- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Немска музика
Може да направи Mrchael Kiske поп певец.Може. Кфо праи малко слава...![]()
11 tochka deaktiven profil.
Междодругото и аз малко да пи6а по тематаот немската музика освен Tokio Hotel ме кефи един рапар Samy Deluxe също така групите Silbermond i killerpilze
![]()
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
Изслушах 5 албума. Като цяло ми хаесват. Според теб последнията албум не става, но според мен е хубавв. Най-много ми хареса албумите и Sperm и последният.Първоначално написано от Boot
Като отделни песни - Ich bin der Weg, Augen Auf! и Die Schlinge
11 tochka deaktiven profil.
Не бе, и от последния албум има доста яки парчета и той е готин, но просто предишните ме кефят повече. Мъъъничко бозав изглежда на техния фон. Иначе изобщо не е лош. Любимото ми парче от него е Eine Frau spricht im Schlaf, a Die Schlinge е с Апокалиптика. И това ме дразни в парчето - че много слабо се усеща присъствието им... :/
Иначе Sperm верно е много як албум. Аз имам пристрастия към него, Defect и Wahrheit Oder Pflicht...
кефът ме всички немциособена tokio hotel
![]()
и rammstein
А къде ги забравихте Destruction, Kreator и Sodom?![]()
Will the coma of souls outlive eternity?
Ами на мене Рамщайн си ми харесват и си ги слушам,ама друго немско май не слушам...![]()
Леле боже мой какво става тук ?!?!?
Да и аз не си падам много по Токио Хотел имат само няколко яки песнички сичко друго е отврът особено онова неопределеното с черната косаа онова с растите на нищо не прилича.А аз попринцип не слушам немски групи и песни и така
По поустовете разбрах, че Бил Шрай е ебаси тъпия/тъпата юзър(ка). Евала ти праим братле ахахаах!
Иначе немските траш и пауър/хеви метАлИ са доста добри. Sodom, Kreator, Blind guardian, ебаси яките групи са. Mystic Prophecy също са ми любимци, както и Dark at dawn. Бе добри са немците, не ще и спор![]()
u4a nemski i ot krAI vreme sam ubedena 4e tozi ezik ne e blagozvu4en za muzika e vse pak se sre6tat izkliu4eniq noo.....vseki si ima pravo na sobstven vkus slu6aite k'voto vi haresva![]()
еми стават има мн яки немски песни
кефят ме![]()
Oomph!![]()
От кога прослуша Oomph!, бе?Първоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Немски метъл рулз ! - Rammstein , KMFDM... но токио хотрл СЪКС ОТ СЕКАДЕ !!!!!!!!!
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
От когато далечното лято '94 ходихме на онова готик парти в Апартамента! =)Първоначално написано от Boot
Между другото ми се губи някой и друг техен албум, та си мисля, че ти си точния човек, който да ме спонсорира откъм мат'рял!![]()
![]()
Сподели какво ти се губи и ще измислим нещо![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
nemski rap sum 4uvala - dosta, ne e ne6to specialno![]()
ina4ee az si slu6am s udovolsstvie Rammstein i die toten Hosen, daje germancite s koito se zapoznah super mn se 4udeha
offtopic : tokio hotel SUX
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Gamma Ray,Edguy,Oomph!,Rammstein
Helloween също ми харесват![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Оооо...лелее като ви гледам какво пишитее...![]()
Та ТОКИО ХОТЕЛ са великии !!!Да живее немската музика !
Честно да кажа мен от ТХ ме кефи адски много ТомМного е сладък !!!
Иначе аз съм по рапа,хаус,техно е има и някой метал групи ,които са направо RULEZzzz особено от neu метъла , иначе за немския рап - Samy Deluxeтой е върха
^Да, немченца са![]()
^Заено със светата тройца,Tankard и Holy Mouses правят най добрия немски траш.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Единственото немско, което ми допада като група, е Die Toten Hosen.По някое време дори забравям, че пеят на немски, докато при рапа не е така и го избягвам... Наистина не мога да понасям цял ден да ми се налива този език в главата, че и накрая музиката да ме довършва като се прибера.
"Hominem te esse memento"