.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 140
    Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    am po princip ne haresvam takuv stil , no blagodarq
    inache moje bi go haresvam tva shtoto go vurtqhme na edna nova godina i edin skinar otkachashe na neq i beshe zabaven ...

Yupeeee !

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    oomph ги чух на сайта им и реших да им изтегля дискографията.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Даааа, ебаси спомням си преди... 2-3 години колко трудно си намерих техни неща. Имаше някфо.... един албум най-много. Добре, че имаше mm.gen тогава (Р.И.П. :'( ), ама пак нямаше всичко.
    И съм търсила като ненормално...

Мошно, сваляй по-старите албуми ако намериш, че са по-яки. Новия е малко боза... ама малко, де. И ако намериш някъде Oomph! - 1992 свирни, щото го имам на части

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Варна
    Намерих им всичко и сега го тегля.

http://www.demonoid.com/files/?categ...ry=oomph&uid=0

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Изкажи мнение като ги изслушаш...

Цитирай Първоначално написано от ivals
    обичам последната дума да е моя за това няма да спра,ти май не разбра какво имах предвид....Имах предвид,че сега хиляди заблудени като теб се правят на различни,без да забелязват,че са като роботи..
    Btw mo6no-не си виждал ситуацията в германия,даже някви се збиха за шише вода(забавна гледка)
    Момиче, я се осъзнай! Кой бил като робот. Колко фена има на Gorilazz, ве? КОЛКО?! МИЛИОНИ! Кой бил като робот... По същата логика ти си най-големия робот! Защото Gorilazz са прекалено комерсиални. Тези хора карат хората да им се кефят заради виртуалния им облик. Не излизат пред публика от страх тя да не се разбяга. Ми мн sorry, но феновете на ТХ са по-малко, защото не гледат външния вид и не са 'роботи', а слушат музиката и гледат какви готини хора са изпълнителите. А такива фенове днес рядко се срещат. Така че не излизай с номера, че били роботи. Гледай си твоята група. Може би за теб те са повече от просто музика. НО ОТКЪДЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ Е РОБОТ?! Ти дори не я познаваш! За нея ТХ са повече от просто мания. Аре сега да си имаме уважението...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

BTW: Нека последната дума да е твоя, но не и 'победата'. Стой си с твоето тъпо мнение, което е последно, а аз ще си стоя с мисълта, че най-сетне цакна за какво говоря и много жестоко те затапих.
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Хахаххаа
    горилаз могат да имат милиони фенове,но не се обличат като тях,хах,май нищо не знаеш...прочети ми поста за любима група да се прсветиш малко и не дрънкаи глупости за неща с който не си запозната...И да токио хотел,да роботи са,защото колко хора съм виждала които обличат,държът и правят за тях,твърде много,кагато станаха известни бях в германия,ситуацията е потресваща,момичета се бият за бутилките шишета които хвърля,ровят се в боклука им и прочие,това е страшно,а и факта,че не могат да пеят,още по-трагични прави нещата,сега какво хуквате се да спасявате идолчетата ви който просто смучат парите ви и ги дават за видео игри...Такива подобия като тях не заслужават да ги смятат за велики,просто не трябва,има хиляди по добри групи,който едва са ги чували двама трима човека...
    И следващия път използваи думата комерсиално в правилния пост...

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Град
    Варна
    Лидерът на Горилаз е бивш на Блър, а там не е излизал с маска и не са го целили и публиката не се е разбягвала. Иначе Горилаз може да са комерсиални, но са готини и могат да правят музика за разлика от Токио Хотел.

offtopic:

Такам...Горен ляв ъгъл е Джеими Хюлет-отговаря за визуалното изк.
    А Деимън Олбърн(бившия вокалист на блър)е долния десен ъгъл...
    Вокалиста на групата...

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Лидерът на Горилаз е бивш на Блър, а там не е излизал с маска и не са го целили и публиката не се е разбягвала. Иначе Горилаз може да са комерсиални, но са готини и могат да правят музика за разлика от Токио Хотел.
    Dude, ти си фен на чалга, тъй че хич не ми пука кво ти е мнението... Не си ти този, който ще ми казва коя музика е яка и коя не. Да и на мен ми харесват Gorilazz, но това не значи, че са по-добри от ТХ. Мнението на ivals го зачитам, защото до някъде е права. Но това, че тъпите дебели германки не си знаят мястото и са готови да оближат клечката от сладоледа на Бил, която той е хвърлил в контейнера, не значи, че bill_schrei е такава. Познавам я от 7 години и сме много добри приятелки и ти казвам- ТЯ НЕ Е ТАКАВА! И още нещо- за теб музиката им не е хубава. На нея й харесва. На мен също. Хората не са еднакви и нямат еднакви вкусове (слава богу), така че да си уважаваме мнението. А и думата комерсиални ще използвам, където ми хареса. За теб ТХ са комерсиални... добре. За мен Gorilazz са такива. Аре точка по въпроса...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Харесва ми .Cлушам предимно Silbermond , Rammstein , Augen Auf , Boehse Onkelz , Das Ich , Die Happy , Vogelfrei. Харесва ми езика , оттам се запознах с музиката , иначе не бих се интересувала от нея и тя не би привлекла вниманието ми ..

П.П Влиза ли към темата , че членовете на Scorpions са германци ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    щом го написа влиза

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    щом го написа влиза
    Хаха Но те пеят на анлийски ,ако не си забелязала и затова питах

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    забелязала съм...хехе...обаче ти попита...пък и са германци...както и да е...

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    забелязала съм...хехе...обаче ти попита...пък и са германци...както и да е...
    Не се цупи де .. Scorpions са си Scorpions

П.П Ае за да не е оффтопик да кажа още една немска група , дето ме кефи - Die Aerzte .. aaaa и да не забравя Мotoerhead

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еми хайде тогава и Helloween да споменем...

Град
    Варна
    Доколкото знам Mot

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Оле .. верно , че и те са германци ..

Град
    Варна
    Бих ги споменал, ако не бях видял що за стока са на концерта. Ама нищо все пак ще ги спомена.

Crematory, Rammstein, Scorpions, Helloween, Subway to Sally, In Extremo, Accept, Gammaray (много по-добри са от Helloween). За други не се сещам ...а има едни пънкари с много яко име Die toten Hosen.

Guest
    [quote="Mo6no"]
    Бих ги споменал, ако не бях видял що за стока са на концерта. Ама нищо все пак ще ги спомена...

Нз на тебе к'во ти харесва ама се пак ще ти кажа,че около 89% от певците,певиците и групите не правят нищо ,когато пеят на живо и също така,че не трябва да изключваш някоя банда само,защото си ги чул "що за стока са" едно е да пееш спокойно в студио и е друго да пееш с всичкото му напрежение на сцената където се изисква и да правиш някъкви движения и прочие.Това,че един певец не звучи понякога добре на живо не означава,че попринцип неможе да пее.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Само Die Toten Hosen(мисля,че некви "мръсни гащи" значеше) ми допадат.Но други немски групи не слушам.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Бих ги споменал, ако не бях видял що за стока са на концерта. Ама нищо все пак ще ги спомена.
    Помниш ли, че обсъждахме концертните изпълнения на Хелоуин?

...как можах Крематори да забравя... ступид.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Помниш ли, че обсъждахме концертните изпълнения на Хелоуин?
    Спомням си и се оказа права, но все се надявах, че няма да се окажеш права. Другите членове на групата си вършеха работата добре, но вокалът пееше зле и на момети ме дразнеше.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Може. Кфо праи малко слава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си