- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Немска музика
am po princip ne haresvam takuv stil , no blagodarq
inache moje bi go haresvam tva shtoto go vurtqhme na edna nova godina i edin skinar otkachashe na neq i beshe zabaven ...
Yupeeee !
oomph ги чух на сайта им и реших да им изтегля дискографията.
11 tochka deaktiven profil.
Даааа, ебаси спомням си преди... 2-3 години колко трудно си намерих техни неща. Имаше някфо.... един албум най-много. Добре, че имаше mm.gen тогава (Р.И.П. :'( ), ама пак нямаше всичко.
И съм търсила като ненормално...
Мошно, сваляй по-старите албуми ако намериш, че са по-яки. Новия е малко боза... ама малко, де. И ако намериш някъде Oomph! - 1992 свирни, щото го имам на части![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Намерих им всичко и сега го тегля.
http://www.demonoid.com/files/?categ...ry=oomph&uid=0
Изкажи мнение като ги изслушаш...
Момиче, я се осъзнай! Кой бил като робот. Колко фена има на Gorilazz, ве? КОЛКО?! МИЛИОНИ! Кой бил като робот... По същата логика ти си най-големия робот! Защото Gorilazz са прекалено комерсиални. Тези хора карат хората да им се кефят заради виртуалния им облик. Не излизат пред публика от страх тя да не се разбяга. Ми мн sorry, но феновете на ТХ са по-малко, защото не гледат външния вид и не са 'роботи', а слушат музиката и гледат какви готини хора са изпълнителите. А такива фенове днес рядко се срещат. Така че не излизай с номера, че били роботи. Гледай си твоята група. Може би за теб те са повече от просто музика. НО ОТКЪДЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ Е РОБОТ?! Ти дори не я познаваш! За нея ТХ са повече от просто мания. Аре сега да си имаме уважението...Първоначално написано от ivals
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
BTW: Нека последната дума да е твоя, но не и 'победата'. Стой си с твоето тъпо мнение, което е последно, а аз ще си стоя с мисълта, че най-сетне цакна за какво говоря и много жестоко те затапих.![]()
![]()
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Хахаххаа
горилаз могат да имат милиони фенове,но не се обличат като тях,хах,май нищо не знаеш...прочети ми поста за любима група да се прсветиш малко и не дрънкаи глупости за неща с който не си запозната...И да токио хотел,да роботи са,защото колко хора съм виждала които обличат,държът и правят за тях,твърде много,кагато станаха известни бях в германия,ситуацията е потресваща,момичета се бият за бутилките шишета които хвърля,ровят се в боклука им и прочие,това е страшно,а и факта,че не могат да пеят,още по-трагични прави нещата,сега какво хуквате се да спасявате идолчетата ви който просто смучат парите ви и ги дават за видео игри...Такива подобия като тях не заслужават да ги смятат за велики,просто не трябва,има хиляди по добри групи,който едва са ги чували двама трима човека...
И следващия път използваи думата комерсиално в правилния пост...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Лидерът на Горилаз е бивш на Блър, а там не е излизал с маска и не са го целили и публиката не се е разбягвала. Иначе Горилаз може да са комерсиални, но са готини и могат да правят музика за разлика от Токио Хотел.
offtopic:
Такам...Горен ляв ъгъл е Джеими Хюлет-отговаря за визуалното изк.
А Деимън Олбърн(бившия вокалист на блър)е долния десен ъгъл...
Вокалиста на групата...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Dude, ти си фен на чалга, тъй че хич не ми пука кво ти е мнението... Не си ти този, който ще ми казва коя музика е яка и коя не. Да и на мен ми харесват Gorilazz, но това не значи, че са по-добри от ТХ. Мнението на ivals го зачитам, защото до някъде е права. Но това, че тъпите дебели германки не си знаят мястото и са готови да оближат клечката от сладоледа на Бил, която той е хвърлил в контейнера, не значи, че bill_schrei е такава. Познавам я от 7 години и сме много добри приятелки и ти казвам- ТЯ НЕ Е ТАКАВА! И още нещо- за теб музиката им не е хубава. На нея й харесва. На мен също. Хората не са еднакви и нямат еднакви вкусове (слава богу), така че да си уважаваме мнението. А и думата комерсиални ще използвам, където ми хареса. За теб ТХ са комерсиални... добре. За мен Gorilazz са такива. Аре точка по въпроса...Лидерът на Горилаз е бивш на Блър, а там не е излизал с маска и не са го целили и публиката не се е разбягвала. Иначе Горилаз може да са комерсиални, но са готини и могат да правят музика за разлика от Токио Хотел.
Харесва ми .Cлушам предимно Silbermond , Rammstein , Augen Auf , Boehse Onkelz , Das Ich , Die Happy , Vogelfrei. Харесва ми езика , оттам се запознах с музиката , иначе не бих се интересувала от нея и тя не би привлекла вниманието ми ..
П.П Влиза ли към темата , че членовете на Scorpions са германци ?
Еми хайде тогава и Helloween да споменем...![]()
Доколкото знам Mot
Бих ги споменал, ако не бях видял що за стока са на концерта. Ама нищо все пак ще ги спомена.Първоначално написано от Boot
Crematory, Rammstein, Scorpions, Helloween, Subway to Sally, In Extremo, Accept, Gammaray (много по-добри са от Helloween). За други не се сещам ...а има едни пънкари с много яко име Die toten Hosen.
[quote="Mo6no"]Бих ги споменал, ако не бях видял що за стока са на концерта. Ама нищо все пак ще ги спомена...Първоначално написано от Boot
Нз на тебе к'во ти харесва ама се пак ще ти кажа,че около 89% от певците,певиците и групите не правят нищо ,когато пеят на живо и също така,че не трябва да изключваш някоя банда само,защото си ги чул "що за стока са" едно е да пееш спокойно в студио и е друго да пееш с всичкото му напрежение на сцената където се изисква и да правиш някъкви движения и прочие.Това,че един певец не звучи понякога добре на живо не означава,че попринцип неможе да пее.
Помниш ли, че обсъждахме концертните изпълнения на Хелоуин?Първоначално написано от Mo6no
...как можах Крематори да забравя... ступид.
Спомням си и се оказа права, но все се надявах, че няма да се окажеш права. Другите членове на групата си вършеха работата добре, но вокалът пееше зле и на момети ме дразнеше.Първоначално написано от Boot
Може. Кфо праи малко слава...