...да става според мен не е никак лош като звучене а като текст и представа си нямам ...

немски метъл ...не съм много запозната ..но това което съм слушала не е лошо ...
    като цяло не съм запозната с немската музика не съм слушала усобено много групи и изпълнители но поне повечето неша които съм слушала ми харесват !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

nz

хех,накратко,токио хотел са комерсиални,външния им вид говори за това,всичко друго е изброено по-горе...

th sa typi

Мне моята любима група е виртуална,но едва ли ще знаеш нещо,хах...не очаквам нещо повече от човек като теб...
    Но едвалинякои ще иска да чуе биографията им,все ми е тая...

Аз правя някакви опити,но те непрекъснато се множът,хъх това не върви на хубаво...

хех найстина,от немската музика ценя и много die toten hosen...

Повече от фен
    Оооо пак ли токио хотел...сигурно има 15 теми за тях, където са водени същите спорове. Просто е безмислено, като искаш толкова да се вживяваш като тяхна защитничка и фенка, ползвай търсачката и прегледай старите теми за тях.
    Колкото до немската музика /каквато всъшност беше темата, а не "пънк-рок групата" токио хотел /, слушам Рамщайн.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    e nemskata muzika e dosta dobra kato cqlo..veche drug e momenta na kakuv stil se kefite ili primerno na kakuv izpulnitel ste popadnali....
    drugata prichina,po koqto mi haresva...e imenno zashtoto znam nemski i razbiram vsichko

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    темата наистина беше НЕМСКА МУЗИКА...и ТХ са част от нея(приемате ли го или не)...мс на тези,които си изразяват мнението по нея

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mmm osven Rammstein ne sum mnogo zapoznat ...
    ama e tva me kefi : Oomph! - Augen Auf

Yupeeee !

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Само да отбележа, че Oomph! имат много по-яки парчета от Augen Auf. Мога да ти препоръчам нещо тяхно...

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си