- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против секса преди 18 ??
Ти недей говори много кой е шафрантия и кой не еПървоначално написано от ABSOLUT`me
иначе зависи,когато ти доиде акъла,но след 12 и прочие
![]()
![]()
на тебе па къв ти е проблема бе,да не боравя с именаПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз нямам проблем,ама ти си мери приказките с въпросните 14 годишни "шафрантий" ок?Аиде със здраве![]()
![]()
тоя па,нито те познавам,нито нищо.тъй че не ми дръж сметка кво къде говоря.ако ти и сестра ти се числите към въпросните '14годишни шафрантии',ето това вече е проблем.айде,лапай го със здраве.кретенПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Дали съм за или против няма никакво значение.
Искам само да вметна че сека се дели на две понятия : секс със и без любов.
Тези които са под 16 съм убедена че го правят без любов , защото не са толкова зрели за да познават любовта (моля келешите да не оспорват. научно доказано е,изпитвате силно влечение към нещо и си мислите че сте се влюбили).
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
1во нямам сестра 2ро не съм кретен и 3то пролича си колко хлабарки обикалят и мислят вместо теб в празната ти глава,аи ни ма занимайПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
щото познавам доста 14 годишни "шафрантий" дето 100% мислят по-умно от теб
да,но само ако се чувстваш готов/а
да да,естествено..Първоначално написано от Анонимко
![]()
тва бях аз \/
![]()
даам..преди 18 си безотговорно копеле и когато станеш
ПЪЛНОЛЕТЕН изведнъж си самата отговорност ..![]()
ня няяя..аз съм против!
защо ли..защото повечето девойки
са такива невръстни дечица,че докато се обърнат
и хоп,навредили са си.а може и на други около тях.
за съжаление тва бясно чукане на всякакви възрасти
и във всякакви състояния няма как да се изкорени.
така че .. make love not war.
Аз съм за 'когато си готов/а',защото както много пъти сме казвали вси4ки са разли4ни и когато един на определена възраст е достатъ4но готов,запознат и отговорен,не зна4и,4е друг на същата възраст съще е така.Секса си е голяма отговорност,но според мен, ако си готов за тази отговорност няма проблем(ама лошото е,4е пове4ето под 16 год. го правят без смисъл,4увства и мозък най-ве4е)![]()
да,но само ако се чувстваш готов/а
човек може да сгреши както на 12 така и на 50така че всеки сам трябва да прецени кога е готов да направи тази крачка и най-добре според мен е да не се слушат много чуждите мнения
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Обаче ако сгреши на 20 например, няма толкова голяма вероятност да остане осакатен емоционално и физически.
ок де,който квото казал,сори,live in peaceПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Това е много относително. Но мисля, че всеки когато се полчувства готов.
Въпреки, че може и да си помисли, че е готов и да остане разочарован или пък после да съжалява за сторенето.
![]()
аз съм за секса преди 18 години, но все пак трябва да си поне на 16 според мен ... омръзна ми да слушам за някакви деца на по 12 дето правят секс .... чувствали се готови ... да бе да :P всяко нещо с времето си бих казала![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Нямаме няколко дена и какво да видя... Много свеж ни е станъл форума.. Поздрави на модераторите, и на този, който го е освежил...![]()
По темата.. аз съм на мнение преди 18. но не и ако си на 12 13 14...
Нормално е на 16.. познзавам момиче на 22г. и е дественна горката.. абе, като е гледам не е никак зле.![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Spored men trqbva da si izjiveem detstvoto i togava da mislim za polov jivot.Na nqkoi tova im izglejda kato zadaljenie,kato igra koqto trqbva da se izigrae osobeno za horata mejdu 12-15 god i nemogat da go osuznaqt .6toto sa tvardoglavi no posle 6te gi boli taq glava.![]()
Za moite godini mislq 4e mislq dosta trezveno i razumno sravnenie s moite vrasnici.![]()