.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    iskam`da`znam
    Guest

Kakvo predstavlqva orgaz1m1t

iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgaz1m1t,kak razbira6 4e si go polu4ila i t.n.

iskam`da`znam
    Guest
    kogato svur6vam li e orgaz1m ili ne6to drygo.kajete mi pls

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    kogato svurshvash si e svurshvane
    orgazum se izpitva nai-chesto kogato te boli zub

Yupeeee !

Фен
    Град
    Майна town
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    kogato svurshvash si e svurshvane
    orgazum se izpitva nai-chesto kogato te boli zub
    или като имаш силно главоболие.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Guest
    e az po to4no nemoga da go kaja

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    или когато си гладен...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

manicheeee
    Guest
    svarshvaneto si e orgazmut no ne vinagi se poluchava zashtoto pri momichetatat e dosta po-trudno da se dostigne do orgazum no za smetka na tova nashiqt e mnogo po silen ot tehniqt

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ae na bas che moq e po-silena ? i vinagi mi se poluchava .. ama ako znaesh kuv e qk , shti bie edin na tvoq i shte padnesh !

Yupeeee !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от manicheeee
    svarshvaneto si e orgazmut no ne vinagi se poluchava zashtoto pri momichetatat e dosta po-trudno da se dostigne do orgazum no za smetka na tova nashiqt e mnogo po silen ot tehniqt

Muhahha, trudno za tozi koito neznae kak :P Gopojice, hvani si novo gadje (sheguvam se)

skam`da`znam, shtom polu4ish orgazum, sus sigurnost shte razberesh Preporu4vam ti da hvanesh partniora si i da go pratish da prochete malko online. Fakta e, che samo okolo 15% ot jenite mogat da izpitat orgazum bez dopulnitelna stimulaciq na klitora.

http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm (EN)

Enjoy.
    No love - no heart. No heart - no hurt.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Свършвнане и оргазъм е едно и също.Как да ти го обясня-все едно да обясниш какво е да с влюбен.Това е усещане и всеки го изживява различно.но в общи линии е силно напрежение,последвано от експлозия,изтръпване,затоп ляне на гениталиите,изтичане на вагинална течност.Поне при мен е така.А усещането преди това е като че ли ти се пишка.

iskam`da`znam
    Guest
    e zna4i sum go izpitvala ako e taka kakto ti go kazva6 krem4et0

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Свършвнане и оргазъм е едно и също.Как да ти го обясня-все едно да обясниш какво е да с влюбен.Това е усещане и всеки го изживява различно.но в общи линии е силно напрежение,последвано от експлозия,изтръпване,затоп ляне на гениталиите,изтичане на вагинална течност.Поне при мен е така.А усещането преди това е като че ли ти се пишка.
    Точно така е.Даже първият път малко се стреснах дали наистина не ми се ходи до тоалетната,но после ти става многооо хубаво .На две жени няма два еднакви оргазма,при всяка е различно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,аз казвам как е при мен.Сигурно е различно,но в общи линии нещата които стават в организма са едни и същи.Следователно и реакциите са подобни.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    оргазъм е .. върховното удоволствие от секса
    алелуя.

По-точно не може да бъде описано.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    абе, 100% ще разбереш като получиш...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Kogato izpita6 orgazam 6te razbere6. SAS SIGURNOST 6TE GO PO4UVSTVA6. No predi da zapo4ne6 da pravi6 sex porasni o6te malko

chukam starci
    Guest
    *ba li mu mamata kvo e tva orgazym ... vij ako pitash za makferson moa da ti otgovora ... te tva e amortisiora na kolata .. dole pri pinko vyrvat po 70 leva brojkata

Guest
    Точно!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    По-точно не може да бъде описано.
    дам,браво кремче
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Kakvo predstavlqva orgaz1m1t

Цитирай Първоначално написано от iskam`da`znam
    iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgaz1m1t,kak razbira6 4e si go polu4ila i t.n.
    Т'ва е чувство не може да ти се опише тъй е думи.Вари питай майка ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си