.

Виж резултатите на анкетата: за или против секса преди 18 ?

Гласували
118. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

19 16,10%
  • против

12 10,17%
  • да,но само ако се чувстваш готов/а

52 44,07%
  • да,но не ако сте на 12 и прочее

34 28,81%
  • друго (посочете)

1 0,85%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    и кой го ебе за нащо мнение и за тая анкета? никоя 14годишна шафрантия няма да се трогне,не знам за кво си губите времето с глупости.
    Ти недей говори много кой е шафрантия и кой не е иначе зависи,когато ти доиде акъла,но след 12 и прочие

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    и кой го ебе за нащо мнение и за тая анкета? никоя 14годишна шафрантия няма да се трогне,не знам за кво си губите времето с глупости.
    Ти недей говори много кой е шафрантия и кой не е иначе зависи,когато ти доиде акъла,но след 12 и прочие
    на тебе па къв ти е проблема бе,да не боравя с имена
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Аз нямам проблем,ама ти си мери приказките с въпросните 14 годишни "шафрантий" ок?Аиде със здраве

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    да,но само ако се чувстваш готов/а

Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз нямам проблем,ама ти си мери приказките с въпросните 14 годишни "шафрантий" ок?Аиде със здраве
    тоя па,нито те познавам,нито нищо.тъй че не ми дръж сметка кво къде говоря.ако ти и сестра ти се числите към въпросните '14годишни шафрантии',ето това вече е проблем.айде,лапай го със здраве.кретен

Град
    Blondeland
    Дали съм за или против няма никакво значение.
    Искам само да вметна че сека се дели на две понятия : секс със и без любов.
    Тези които са под 16 съм убедена че го правят без любов , защото не са толкова зрели за да познават любовта (моля келешите да не оспорват. научно доказано е ,изпитвате силно влечение към нещо и си мислите че сте се влюбили).
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Guest
    тоя па,нито те познавам,нито нищо.тъй че не ми дръж сметка кво къде говоря.ако ти и сестра ти се числите към въпросните '14годишни шафрантии',ето това вече е проблем.айде,лапай го със здраве.кретен
    1во нямам сестра 2ро не съм кретен и 3то пролича си колко хлабарки обикалят и мислят вместо теб в празната ти глава,аи ни ма занимай щото познавам доста 14 годишни "шафрантий" дето 100% мислят по-умно от теб

Голям фен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1во нямам сестра 2ро не съм кретен и 3то пролича си колко хлабарки обикалят и мислят вместо теб в празната ти глава,аи ни ма занимай щото познавам доста 14 годишни "шафрантий" дето 100% мислят по-умно от теб
    да да,естествено..

Град
    вввдотайемапигдотком
    тва бях аз \/

Супер фен Аватара на _donna_
    даам..преди 18 си безотговорно копеле и когато станеш
    ПЪЛНОЛЕТЕН изведнъж си самата отговорност ..

ня няяя..аз съм против!
    защо ли..защото повечето девойки
    са такива невръстни дечица,че докато се обърнат
    и хоп,навредили са си.а може и на други около тях.

за съжаление тва бясно чукане на всякакви възрасти
    и във всякакви състояния няма как да се изкорени.
    така че .. make love not war.

Аз съм за 'когато си готов/а',защото както много пъти сме казвали вси4ки са разли4ни и когато един на определена възраст е достатъ4но готов,запознат и отговорен,не зна4и,4е друг на същата възраст съще е така.Секса си е голяма отговорност,но според мен, ако си готов за тази отговорност няма проблем(ама лошото е,4е пове4ето под 16 год. го правят без смисъл,4увства и мозък най-ве4е)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    против

Град
    Пловдив

човек може да сгреши както на 12 така и на 50 така че всеки сам трябва да прецени кога е готов да направи тази крачка и най-добре според мен е да не се слушат много чуждите мнения
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен
    Обаче ако сгреши на 20 например, няма толкова голяма вероятност да остане осакатен емоционално и физически.

тва бях аз \/
    ок де,който квото казал,сори,live in peace

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Това е много относително. Но мисля, че всеки когато се полчувства готов. Въпреки, че може и да си помисли, че е готов и да остане разочарован или пък после да съжалява за сторенето.

Фен
    Град
    BG
    аз съм за секса преди 18 години, но все пак трябва да си поне на 16 според мен ... омръзна ми да слушам за някакви деца на по 12 дето правят секс .... чувствали се готови ... да бе да :P всяко нещо с времето си бих казала
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Нямаме няколко дена и какво да видя... Много свеж ни е станъл форума.. Поздрави на модераторите, и на този, който го е освежил...

По темата.. аз съм на мнение преди 18. но не и ако си на 12 13 14...

Нормално е на 16.. познзавам момиче на 22г. и е дественна горката.. абе, като е гледам не е никак зле.
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Guest
    Spored men trqbva da si izjiveem detstvoto i togava da mislim za polov jivot.Na nqkoi tova im izglejda kato zadaljenie,kato igra koqto trqbva da se izigrae osobeno za horata mejdu 12-15 god i nemogat da go osuznaqt .6toto sa tvardoglavi no posle 6te gi boli taq glava.

Guest
    Za moite godini mislq 4e mislq dosta trezveno i razumno sravnenie s moite vrasnici.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си